Тренировки в домашни условия - 111

• 40 251
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Абе изобщо да се обобщава е доста как да кажа хмм.... спекулативно и ненужно и претенциозно...
Кой каквото иска това да си прави.Зумбата си е цял купон ,какво и има ? Много е зареждаща
Пък и пластичните операции не са спа процедури искат си подготовка,възстановяване ,дори смелост...
И какво като зад някой стоят треньори,че то и зад мен стоят треньори  в тубата хахах 😂 ама Се пак трябва да си дам зор аз.
Най-тъпото е да се правят сметки кой за какво имал пари и за какво нямал-с тез пари за ракия колко киноа можеше да купиш ехееее.....
В тоя живот най-мразв някой да ми брои пиенето,цигарите и мъжете.... побеснявам🥴

# 556
Говорите за България, но в събота (пазарен ден тук) се помотах по центъра. Ми честно казано, много занемарени и дебелички холадки видях (млади), направо констатирах какви козунаци сме станали в тази обстановка.

Харесвам JLo, но жена от шоубизнеса не може де ми е модел за подражание, стимул може. Аз се възхищавам на обикновени хора от ежедневието, които постигат чудеса с тялото си.

Днес: Week 4 - day 2 Extreme Lean Legs Bootcamp // Strength & Toning 37min. 2x6kg + 20min cardio

# 557
JLo е страхотна на снимките, но веднага мога да изброя цяла върволица жени от тази тема, които визуално не и отстъпват и грам! Така че от мен толкова по въпроса.

Два поредни дни тичах тази седмица, но по-малко от обикновено, довечера крака и корем.
Нещо започнах да изоставам със силовите, но на работа ми е натоварено много, и с децата се занимавам.
Юли месец минавам в летен режим, и ще имам много повече време за себе си. Чакам ваксина, и се изнервям вече, много бавно върви при нас.

# 558
  • 1st floor
Аз не съм писала, но ви чета. Изостанал съм с БР, ама се тая. Завърших месец втори и почвам трети тази седмица. Първите два дни не съм тренирали, защото съм след втора доза ваксина и имах леки неразположения. Днес съм ОК и мисля да започвам.

# 559
  • Бургас/Пз
Харесвам JLo, но жена от шоубизнеса не може де ми е модел за подражание, стимул може. Аз се възхищавам на обикновени хора от ежедневието, които постигат чудеса с тялото си.
+1 По-точно нямаше как да го кажа.
Не знам Биологичното момиче къде живее, но аз съм в компания на 13 жени с различни професии, социално и материално положение, над 40г и третираме само 3. За поколението на дъщеря ми пък да не говорим. На 21г. "фитнесът" е посредното място, където ще си изхабят енергията. За момчетата на 10г и 13г е друго, там спортът никога не стига, въпреки че големият ми син тази година с онлайн обучението голям мързел го налегна.

Аз не тренирам. В дупка съм. Тъпо ми е, но е време да се стягам. Днес ще прегледам какво съм изтървала от Сидни и ще се радвижа малко.

# 560
  • Там където
Ама аз не съм против зумба и танци бе хора- на зумба съм ходила над 2 години и беше супер.... Не съм и от хората, които мислят, че хубаво тяло се прави с тежести. Не се подигравам на хора с наднормено тегло, аз винаги се боря с някакви кг отгоре, не ми пречат и цигари, алкохол и т.н. Аз също пуша ( не много) и определено не живея само на киноа и чия Simple Smile Въпросът е, че много жени доста млади предпочитат само да стоят и да се вайкат, а не е полезно.

Да много хора тренират, но преди няколо месеца правеха проучване във фирмата кой иска и не иска да се подновяват мултиспорт картите ( работя в голяма международна корпорация, може би в БГ сме вече над 200-300 души) и 80% казаха, абе хайде поднови я, ама ние никога не сме ги ползвали. Повечето са хора между 25-35 години.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 13:35 от Qaki

# 561
  • Перник
Всичко е до приоритети и вътрешна нагласа. Преди 2 години и аз нямах време за тренировки - правех по някое упражнение от време на време. Станах на 40, S размер започна да ми отеснява, почти се бях примирила с факта, че оттук нататък по-добре няма да става, когато ми попадна едно мотивиращо клипче, което обясняваше как всички успели хора ставали в 4 сутринта и така имали повече време да работят/творят/постигат целите си. Не започнах да ставам в 4, но започнах да ставам 30 мин. по-рано и да тренирам всеки ден. По щастливо стечение на обстоятелствата, точно тогава синът ми се запали по леката атлетика. Използвах това, че го водя на тренировка, за да бягам и аз. Гледам другите майки - и "нашите", и на футболистите - кафета, цигари, семки...

