Тренировки в домашни условия - 111

• 40 220
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас/Пз
Днес тренировката за цяло тяло на Сидни от новата програма -кратка ,но много приятна + час и половина планинско колоездене в гората ,беше суууупер и окапах тотално....много съм доволна !
За сега добре почва новата програма, дано да продължи в същия дух. На мен лично са ми кратки тренировките и не оставам само с тях, но като цяло ми харесват Simple Smile

# 256
  • Стара Загора
Ден 3 - рамо от Лифт 4.Харесва ми до момента много програмата. Загравям предварително, че не ми е никак достатъчно. Нали си имам доста болежки и внимавам повечко.

# 257
  • Бургас/София
Днес корем и долна част:
- тествах новото видео на Памела за начало: https://youtu.be/6bpjmIgD7T0;
- един доста различен корем с Линда (хареса ми): https://youtu.be/Oy5MtkjAmUE;
- крака и дупе с тежести за глезени: https://youtu.be/fG_JAl3_HOg

# 258
  • Бургас/Пз
Честита да си Агентче, много здрава, винаги усмихната и щастлива. Чувството ти за хумор никога да не те напуска и да продължаваш да ни радваш с енциклопедичните си познания ❤️❤️❤️ Весел празник!

Вчера цикълът ме изненада с 5 дни подраняване и днес съм парцал. Ще направя една дълга разходка и това ще е.

# 259
Happy и от мен, Агент и Непо. Да сте  винаги така целеустремени, мотивирани  и неуморни Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 16:11 от pepa57

# 260
Честит рожден ден, Агент! Пожелавам ти весело празнуване, многобройни пътувания, и много силна година пред теб! Balloon Champagne Trophy

Днес ме чака йога, и любимата тренировка за гърди/гръб/трицепс по-късно довечера.
Странно как не се щадя при тренировките (разбира се, с разум), горна част ми е любима, но долна е тормоз.
В понеделник направих идеалната тренировка за крака/гръб която не ме смачка, в сряда за предно бедро мина по-добре. Все ги доизпипвам за да ми прилегнат, и почти съм успяла. Искам и те да ми станат любими.
Сега ги правя сутрин рано, за да съм ги махнала, и да не ми висят като Дамоклиев меч над главата.
На горната част не мога да се дочакам. Two Hearts

Разбрах и защо "не мога" да правя Good mornings- психиката не позволява. Явно тялото помни, и не желае да се навежда с тежест зад врата. Наистина лошо натоварва кръста. Без тежест го правя идеално, усещам мускула. Сложа ли гира- пълна парализа, като сърна във фарове съм.
Няма нищо- упражнения има много. Ще си стоя със суинга и тягите.

# 261
Дез, можеш да опиташ да го правиш седнала и с по лека гирички.

# 262
А може и с ластик да го правиш, ако имаш достатъчно дълъг с прилично съпротивление.

# 263
Честита да си, Агентче!!! Все така целеустремена и креативна! Любознателна, търсеща, намираща, забавна и заразяваща с ентусиазъм.

Отивам да правя цяло тяло в твоя чест!

# 264
Честити да са ни Агент и Непо! 💜
Здрави, заредени и зареждащи и носени на ръце!

И аз в тяхна чест отивам да правя кардио и корем. 💪

# 265
Отчитам два пропуснати дни. В понеделник тренирах с най-огромното нежелание и направо с отвращение. Тресеше ме пмс в съчетание с депресия, а и понеделнишки ми се падаше БР5, която ми е доста неприятна, та съвсем. Е, после два дена си се радвах на депресията и днес-петък-събота ще наваксвам по следната схема: БР6+малко допълнително гребане, дълго гребане, БР6+малко допълнително гребане. Днес вече го направих. Може би наваксването е малко пет за четири, но в крайна сметка щя си броя седмицата за приключена и от понеделник ще премина в Седмица 7 по план.

Честит рожден ден на Агента и на Непо! Heart

П.П. Съседът и той празнува днес. Smile

# 266
  • Там където
ЧРД на Агент и Непо! Все така красиви, спортни и с полезно инфо за нас Simple Smile Ако има именици - честит имен ден!!!
Аз тази седмица ще си направя 3те останали тренировки от 6та седмица на 10 рунда, обаче след безкрайно чудене от моя страна (все пак съм Везна) се спрях на Lift4. B 6 weeks са 7 тренировки на седмица и няма да успея да ги съчетая с груповите. В лифта са 4 тренировки и тъкмо ми се връзват с груповите, които са 3-4 пъти при мен.
Може би това ще е последната силова програма - за лятото загледах Баре Бленда и ПиЙо- липсват ми този тип тренировки и в летен режим по-добре ще ми се отразят. И без това дето казва майка ми съм ниска и набита като питбул ( и почти толкова зла ...хаххахаха) После от октомври ще стартирам 6те седм. и МБФ и МБФА.

# 267
Днес рандъм  горна част от ШРЕД-а .ЧРД на всички !❤️

# 268
Да сте живи и здрави, рожденичките, пожелавам ви плоски кореми и кръгли дупета!
Тази седмица тренирам в домашни условия и аз, че в неделя сватба ни чака и да не лепнем нещо във фитнеса в последния момент. Днес ще правя цяло тяло с ластици насила, нямам особена мотивация у дома.

# 269
Честит рожден ден на Агента и на Непо! Heart

П.П. Съседът и той празнува днес. Smile

На уше - днес празнуваме Имен Ден на Непо Wink
Само аз остарявам....е, аз и съседа Джордж Клуни! Непо си е все така прекрасна, млада и стройна!
(а беше хубав мъж!)

Отчет по-късно!

Общи условия

Активация на акаунт