Тренировки в домашни условия - 111

• 40 282
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас/Пз
От 20.05 не съм тренирала. Изгледах и набелязах доста тренировки за долна част и накрая никаква не я свърших. Благодаря на всички, които ми дадоха идеи и линкове.
Днес се чувствах добре и направих днешната тренировка на Сидни. https://youtu.be/-1ukSW_Buaw
Ползвах тежести на краката, най - силният ластик и леки тежести, а някои от нападите без тежести. Купих си плъзгащи слайдъри и направо ми се разтрепераха краката с тях. Добавих накрая и 10 мин качване и слизане с редуване на всеки крак. Ерин доста често показва такива качвания и ми харесаха доста.
До понеделник ще е само долна част, после почвам пак леко с горната и ще решавам дали да се връщам във фитнеса или да продължа вкъщи.

# 511
Дива, в края на втория съм Simple Smile

Тези дни не съм тренирала, че ми е доста натоварено в работата и следобед съм изморена, но за утре планувам една йога.

# 512
  • Там където
Гледам пишете кой кога не тренирал, та и аз да се похваля Simple SmileSimple SmileWink Вчера се чувствах ужасно уморена - имах много работа до късно, а и чистих много,цяла сутрин, та това го броя за тренировка Simple Smile Трябваше да почна 3 седм. на лифта, ама от утре...Иначе в понеделник и днес по една групова бодипъмп. Това е досега.

@Ани, разтрепераха ли ти се коленцата от слайдърите?Simple Smile Големи зверове са, а отстрани изглежда забавно и лесно. Скоро не съм ги ползвала, подсети ме да ги пусна в употреба.

П.С. Страхотни снимки на пиленца, котенца и т.н. Много обичам да има животинки наоколо (ама не ММ и деца, хахаххаха)

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 22:43 от Qaki

# 513

П.С. Страхотни снимки на пиленца, котенца и т.н. Много обичам да има животинки наоколо (ама не ММ и деца, хахаххаха)
Qaki и аз така! Joy Добавям и да се занимавам с цветята в градинката си! Релакс! Kissing Heart
Ей на, преди малко помолих половинката да направи билков чай, абе една вода да заври само и ме вика и ме пита как да направел чай. Умиргам!!

G&B, това е толкова хубаво!! Heart

Днес 30 Minute Low Impact HIIT Workout (No Equipment)35min. + 30 Minutes Latin Dance Workout | Class FitSugar

И отново класа на голямата ми дъщеря са пак в карантина от тази сутрин. Това е за трети пореден път и вече ми идва в повече, децата също са нещастни. Пак звъняха от здравната организация, един и същи филм последните два месеца. Пия си чая и лягам, че ми е смотано настроението.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 23:33 от ~Биб~

# 514
Вчера не успях с тренировка, но днес отчитам 30 минути upper body workout с гирички с Трейси Малет. Доста интензивно за мен.

# 515
Харесала съм страницата на Рори във фейсбук, та има някакво предизвикателство и вчерашната тренировка за крака я пробвах. 6 упражнения в три кръга. Еми не е моето, не ми стигат почивките, всико се прави на тагадък за 30 мин всико. Така не бях се потила.
Да не говорим, че е записала само първия кръг и на запис останалите два, едни и същи приказки се повтарят три пъти, което за мен лично е дразнещо.
Аз тренирам 4 серии на упражнение с 15-20 повторения. В кръг за първи път правя.
Според Вас кой от двата типа на трениране е по-добър?

# 516
  • Бургас/Пз
Аз тренирам 4 серии на упражнение с 15-20 повторения. В кръг за първи път правя.
Според мен кръговите тренировки са повече кардио. Предимството им е, че пестят време и натоварват много откъм дишане и вдигане на пулс. Правят се с по-ниски тежести и с по-бързо темпо. При кръговата са около 50-65% от максималните ти възможности. Ако по принцип клякаш с 20 кг. лост, по време на кръговете  тежестта  е около 10-12 кг.
Не бих ги сравнявала с нормалните тренировки в серии, защото просто нямат нищо общо и не бих избирала кое е по-добре. И двата вида си имат своит плюсове. Аз лично предпочитам тези в серии, но напоследък откакто тренирам вкъщи често правя и кръгови. с кръговите се контролира повече теглото, докато с другите се набляга повече на изграждането на мускулната маса.
Напоследък  ми прави впечатление, че и във фитнесите правят кръгови, като обикалят от уред на уред, което за мен лично не е много ок, защото винаги някой може да ти секне ентусиазма и да ти заеме уреда, който ти се пада поред.

