Тренировки в домашни условия - 111

• 40 243
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Banana.mama, добре дошла!
Мен ме болят петите много странно, след ставане до към обяд докато се раздвижа, никога не са ме боляли пети...нещо взех да се повреждам май...всъщност много отдавна май имах някакъв такъв проблем временно, но то беше защото в началото подскачах боса с Румяна Илиева и то тогава ме боляха целите стъпала....
Тренирам редовно, но не се отчитам, понеже няма нищо ново при мен - карам си по LITE + веднъж седмично правя STS цяло тяло. Скоро ще сменя програмата обаче, още не съм решила точно с какво на Кети.
Пробвах разни неща на други треньори, да разнообразя малко, но все нещо не мога да си харесам...

# 346
  • Пловдив
Банана, добре дошла! На прав път си! Върна ме назад във времето, и аз с 2 породени деца, почнах точно с 30 дей шред. После изкарах Бофи революшън. Фамозни резултати имах, е, и от храненето, но и откъм Оформяне. Ти не се отказвай, нещата ще станат!
Почнахме Лифт 4 вчера, та отчитам трицепс и гърди. Имам МТ днес, което е странно, но ми е ок, а в краката треската не е свършила след изсилването в събота. 4 тренировки в седмицата ще са ми дюшеш. В петък да може, ако има време, да правим нещо по желание, ако няма, да не ме е яд. Тази седмица, живот и здраве, предвиждам пак сериозен преход, с денивелация, дано се справим. За съжаление, след толкова ходене уикенда, и малко ядене по неволя, и пак не сме свалили. Уууу. Направо наденицата около талията ми боде очите. Кога ли ще се разкара, мамка му.
Ноу, е, изведнъж ще свалиш, а то и ти нямаш за сваляне, таааа сантиметрите са паднали със сигурност.
Лек ден!

# 347
  • Там където
Ох, аз по типично български минавам да се оплача, че вече съм много болна. Толкова зле не съм била от детските ми години - хрема, кашлица, запушен нос, никакви сили... Днес даже ще отида за болничен до личната, което не се е случвало от поне 5 години. Макар да ми беше лошо в събота тренирах нещо от ю тюб (даже не помня какво), а в неделя навъртяхме 15 км из Осогово с ММ..то може би и затова се влоших толкова. Вчера само кихане и лежане на дивана Sad Днес мисля да почна Lift 4, ако ще и черва да се влачат. Дано да успея

# 348
Днес мисля да почна Lift 4, ако ще и черва да се влачат. Дано да успея
Qaki, защо бе? Почини си!!! Hug Бързо оздравяване ти пожелавам, но първо си почини.

Banana.mama, добре дошла. Не сме всички чак толкова напреднали... Stuck Out Tongue Closed Eyes Добре звучи това, което вече правиш. Успех!

Вчера и днес отчитам BR 7 и 8, по 3 км гребане за разгрявка.
Скоковете звезда модифицирах на сумо клек с редуване изнасяне на ляв и десен крак настрани.
Откакто започнах да модифицирам подскоците и да опростявам разни по-засукани напади, пак съм ок с коленете.

Скрит текст:

Хора, старая се да пиша що-годе грамотно, но напоследък направо се комплексирах с тези колене/колена. Все не знаех как да го напиша и всеки път си въобразявах, че в крайна сметка съм написала грешно. Е, проверих ги сега и мирясах!!! Joy Колене/колена.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 14:02 от Barbabeau

# 349
Qaki, лягай с книжка и си почивай заслужено. Тренировките няма да избягат. Flowers Hibiscus

Бананамама, добре дошла! И аз тренирах с Джилиън когато породените ми бяха дребни, преди 10 Open Mouth години (Боже, кога излетя това време!). Успех!

Ноуфрейм, не сваляш ли сантиметри?
Аз съм на ОМАД (6ти ден), и теглото е същото, но съм изчистила от пояса и паласките очеизвадно, и на пипане съм различна.

Днес ми е ден за рамо, но ще го правя след вечеря. Преди вечерята ще тичам. Трябва да ги монтирам тези тренировки някак....

# 350
  • Перник
Ох, стигнах да ви изчета най-после Simple Smile

Покрай хоум офиса и празниците нямах никакво време за форума. Но иначе не съм се спирала - тренировки, бягане, разходки... И ядене, разбира се Grin Преди Великден се снимах и мерих. На 07.05. кантарът показваше абсолютно същите цифрички като преди празниците. Та, в общи линии не се оплаквам Simple Smile

# 351
Qaki, почивай!

Banana, добре дошла! Търпение и постоянство!

Вчера правих Тренировка 6 от Уникална - беше малко изчанчена. Днес - тренировка 7 ор Уникална - много ми хареса. След нея направих ден 1 от 14-дневен календар на Боховците. В последно време не правя много йога и реших, че ако се върна на техния календар ще съм по-постоянна. Довечера yin yoga пак с тях. Имаме сняг, така че няма да мога да бягам.

# 352
  • Бургас/Пз
Банана, добре дошла. На правилен път си, не се отказвай.

Вчера бях скапана, прибрах се в сто часа и изобщо не ми беше до трениране.
Днес обаче направих и вчерашната и днешната тренировка на Синди. Супер се комбинираха. Предимно наблегнах на долната част и корема. Имаше и малко упражнения за горна, които леко ги модифицирах. Супер доволна съм.

