Тренировки в домашни условия - 111

• 40 280
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Кръгови тренировки има и във фитнесите тук, като за жените е даже по-вероятно да включват доста упражнения със собствено тегло: коремни преси, клекове и пр.
За днес - кардио(силно казано) без подскоци и корем с  Хедър. Основно имаше вариации на клек и упражнения в опора. Подходяща тренировка за мързеливи дни или хотелски условия.
https://youtu.be/_t_DwpxWjyo

# 526
Аз тъкмо бях почнала да пиша тук и в някои съседни теми и един пириформис синдром ме парализира буквално, та доста време си оставих без тренировки,без бягане, просто нищо не можех от болки.. само разтягане и  фоум ролер. Тъй като достъпът до масажисти и терапевти ми е силно ограничен, просто с неволята двете се опитахме да се справим:)) Засега съм ок, но искам вече да почна нещо леко....баре или пилатес, когато се сетих  за Трейси Андерсън. Та затова искам да попитам, някой, който я е правил повече време, има ли файда, както се казва:)) от това на пръв вид странно мяткане на ръце:))) Просто адски се депресирах от цялата тази работа покрай болките и липсата на спорт, тъкмо набрах инерция и сила, а не искам и за миг дори да изпитвам пак същите болки...та ако някой е правил, независимо коя от тренировките й, ще съм супер благодарна за съвет.

# 527
Sheki, от Трейси файда има и съм я правила, но е добре да си прецениш дали нейната файда отговаря на файдата, която ти търсиш...

Освен странни мяткания нейните тренировки са характерни с много високия брой повторения и акцентиране (и) на малки мускулни групи. От нея повишаване на мускулната маса не чакай, но пък приличен мускулен тонус - да. Тя прави всичко за да избяга от обемни мускули, ерго минимум и то мини тежести, високи повторения И строг диетичен режим - около 1200 кал/ден И трениране 7 дни в седмицата за поддържане на споменатия мускулен тонус.

PS Далеч не всеки бар или пилатес клас са "леки и лесни"

Аз тренирам 4 серии на упражнение с 15-20 повторения. В кръг за първи път правя.
Според Вас кой от двата типа на трениране е по-добър?
Няма по-добър или по-лош. Има такива, който съответстват на вашата кондиция и цели и такива, които не съответстват. Без да знаем вашата текуща форма, диета и цели няма как да се препоръча нищо.

точно така...тайната е в "достатъчно стимули"
A казаха ли какви са тези стимули,ако може да ги приложа на дупето си хаха пак ще го слушам ,че не всичко схванах,въпреки,че езика ми е добър горе долу ,просто материята ми е непозната...
Упражнения/натоварване, които водят до микроразкъсвания в мускулите. Т.е. идеята беше, че дори в калориен дефицит можеш да качиш мускулна маса, ако тренираш достатъчно т.е. стимулираш достатъчно мускулите си.

Дупето ти е една от най-големите мускулни групи в тялото и ерго - от най-силните, та затова се налага "стимулите" да са тежки - в пряк и преносен смисъл.

Отчет...
14/33 Interval Walking 33 min + Rowing 36 min
15/33 Rowing 33 min
16/99 Rowing 33 min + Usmanova Booty
17/99 Interval waliking 99 min + Rowing 33 min
18/33 Rowing 66 min + Usmanova Abs
19/33 Rowing 55 min
20/33

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 20:31 от Agent Provocateur

# 528
За днес цяло тяло 30 Мин ,ще добавя и някакъв срещу или йога за вечерта...

# 529
  • Бургас/Пз
Днес цяло тяло със Синди ден 25 https://youtu.be/ni_-mHTGF18 Хареса ми, въпреки че за горната част ползвах минимални тежести, колкото да я раздвижа. Мисля и утре да тернирам и в неделя да направя почивка.

