Тренировки в домашни условия - 111

• 40 261
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • Там където
Ех, Синди Крофорд... Пак ме върнахте в пубертетна възраст- с моя братовчедка се бяхаме докопали до нейните видеокасети с упражнения и що столове на бабите изпочупихме да скачаме върху тях за дупе Simple Smile хахаххахаха

Аз съм на 4 седм на лифта, ама чак сега усещам, че то де факто 3тренировки са само горна част и 1 долна. То аз нали ходя на сто неща, пък и си добавям тренировки от ю тюб та все тая, ама не е нещо балансирана май....

Максимка, ето ти малко линкове (може да си харесаш нещо от тия хора Simple Smile)
https://www.youtube.com/user/traviseliotonline/videos
https://www.youtube.com/user/sagayolga/videos
https://www.youtube.com/c/SMStretching/videos

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 15:33 от Qaki

# 541
Стартирам новата седмица със долна част ,интересна беше с слайдъри ....хареса ми !
Засега ми харесва програмата ,вече един месец почти направих

# 542
  • Пловдив
Каки, така е, но в 2 от тренировките за горната част нали има Хийт компонент, който основно натоварва долната (или поне аз след това има МТ там), та явно това е измислил. На всичкото отгоре, понеже и ние сме на Лифт 4,от известно време даже пропускам тренировката за долна част, без да искам и то излиза, че работя само за Горна, хахаха. Но, нали ходим много през уикенда и викам това ми е долната тренировка.
Та, Седмица 4 от Лифт 4, трицепс и гърди.

# 543
Днес - тренировка за цяло тяло с тежисти от Хедър на принципа на най-много повторения.
https://youtu.be/yM05drvnAbM

# 544
Днес, 31.05 Week 4 - day 1 - Low Impact FULL BODY HIIT Workout // No Equipment + No Jumping 30min + Full Body STRETCH 12мин.
Ползвах 2 x 2 кг тежести на ръцете за първата тренировка. Добавих си разтягането от ден 6ти за разкош. След което малко повървях и финиширам с общо 9км. за деня.

# 545
  • Перник
https://www.viewsofia.com/article/50406/Tova%2C-dami%2C-se-posti … v0OFVtOG7UWWr8LHc
Ако някой има нужда от мотивация Wink С пожелание всички да изглеждаме поне толкова добре на 52 Sunglasses

Нямам друго интересно за споделяне - петък, събота и понеделник почивах. В неделя бягах 8,5 км. - най-дългото ми бягане от началото на годината. Днес правих бицепс и трицепс, за утре съм планирала корем.

# 546
Има и над 52, изглеждащи и доста по-добре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 547
Има и над 52, изглеждащи и доста по-добре Stuck Out Tongue Winking Eye
Давай ги!

# 548
Попаднах на таз статия из фейсбук и от долу един тон коментари, как за това се искали процедури и време и не е нужно да се насаждат комплекси у жените по този начин.
Та просто се замислих как масово българките предпочитат друг да им е виновен за начина, по които изглеждат и от 100 извора вода ще вадят само и само да не си признаят, че ги мързи да спортуват.
Лично според мен, жената си изглежда прилично за годините и определено спортува, но не бих казала пък чал толкова тежко. Гледала съм и тренировките и познавам и по "спортуващи" от нея.
В този ред на мисли, мен ме налегнал един мързел от една седмица и абсолютно си признавам, че заради него няма да извая тялото, което искам за морето! Satisfied

# 549
Хмм, абе JLo с нейния латино ген направо си е за респект голям в тази форма на тези години!

Разбира се, една Плисецкая е изглеждала по-добре на петдесет Wink

Абсолютно съгласна с Punk_Girl, че нашенския манталитет все търси проблемите извън нас...

И с още една наборка, да се отбележи колко по-стройна и по-увиснала е наборката Wink

Сори, с Донатела се оказват еднакво високи, но италианката е десетина год по-стара и 5 кила по-стройна.