# 353
Аз завърших първата седмица на 10rounds. Утре ще включа нещо за корем. Упражненията за корем в програмата стават малко по-трудни, но си остават 3 минути(един рунд). Трябва си нещо допълнително.
Яки, почини и се наспи. След една хубава почивка даже ще имаш повече сила и енергия. Хубаво е да се правят паузи отвреме навреме.
П.п. погледнах програмата на усманова за след раждане(екипът й ме засипва с мейли, защото не съм си предала домашното Simple Smile). За съвсем наскоро родили е, с много леки упражнения, колкото да си припомни човек, че има мускули. Можеше да я включим на първа страница, но пише, че няма да е постоянно достъпна, така че няма смисъл.

# 354
Аз все още не мога да си обясня тенденцията, която се налага през последните години, а именно- да се тренира бос. Такива проблеми може да си навлече човек, че после да са му необходими месеци и години, за да се възстанови.
Маратонките не са измислени случайно, а в разработването на многото им вариации и модели, в зависимост от настилка и вид спорт, който се упражнява, са вложени много повече знания и разработки отвъд това, което ние уж виждаме с просто око.
Аз лично съм от тези, които се възползват на макс от постиженията на науката И в тази сфера.

Не, не визирам класове по йога, пилатес или каланетика, разбира се. Въпреки че и за тях си има вече определени "екстри", които могат да бъдат повече от удобни/ полезни.

Някой питаше за Трансформ на Бохо. Отстъпка от 25% за тяхна програма не е малка. Да, програмите им са скъпи на първо четене. Но са много хубави, добре обмислени и структурирани. Имам всичките им до момента, често ги повтарям и винаги оставам много доволна- от резултата, от удовлетвореността, която ми доставят, от заряда, който носят в себе си. За мен любимата тяхна авторска компилация си остава "Complete", а саундтракът към "Retreat" е включен към любимите плей листи.

Иначе продължавам с програмата на К. Танев. Тя е с по 3 тренировки седмично, но аз тренирам по нея през ден, като в "свободните дни" правя дълги йоги; отделно- всяка сутрин денят ми започва с 5 км бързо ходене.

# 355
  • Бургас/Пз
Тили, програмата на Танев за домашни тренировки ли е?? От колко време я правиш??
Споделям мнението ти за тренирането на босо. Не го приемам, а и самата аз не се чувствам ок, особено с високи тежести. Знам, че има хора, които им е ок, но може би за по-леки тренировки.

# 356
Аз тренирам боса в къщи откакто се помня, но понеже съм си наопаки на мен си ми е добре.
Силови, кардио, всичко боса, но на постелка.

Няма прогрес и при мен в килограми. Стоят си и не мърдат. Калории броих, изобщо отчайващо е положението.  Дадох си заслужена почивка като направих десет дни пауза. С деца във ваканция, мъж в отпуска си направихме някои еднодневни екскурзии и повече вървене (когато не валеше).

От днес реших да започна програмата на Хедър - 6 Week Low Impact Workout Program
Благодаря че споделихте! Hug
Доволна съм от ден 1-ви с петици гири, добавих и 4-5км бърз ход след тренировка.

# 357
Аз тренирам боса в къщи откакто се помня, но понеже съм си наопаки на мен си ми е добре.
Силови, кардио, всичко боса, но на постелка.

И аз така - боса всичко, но не на постелка а направо на килима в стаята.

Днес пропускам - беше много натоварен ден в работата и приключих доста късно. Имам нужда от вечеря и почивка.

# 358
  • 1st floor
В понеделник ми беше първи работен ден. След 10 дни прекарани почти изцяло навън, тези осем часа между 4 стени ме довършиха. Прибрах се повече от скапана, с жестоко главоболие, заспах в 21ч.
Вчера правих БР7. Първият кръг ми се видя ужасен, наложи се да модифицирам на някои упражнения.

# 359

Мен ме болят петите много странно, след ставане до към обяд докато се раздвижа, никога не са ме боляли пети...нещо взех да се повреждам май...всъщност много отдавна май имах някакъв такъв проблем временно, но то беше защото в началото подскачах боса с Румяна Илиева и то тогава ме боляха целите стъпала....
Тренирам редовно, но не се отчитам, понеже няма нищо ново при мен - карам си по LITE + веднъж седмично правя STS цяло тяло. Скоро ще сменя програмата обаче, още не съм решила точно с какво на Кети.
Пробвах разни неща на други треньори, да разнообразя малко, но все нещо не мога да си харесам...

Aрсен, имах го проблема с петите и аз тази есен, и мисля че беше кобинация от маратонка с нисък дроп и недостатък на минерали. Излекувах се с двойни дози магнезий, йога, и още повече тичане.
Но беше много странно. Сутрин си влачех краката като зомби.
Твоето, разбира се, може и да е друго, но ето видео за всеки случай, може и да ти е от полза.
Йога за крака и болки в ахиловите пети:
https://www.youtube.com/watch?v=FjJZqay0i8A

Търкаляш ли тенис топка на босо под свода? Супер е.

Общи условия

Активация на акаунт