# 517
Във фитнесите няма ли зони за кръгови? Мисля, че е добра идея за по-големите зали. Тук съм виждала обособена зона с машини и да кажем интервали през половин час и посочен капацитет на зоната 5 човека примерно. Въртят си се 5 човека на машините без да си пречат, след половин час отстъпват на друга "смяна". Отделно има и по-голяма зала с повечето машини, които са на свободен достъп, разбира се.

Аз нека отбележа най-скучно, че си вървя напред с БР 9 и 10. Номер 10 е почти изцяло напади и клекове под някаква форма с подскок. Наложи ми се почти всичко да модифицирам до някаква по-статична версия, за да се опазя от подскоците, но според мен пак добре ми се получи и не изгубих от тренировката. Правих 10 във вторник, а в сряда имах лекичка мускулна треска на д. при сядане, дори и без подскоците.

Най-сетне снощи в Италия пуснаха портала за ваксините и за моята възрастова група. Blush Моментално се логнах за резервация и се надявах да има посочена дата малко след 20 юни, когато ми е краят на БР, обаче бяхме много маймуни на клона (имаше брояч колко потребители се записват в момента) и намерих удобен свободен час за 10 юни. Взех го и може да се наложи да прекъсна за няколко дена програмата, ама голяма работа, здраве да е!

# 518
Според мен кръговите тренировки са повече кардио. Предимството им е, че пестят време и натоварват много откъм дишане и вдигане на пулс.

И моето впечатление е същото Simple Smile Но все пак исках да чуя и Вас.
Но определено не ми допада и ще си карам по стария метод.

# 519
  • Бургас/Пз
Барб, звучи много добре да има такива фитнеси. Но в Бургас основно има класически фитнеси с макс по 2 машини от един и същи вид и то не от всички.
Дано всичко е наред с ваксината. И това ще мине.

# 520
  • Там където
В София има няколко такива- за 30 мин са тренировките, редуват се уредите, а между уредите имаш упражения на земя- клек, планк, лицева и т.н. По едно време посещавах един такъв до моя стар офис за около година - имаше ефект, но не ми е достатъчно и редувах с други неща. Ама аз все имам кила отгоре та каквото и да гори тренировката ми е от полза, че оформеният мускул си спи добре завит под сланинката Simple Smile хахахахха
Такива фитнеси има и в Пловдив- понеже имам мултиспорт карта съм разгледала всички обекти....

# 521
За днес -почивка стреч,вчера също направих допълнително стреч.Един кг съм ъфишъли надолу!

# 522
Ние не сме в София. Сутринта отидохме уж да тичаме, но стадионът беше затворен. Качихме се на високо, гаджето тича в планината, ние се разходихме малко и ви черпя една страхотна гледка.

# 523
Днес долна част + корем, и 12км в терен.
Почивах в понеделник и вторник с йога, вчера тичах, и чак днес успях да вкарам силова.
Утре ще видим. Горна част+ тичане, предполагам.
1500кал не ми стигат. Жестоко сънлива и летаргична станах след първата седмица. Умората се събира.
Но пък виждам изчистване. Няма лесно. Pensive
Паркирам се с филм, и ще изключа мозъка. 🍻

# 524
  • Бургас/Пз
Днес отново долна част със Синди, пуснах си ден 11 от Игнайт, много я харесвам тази тренировка. Там, където имаше кардио по 2 минути, правих само клекове с два ластика - на коленете е на глезените. Накрая добавих и 30мин корем. Много са ме странни тренировките от типа "изгори 370 калории с 30 мин за корем". Ами не знам как се случва, аз изгорих само 150, а не съм се скатавала изобщо. Единствено на плановете не издържах през цялото врему и правех по-големи почивки.

Общи условия

Активация на акаунт