Тренировки в домашни условия - 111

• 40 238
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря за пожеланията момичетааа❤️
Черпя цаца, 🍻 и картофки 😜
Днес дупе и бедра от новата програма .
Метнете линк към контрол фрийка на ЛС ,плийз!

# 301

Метнете линк към контрол фрийка на ЛС ,плийз!

Ето и за други, които се интересуват:

Скрит текст:
Тренировки ловим вот тут: https://disk.yandex.ru/d/UwbybaYy2mB_bA?w=1
А различные варианты календарей вот здесь: https://vk.com/album-38903136_280864732

Това е вариантът Off the wall - без специалните джаджи за програмата. Стандартната версия вероятно ще я качат до седмица-две.

# 302
  • Бургас/София
Честито (на патерица) на празнуващите дами!
Днес корем и дупе: Abs Express part I с Boho Beautiful и тази тренировка на Growingannanas: https://youtu.be/kWM3BaCsmQc. Частта за дупе е основно клекове, но коремът е супер разнообразен. Като цяло бих препоръчала.

# 303
ЧРД, NFB Kissing Heart Бъди все така свежа!

Днес 20К гребане с тази тренировка (10K rate 20 / 5K rate 22 / 3K rate 24/ 2K rate 26).
Първите 10К са много тегави, за да се поддържа някакъв приличен split на ниско темпо и толкова дълго.
После се минава с повече малко лекота, а и като си знаеш, че намаляват интервалите...
Направих го точно за 90 минути, средният ми сплит е 2:15 /500m.

# 304
Barb, с толкова много гребане, ефект върху тегло и мерки има ли?
Аз все гледам полза някаква да има, да не е бадева Sweat Smile

# 305
Нфб, чрд! Сигурна съм, че се отбелязва подобаващо.
За днес - силовата за долна част от 10rounds. Пълна класика. Само корема промених малко, като замених упражнението за горна часта на коремната стена с опори.
Погледнах off the wall. Има някои странности. Напр.доста тренировки (поне в първа фаза) са на принципа на максимум повторения. Разделени са уж по части на тялото, но в гръб и бицепс фигурира лицева опора, а в рамо се явява бицепсово разгъване Thinking
Тренировките са кратки - около 30 минути. Като цяло ми изглежда подходяща за преди лятото, тъй като повечето упражнения са комплексни(въпреки че тук-таме има и по някое класическо силово), с много повторения и най-вероятно се поддържа по-висок пулс, въпреки че формално повечето тренировки се водят силови. Не знам само дали има хранителен режим към нея.

# 306
Barb, с толкова много гребане, ефект върху тегло и мерки има ли?
Аз все гледам полза някаква да има, да не е бадева Sweat Smile
Не! Sob От 1 до 30 март правих само гребане всеки ден и тогава имаше някакви резултати. От 1 април почнах Body Revolution и гребането допълнително и от тогава съм на кръгла нула. Не е виновна на Джил програмата, де, по-скоро съществената разлика е, че март ми беше първи месец на завръщане към спорт след пауза. Сега ще почвам да се тормозя с повече глад, друго не знам какво. За двуразови тренировки нямам нито време, нито желание.

# 307
Ми той рожденият ден мина, но все пак да си здрава, щастлива и обичана, НФБ!

Off the wall май е по-предпочитаният вариант на програмата на Отъм. Нещо май не я харесват много хората тази програма. Като манджа с грозде била. Уж имало дни за различните части на тялото, пък нито една тренировка не се усещала натоварваща специално някъде. Не си направи и услуга като каза, че какво толкова мрънкат хората за този трак. Който няма и не иска да си купи, значи програмата не е за него. Пък после пусна off the wall. Но аз предлагам ние вътрешно да си изградим собствено мнение по въпроса. 😊

# 308
Ей благодаря за новата програма на Отъм, тъкмо се чудех какво да почна след фикс Екстрийм а.

Бъдете честити всички именници и рожденици Heart

# 309
  • София
Момичета, в страхотна форма сте и се възхищавам на постоянството ви. Аз пак съм в някакъв спад. Покрай тези празници понамалих малко тренировките и увеличих храната. И осъзнах много важно нещо - за мен вече не е въпрос дали ще правя усилия да тренирам и да се храня здравословно, за да отслабна, а за да задържам килограми и да не качвам. Хормони ли са, метаболизъм ли, възраст ли, но нещата не ми се получават изобщо...

За тази седмица направих няколко тренировки от 4 weeks of the prep. Като цяло ми хареса, но  е малк еднообразно, защото сетовете от упражнение се повтарят много пъти. От другата седмица ще започвам боди революшън - поне знам че е програма, която ми харесва,  по -дълга е и ще ме държи мотивирана.

# 310
Home raider, аз съм с абсолютно същите цели. Осъзнах, че по- слаба няма да стана. Тренирам, за да се държа в що- годе прилична форма, да поддържам определено тегло, с което се възприемам.
Чета ви и ви се радвам за високите цели, но при мен не се получава. Особено по време на пандемия и понамалено общо движение, но храна в същите, а понякога и в повече количества.
Ноу фрейм, да си жива и здрава. Все така страхотна и жизнерадостна heart:

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 12:19 от Amanda.D

# 311
  • Някъде по Дунава
Привет. Завършвам тази седмица с week 8 на Хедър, карах и колело 3 пъти по 8 км.

# 312
  • Бургас/София
Днес ден за пилатес:
- abs express част II с Boho;
- 40 минутна тренировка цяло тяло с гирички: https://youtu.be/DDt4GptwXwA;
- 20 мин корем и дупе с ластик: https://youtu.be/kqhN-5hQf2Y
Общо взето нито една не беше особено натоварваща, но утре повече.

# 313
  • Бургас/Пз
Тази седмица тренирах само в понеделник и вторник. После така стана, че три дни почивах. Съвпадна и с подранил цикъл, та определено имах нужда. Днес направих две тренировки от лятната програма на Синди. Общо час и половина. Ден 3 - външна част на краката и ден 6 цяло тяло. И двете ми харесаха, но втората с по тези 2 минути едно и също упражнение направо ме измъчи.
Утре ще е горна част и стречинг.
Забелязвам, че след като съм почивала така добре няколко поредни дни силата и издръжливостта са ми страхотни. Та хич нямам угризения, че съм пропуснала тренировките. Но пък имам всеки ден по 10км Simple Smile

# 314
Аз продължавам с 10rounds. Днес беше една от боксовите тренировки, но утре може би ще заменя тази за горна част с нещо друго. Вече съм я правила, а напоследък почти не повтарям тренировки, освен такива, които са много кратки и ефективни, така че лесно се комбинират с всичко. Много се разглезих с фитнес изобилието от последните години.
Може би другата седмица ще пробвам нещо от новата програма на оутъм, за да видя какво представлява. Апропо там участват пълната участничка от фиксовете и таня от insanity. Подтискащото е, че и двете са по-пълни отколкото ги помня.

Общи условия

Активация на акаунт