Тренировки в домашни условия - 111

• 40 261
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Аз тренирам боса от години ,така се активират стабилизиращите функции на мускулите и сухожилията ,подобрява се баланса ,маратонките поемат доста от импакта .Обаче не е за всеки и се иска време да се свикне ,ако имаш травми не е добра идея .
Дез не съм мерила мерките ,просто наблюдавам движението на кантара по -скоро с любопитство...
Днес стреч ,след обяд втора ваксина и ще видим дали ще съм в кондиция утре за тренировка.

# 361
  • Перник
Аз тренирам боса в къщи откакто се помня, но понеже съм си наопаки на мен си ми е добре.
Силови, кардио, всичко боса, но на постелка.

И аз така - боса всичко, но не на постелка а направо на килима в стаята.
...

И аз Simple Smile А като махна килима през лятото - директно на дюшемето. Живот и здраве, като се преместим в новата къща, ще видя къде ще ми е удобно да тренирам - най-вероятно пак в хола - хем да имам пространство, хем да не будя мъжете.
Днес - 15 мин. планкове и вариации.

# 362
Вкъщи винаги тренирам боса, но без големи тежести.  В офисната фитнес стая съм с Converse (преписах от Дез Blush) и несравнимо по-добре усещам мускулите на долната част в сравнение с маратонките.

Тази седмица тренирам така: понеделник - долна част, тежко, малко повторения. Вторник - Ден 5 от лятната програма на Сидни (горна част) и корем, днес тичах, в четвъртък - 4 упражнения за гръб, 4 за долна част (леки тежести, много повторения) и корем, петък ще тичам, събота - както се случи - почивка или цяло тяло по Сидни, неделя - тичане.
Утре съм в София, ще успея да посетя и Running Lab (в Running zone) за професионална консултация, тест и избор на обувки за бягане. Нямам търпение Hug

# 363
Аз тренирам с гумени чехли Joy Свалят се бързо за упражненията с ластици и бързо се слагат после.

# 364
Само за статистиката, и аз тренирам вкъщи боса, но на постелка, която задължително не се хлъзга. Надявам се да мога още дълго да го правя. Сега обаче за МБФ и МБФА си слагам маратонки, но само защото боса не обичам да правя напади, а тук тренировките за крака са малко по-стабилни. Маратонките са ми с тънка подметка и са главно за защита на пръстите.
Аз стигнах до втора седмица на МБФА. Ще я прекъсна за поне 2 седмици, защото имам отпуска и пътуване до България, а там условия за тренировки нямам.

# 365
Хм, това за тренирането бос не го бях чувала и не съм се замисляла въобще. Вкъщи си подскачам боса на килима, но може би трябва да си потърся хубави обувки.
   Аз вчера пропуснах тренировка, програмата ми е ежедневна. Цяла сутрин обикаляхме пеша по задачи, а следобед, когато по принцип тренирам, се наложи да търся формички за сладолед из целия град, че бях обещала на детето 😄 Като резултат съм 16000 крачки напред. Не очаквах да ми се отрази толкова добре, явно мускулите ми са имали нужда от почивка между тренировките. Днес се чувствам в пъти по-силна, справих се много по-добре с упражненията, а освен това в огледалото вече си личи, че започва промяната. И всичко това на едни и същи килограми, които не мърдат. Чудно нещо е човешкото тяло. Много се надъхвам 😁

# 366
  • Стара Загора
Аз си продължавам по план с Лифт 4.Планирам и з атази седмица да ги напраявя от понеделник до четвъртък.Ако успея в почивните дни да вкарам пак някоя допънителна тренировка ще е добре.
Аз тренирам боса ама и не правя кой знае какво кардио затова, че не виждам проблем.

# 367
Тили, програмата на Танев за домашни тренировки ли е?? От колко време я правиш??

За домашни тренировки е, да. Имам я от 3- 4 години, но тотално я бях забравила, открих я съвсем случайно, търсейки из банките с памет съвсем друго нещо. Започнах я от Великден, т.е. едва втора седмица все още.

# 368
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Започнах седмица 9 с Хедър, но направих само ден 1, не ми допаднаха упражненията в ден 2 и 3. Вчера горна част пак с Хедър, а днес крака.
https://youtu.be/eemRXHKsGIc
https://youtu.be/irv7XgPkrvs

# 369
Вчера правих БР7. Първият кръг ми се видя ужасен, наложи се да модифицирам на някои упражнения.
О, да. Laughing Всичко, което е вид и подвид на лицевата опора, модифицирам до нещо по моите възможности. Крокодилските правя от колене. Динамичният планк от лакти на длани правя от дъска, но съм по-бавна от тях и съответно с по-малко повторения. На лицевите опори от поза down dog предпочитам да не рискувам да си размажа лицето по пода, така че не е никаква опора моето, а лек тик в лактите.

Днес кардио 13,5 км гребане за 60 минути.

# 370
И аз от трениращите боси вкъщи. Insanity правих преди години с маратонки. Тежести по-високи от 22.5 кг не вдигам (и нямам вкъщи). Снегът се стопи и днес на дневен ред е бягане! 

Тили, благодаря за споделеното за програмите на Бохо. Аз все търся време за Трансформ и Ритрийт. Лятото на морето в БГ (живот и здраве) планирам ритрийта. Сега ме заинтригува с Complete Blush

Дана, приятно пътуване до родните места!

Би, май забравих да спомена, че и тази година правих козунак по твоята рецепта и всички много го харесаха. Hug

Ветрена, успех с избора на маратонки за бягане!

# 371
Аз се записвам с табата от новата програма на Отъм

# 372
Днес ден 2 и 3, 6 Week Low Impact Workout Program
Започнах със силовата с петици гири и 10кг пудовка, ден 2 добавих да довърша, защото 25мин ми идват малко.

Sprinkles, драго ми е да го чуя! Kissing Heart Hug
Ние тази година направихме едно рекордно едноседмично закусване със козунак, тъй като правих втора доза с идеята за подарък обаче ги прегорих отдолу и така Blush

Вече съм дисциплинирана, че не ми се ще да съм като козунак ако се доберем до море тази година Joy

# 373
  • Там където
Ехо! Благодаря ви за милите думи и съчувствието - ами прави бяхте, вчера се пробвах, ама то не бе кихане, кашляне, потене и зарязах всичко. Днес обаче, направих първата серия (гръден кош и трицепс), но с 5-ци Simple Smile Нямах сили за повече. Бях се приготвила и за едни допълнителни от ю тюб с топка за дупе и корем, но имаше буря и ми спря тока, та само с лифта си останах:)
Боса никога не тренирам (много рядко нещо на земя, стил пилатес/йога), защото съм дюстабан и това за мен е смърт. Не пестя пари за хубави маратонки и екип.

# 374
И аз съм от отбора на босите. В интерес на истината, когато правех insanity(на никого не препоръчвам да я прави бос), обмислях да си взема маратонки, но идеята да добавя и 500 грама към теглото, с което подскачам, ме отказа.
Днес - двете бонусни от off the wall за корем: abs и plank. И двете са доста леки, особено втората, в която реално по-малко от половината упражнения са в опора. Първата е ок като допълнителна, не особено натоварваща завършваща тренировка, ако човек е изморен напр.
Донякъде разбирам защо абонатите на бийчбоди протестират. Няма музика и таймер. Всички ютюб треньори, с които тренирам напоследък, предлагат по-добро качество на клиповете.

Общи условия

Активация на акаунт