Днес - тренировка за корем, която не усетих много като такава Thinking

# 562
За тренирането и мотивацията за себе си съм стигнала до следния извод - да не прекалявам с количество, т.е. отделено време, да не се товаря прекалено, за да продължи процесът колкото се може по-дълго във времето.
Всъщност това го бях решила още преди да почна - в края на 2012. Оттогава не ми е омръзнало, няма натрупана умора. А от две години съм на волна програма, още по-голяма наслада.
Дори малките неща, правени ежедневно и упорито, но в течение на години, дават резултат.

# 563
Здравейте, не пиша често, защото при мен няма нищо ново, но чета редовно. Днес отчитам завършена програма EPIC, голяма промяна няма, защото съм във фаза поддържане, но определено ми се подобри издръжливостта, а благодарение на хранителния режим, успях да смъкна едни мазнинки, които ми се бяха натрупали отсртани на кръста.
Сега ще почивам няколко дни, т.е ще правя по-леки тренировки и после смятам да продължа с EPIC ||.
Приятен ден!

# 564
Днес 40 Мин горна част .И аз гледам да не се пресилвам по принцип ,но последната година почти не съм пропускала тренировка....нервната ми система някак си се адаптира и съм ок.Сега....не изглеждам като някаква манекенка ,нито енергията ми е в някакъв епохален пик хахаахх 😂 изобщо не може да се каже че съм някаква реклама на фитнес мотиввйшън,но си тренирам редовно и продължаваме напред 💪

# 565
Тренирам всеки ден, но за сметка на това пуша, ям много и не пия достатъчно вода. Та никак не мога да се причисля към хората със здравословен начин на живот. Но тренировките станаха част от ежедневието ми, ако не съм тренирала, се чувствам гузна, все едно важно задължение не съм изпълнила. А и по- малко енергична
За днес БР 8 и кардио 2, че вчера ми беше от гузните дни.

# 566

Лично според мен, жената си изглежда прилично за годините и определено спортува, но не бих казала пък чал толкова тежко.
Това е още по-добре, ако успява да постигне такава фигура само с умерени тренировки.
В нейния случай сигурно има и един куп други грижи де, но това е друга тема.

Чета ви, но нямам много за отчитане. Тренирам почти всеки ден, но хаотично. Храната е безобразна.
Имам зверска мускулна треска на предно бедро от бягане по баир надолу.

Вода и аз не пия достатъчно. Голям зор ми е, не обичам.

# 567
  • Перник
И аз се чувствам гузна, ако съм пропуснала тренировка. Не пия достатъчно вода, особено като съм си вкъщи - все нещо правя и не се сещам. Като съм в офиса успявам да изпия около 2 л. И аз ям много - уж полезни и здравословни неща, ама... Калории и макроси не следя - на око според мен няма смисъл, а да тегля всяка хапка ми идва в повече Simple Smile

# 568
  • Бургас/Пз
Най-после тренировка и от мен. Даже 2 Simple Smile
Вчерашната за глутеус на Сидни и днешната за бицепс и гръб. Страхотни са и двете и раздвижих цялото тяло. Пих глутамин след тренировката и сега преди лягане също. Гърбът доста натоварен го усещам, да видим утре Simple Smile

# 569
За днес - корем и дупе с Памела. Всъщност беше основно корем, може би 80 процента от тренировката, като към края бях доста поизмъчена. Ще си дам няколко дена почивка. Бебето преминава някаква регресия на съня от 2-3 седмици и почти не мога да направя тренировка без прекъсване. Идеално време за една седмица само на разходки, евентуално с някакви кратки тренировки, ако попадна на нещо интересно в групите.
https://youtu.be/uXGeO3t182o

Общи условия

Активация на акаунт