Тренировки в домашни условия - 111

• 40 265
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Аха точно ,и на мен това ми направи впечатление ,толкова я мъдриха тая програма ,толкова я рекламираха и накрая изглежда аматьорски ,тоя таймер ме зная за какво го пестят толкова ,страшно вдига нивото....

# 376
Аз също не разбирам защо нямат таймер - много елементарно да се добави. Свиквам им. Това, което ме дразни, е, че пускат една програма, но ако искаш да я имаш по-рано - трябва да платиш екстра. Например новата програма на Отъмн ще е достъпна за "простосмъртни" абонати като мен в края на май. В последно време не съм била толкова ентусиазирана, че да платя за някоя програма. Плащам си "простосмъртния" абонамент и ще я прегледам когато е достъпна. За 645 може да се реша да заплатя допълнително, защото изглежда интересна. ББ определено имат доста конкуренция в последните 10-ина година. Затова мисля, че залагат много на добавки, продукти, сега и хранителните режими ги направиха с месечен достъп.

# 377
Значи Спринкълс, добре че си ти, че да разбирам за тези нови програми на ББ. Сега чувам и за 645. 🤗

# 378
Момичета, някоя от вас купува ли колаген за стави от България? Искам да купя на майка ми, но все от айхърб съм поръчвала и нямам представа кой е добър на местния пазар.

# 379
Момичета, някоя от вас купува ли колаген за стави от България? Искам да купя на майка ми, но все от айхърб съм поръчвала и нямам представа кой е добър на местния пазар.

Пия колаген почти постоянно от доста време, всякакви видове и марки. Зимата непланирано останахме в Бг доста по- дълго от предвиденото, а покрай тренировки, ски, планинарстване (а и навик най- вече), се наложи в движение да купувам нещо, което хем да се достави от днес за утре, хем да е препоръчано, хем и да ми свърши някаква работа. Така се сдобих с ето този- https://realfood.bg/product/hidroliziran-kolagen , даже си спомням, че някой ми беше дал код за отстъпка- от нета, потърси, може да има още такива. С размах поръчах две големи кутии, пих го до скоро. Доволна съм.

Днес при мен вали като из ведро, така че пропуснах сутрешното ходене. Отивам да си правя тренировката, цяло тяло.

ПП. Спринкълс, Complete наистина ми е много на сърце. Винаги, когато се чудя какво, аджеба, да подхвана- тя е насреща. Има календар за 14 и за 21 дни. А ин йогата от нея е най- най- любимата ми евър. Балсам за тяло и душа. Retreat, за да го усетя аз лично пълноценно и на 100%, ми трябва да избягам сама някъде в Родопите за едни поне 10 дена и да разполагам с времето си единствено и само за себе си. Ама... друг път. Дотогава- леко компромисно, пак по- добре от нищо. Simple Smile
Да те питам, как намираш HER SHAPE протеина? Допадна ли ти, или не се спогодихте според очакванията?

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 10:36 от TuЛи

# 380
Ден 8 цяло тяло,40 мин -точно като за след ваксина ,яваш,яваш....едно голямо нищо....не,че се оплаквам де...адски ме боли ръката и ми е отпаднало....

# 381
Тили, да, харесва ми Her Shape - продължавам с него - шоколад. Трябва да си поръчам и манго, но все забравям. Мда, значи ритрийта определено няма да ми се получи на морето. Ние ще ходим с ММ и 4 деца, така че няма да имам много зен, но ще е весело Blush

Днес сутринта - Уникална тренировка 8, довечера бягане (speed repeats).

# 382
  • Бургас/София
Натоварено ми е на работа и нямам енергия вечер за Отъм, но от утре се връщам към 80 DO.
Та днес няколко YouTube тренировки:
- Popsugar за дупе и корем: https://youtu.be/_r3AAdEFVNM - много слаба тренировка, пълна загуба на време;
- Дупе от програмата на Клое и Брет Контрерас: https://youtu.be/04VQNLLrmj4. Тази е кратичка, но  нелоша.
- корем с Клое: https://youtu.be/SX6Vhj9wZh8 - харесвам тренировки за корем с тежести, така че ми допадна. Дори и ръцете си усещах натоварени в края.