# 530
  • Там където
Аз чак днес срам не срам почнах седм. 3 от лифта. Не ми се ходеше на групова и така почнах. Нещо съм супер уморена тази седмица (от боледуването ли, а и служебно имам само кошмарни истории, от ПМС ли....) и вторник и вчера не тренирах. Чувствам се гузна...

Какво мислите за тренировките тип Standing Abs?
Днес сама ми изкочи тази на Еринчето и изглежда супер- не че не съм ги виждала тези движения, ама добре е стуктурирана тренировката, а пък тя с това тяло, направо те подканва да ставаш и почваш.
https://www.youtube.com/watch?v=QJmFagk2Lno
Утре ще я направя.

# 531
  • Някъде по Дунава
Аз приключих със седмица 11 на Хедър.

# 532
Не знам дали има смисъл от ръцете на Трейси. Все ми се струва, че не само няма полза, но и може човек да си навехне рамото. Има барни тренировки с много по-добри варианти за ръце като barre blend или sqeeze stronger на Трейси Ефингър. От последната имах мускулна треска на рамената.
За днес - цяло тяло с Анна. Мислех, че е класическа силова, но силовите бяха по-скоро за поддържане на висок пулс, т.е. работеха основно големите мускулни групи. Много варианти на клек, напади, тук-таме лицеви опори и 2-3 по-спокойни минути за корем в края.
https://youtu.be/U1AxehdzHRs

# 533
Agent, zvezdichla благодаря за мненията. Целта сега ми е да нямам болка, което за съжаление изключва Шон, бягане, както и каквато и да е работа за долна част с тежести. Мисля, че да пробвам двете Трейсита и ще преценям. Каланетиката не ми причинява никаква болка, обаче нея я ползвам повече за стречинг, там ни корем, ни ръце усещам да работя като хората. Аз мускулна маса изобщо не искам, ама природата други карти ми е раздала и вечно въздишам и хълцам по тънки глезени, прасци и ръце...така че ще гоня сега тонус и просто не искам да спирам спорта, това е. Калории намалям така или имаче, без никакви кардио и бягане мисля, че ВХ спокойно мога да намаля до минимум и да пробвам едно кето.

# 534
Момичета някой може ли да ми пусне  линк към тренировки на Синди Кроуфард по възможност за крака и корем.
Благодаря

# 535
Само отчет:  28.05 Low Impact FULL BODY HIIT // Workout with Weights 42мин. с 5кг гири

# 536
Аууу Синдито Крауфорд нови тренировки ли има???😳
Много ми е носталгично ,едно време почнах като тийн с нея да тренирам на презаписвана видео касета на черно хахах 😂 Много мило ми стана ❤️
Иначе за днес ми е кардиото на Сидни,пия кафета и чакам милото да стане,да го започваме ...
Татко ми подари вчера 5 кила череши и аз ядох,ядох ....върнах си единият кг дето го бях свалила хахах 😂

# 537
Момичета някой може ли да ми пусне  линк към тренировки на Синди Кроуфард по възможност за крака и корем.
Благодаря
Тя нямаше такива. Само цяло тяло.
https://www.google.com/search?q=cindy+crawford+workout&clien … w=412&bih=755

Допълвам се с отчет за днес - приятна тренировка за долна част от Керълайн, която позволява по-високи тежести и стегнат текстилен ластик. Преди време я бях правила и ми хареса. Сега ми се стори малко по-лека, но все пак нелоша тренировка за дупето.
https://youtu.be/PLSVz456neY

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 22:52 от zvezdi4ka14

# 538
Каква красота е Сидни Крауфорд:blue_heart: Абсолютно съвършенство.
Аз приключих с БР 5 и БР 6. Днес по план почивам, но ми се прииска да направя нещо от нейните тренировки. След малко почвам.

# 539
  • Стара Загора
Започнах седмица 5 от Лифт 4.Продължава да ми харесва много програмата. Понякога когато имам възможност единият от почивните дни правя някакъв стреч или йога. Дайде идея за някакви подобни програми.

Общи условия

Активация на акаунт