20/33 Rowing 66 min
21/33 Rowing 77 min
22/33 Rowing 88 min
23/33 Rowing 99 min

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 18:19 от Agent Provocateur

# 550
Eeee, Донатела си е сериозно възрастна! 65+ години, а и при нея, има толкова много пластични операции, че е трудно да се каже кое ѝ е поддържано и кое е съсипано. Джей Ло е жестока, евала. Heart Eyes (Където е рошава, по домашна рокля и отдалече, мисля, че малко си приличаме;)))

Аз вчера пропуснах понеделнишката тренировка от липса на време, от нерви, умора и накрая малко драма. Да не изброявам до къде мога да стигна в крив ден и особено в поредица от криви дни. Laughing
И ей го днес тепърва ще започвам тренировка. Загадката е дали ще имам сили само за БР 9 или ще успея да отметна и БР 10 след това. Thinking Съмнявам се, защото са труднички, но слагам маратонките, пък да видим. Hands V

Ооо, забравих да си отчета, че приключих месец май със 155 км гребане и със започната Трета фаза на БР.
Също така -3 кг, благодарение на интервалното хранене/гладуване.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 20:03 от Barbabeau

# 551
Джей Ло е жестока, евала. Heart Eyes (Където е рошава, по домашна рокля и отдалече, мисля, че малко си приличаме;)))

A пък аз мисля, че в гръб сме почти близначки Simple Smile)) No kiddding, макар, че моите рамене са по-широки! Grinning

# 552
  • Там където
Ох, дай боже всички като кака Джей Ло, ама надали Simple Smile WinkWink
Скрит текст:
То освен, че жените не спортуват в България, за да не станели мускулести, или нямало ефект ( след 2 тренировки зумба примерно) или нямали време и пари (ама за бира и ракия имат), умират да гладуват и да спазват безумни диети. Освен това, ако кажеш, че редовно тренираш или ходиш на нещо си- фитнес, пилатес, зумба, румба, к'вото и да е, се започва едно оглеждане критично и коментар - 'ма то не ти личи.... Няма значение, че коментиращата е 30кг отгоре и е мазна като тулумбичка, ти трябва да изглеждаш Мис Бикини Simple Smile
Най-лошото е, че децата не спортуват- всеки ден минавам през една градинка, в нея има катерушки, люлки, пързалки,  абе стадартните там съоръжения. Всички майки, баби и лели крещят- не се качвай, не се люлей, не тичай да не се потиш и т. н. Ами защо детето е навън - да му дадат и на него една 2л бира и пакет цигари. Груповите тренировки са в един хотел с чудесен спа център и басейн- докато чакат децата от урок по плуване майките могат да посетят групова тренировка, аква тренировки, басейн, нещо... Но не - те се събират на групички и мухат чипс и сладкиши във кафенето на фоайето, но оглеждат критично нас, излизащите от залата.
Да ми се прости словоизлянието - в МЦ съм...хаххахаах

# 553
Абе нека не забравяме че най вероятно е пипната и от пластични хирурзи. Но е факт, че изглежда много добре за годините си и се поддържа жената. А това че младите и децата не спортуват ми не съм съгласна, хората които познавам, и не спортуват се броят на пръстите на едната ми ръка. В залата където ходя често виждам деца по на 12 години, по спортните площатки също. А с зумба и танци може да се постигнат чудеса с тялото, ако си сериозен и редовен. Инам 2 приятелки, занимават се с зумба точно еми нищо лично ама тука пишещи могат да имдишат прахта като тяло. Не само с тежести и фитнес се постига хубаво тяло
А да се сръвнява Джей Ло с обикновенно жени е нелепо, факт е че жената изглежда страхотно но зад гърба си навярно има куп тренъори и диетолози то е много лесно като имаш топ специалисти да изглеждаш добре.

# 554
Децата може би зависи в каква възрастова категория са. Май до 4-5  клас се движат доста по площадките, но след това спират. Поне това са ми наблюденията от парковете и градинките в софия.
За днес - 20 минути за ръце с Анна. Имаше едно странно упражнение, комбиниращо бицепс и рамо, но иначе ми хареса като бърз вариант при липса на време.
https://youtu.be/P7k7ABUKmxo

Общи условия

Активация на акаунт