# 383
  • Бургас/Пз
Днес ден 9 със Синди - 50минути глутеус - не е лоша тренировката, малко странна. После 15 минути корем с Лили Сабри.

# 384
Записвам се при вас дами, много мотивиращо е да ви чета. Започнах summer shred challenge 2021 на Chloe с цел да посваля малко излишни килограми и да се стегна. Чудя се дали мога да добавя от упражненията на Памела Рейф за тонус.
Освен това гледам да съм в калориен дефицит и да фаствам 16/8. Работя вече повече от година от вкъщи и с този хоум-офис бая затлъстях🙁 , а тези колове от по час през час ми разказват играта на кръста.

# 385
Габ, успех. Няма проблеми да комбинираш. Просто гледай да натоварваш равномерно различните части на тялото.
Днес пробвах една от тренировките от първа фаза на off the wall, за гърди и трицепс. В общи линии е манджа с грозде. Почва с 12 минути активиране на мускулите, в което се повтарят 5 упражнения без почивки, с по 10 повторения всяко. Имаше от всичко - кардио, крака, трицепс, гръб (тези се водят push and pull) и корем. Следват същинските гърди и трицепс в комплексно упражнение, 2 серии по 10 повторения. Много мразя комбинирането на трицепс и гърди в едно упражнение, защото за гърди вдигам два пъти повече и съответно нищо не усещам, когато ползвам тежестите за трицепс. Но трицепсът поне поработи. В края има един рунд табата, като интервалите са по-кратки от обичайното, може би защото е първа фаза. Въпреки странностите тренировката ми беше приятна. Не много изморителна и разнообразна, но освен за чистене не виждам за какво друго би могла да послужи. Ще пробвам и още някоя тази седмица.

# 386
Мда, значи ритрийта определено няма да ми се получи на морето. Ние ще ходим с ММ и 4 деца, така че няма да имам много зен, но ще е весело Blush

И аз се успокоявам с факта, че време за дзен има. Сега по- важно е наистина да се насладим на макс на веселите моменти с децата и покрай тях. Още съвсем малко и това ще е безвъзвлратно изгубен лукс.

Букнахме първото море за годината и нямам време!!! От понеделник започвам  4 Week Complete на блендърите. При добро стечение на обстоятелствата ще имам време да я завъртя два пъти, или да направя и още някой друг техен 4- седмичен календар. Blush

# 387
  • 1st floor
SmileyАз за вчера отичам БР8. Стори ми се странно лесна след седмицата. Тази седмица сериозно изоставам с тренировките, но мисля да си изкарам всички и да не прескачам. Когато - тогава. Морето вече е планирано за началото на юли. Та имам време и да поразтегна малко БР. Барб, ще ти дишам прахта след тази седмица... Simple Smile

Скрит текст:
Моят цикъл най-после показва някакви признаци, че ще дойде. След пет дни на прогестерон. Пфууу, хваща ме явно дъртозата. Докторът каза, ако ми направи номер и следващия месец, пак на посещение при него, за да ми го изпише по друга схема за три месеца. На тва чудо, като му видях листовката, ми се прищя да я покажа на всички антиваксъри, дето ги плаши ковид ваксината! Smiley  След първата Астра оцелях, дано и след прогестерона имам пулс.

# 388
За днес кардиото от програмата .По принцип Бах решила да го  заменям с планинско колоездене ,ей така  за  кеф,но синът ми е със сополи и от вчера с температура ,а аз след ваксина,така,че со кротце ще си правя кардиото.
Непо не се притеснявай за прогестерона ,милиони жени го приемат доброволно като  антиейджинг терапия и отлагане на менопаузата и имат страхотни резултати ,освен това извежда излишният естроген от организма ,който е наистина вреден като се натрупа.

# 389
  • 1st floor
Аз не се притеснявам, шегувам се! Grinning
Да се оправя бързо детето!

Общи условия

Активация на акаунт