Тренировки в домашни условия - 111

• 40 248
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, аз в момента имам някаква супер тежка и стресираща седмица в работата и ми е леко депресирано като цяло. Имам нужда от промяна в ежедневието и почивка, които не знам дали ще осъществя заради този ковид Sad.

За последните три дни отчитам Пилатес и днес Епик beginner с гирички.

И да попитам нещо по-запознатите - като се правят мускули качват ли се килограми? Не знам дали си търся оправдание, че не свалям кг, но изглеждам доста стегната, дори коремът ми започна да намалява.

# 571
Покачването на мускул значи покачване на активно тегло. Такаче да, няма вариант в който да седиш едни килограми и да качваш мускул поне аз не съм чула за такъв.

# 572
  • Бургас/Пз
Calli, по принцип правилото е, че ако мускулният растеж води не само до покачване на теглото, а и до водна задръжка. Това, че се показва мускулът и се изчистват мазнините е абсолютно достатъчно, за да знаеш, че си на прав път. Не ги гледай кг-те, гледай резултата. А и щом задържаш, значи всичко е наред. Миналата година целта ми беше кг-те, които имам да ги запазя, но да увелича мускулатурата и точно така стана, както пишеш ти. Виждаш нарастнал мускул, изчестени мазнини, прибрано тяло, а в същото време кг-те са същите или са +1. Та мисля, че добре ти се получават нещата. Просто прави промени отвреме на време, че организмът е неблагодарен и бързо свиква.

Имам лека МТ от вчера и то навсякъде.
Звезди, благодаря за тренировката с Памела, прегледах я и си я запазих, много моя е. За дни, в които нямам време е чудесна.
Днес ден 32 долна част със Сидни - 50мин. Видях,че е малко повечко кардио, но на място ще преценя доколко ще го правя.
Отказах се и този месец да тренирам в залата, така че оставам при вас Simple Smile

# 573
Кали, може да се правят мускули и да се сваля, но е типично за хора с по-наднормено тегло(бях го гледала в the biggest loser, но там най-слабите жени бяха над 100 кг). Ако имаш да сваляш малко или просто искаш да свалиш 2-3 кг, които реално даже не са ти в плюс, е по-вероятно да задържиш или да качиш леко. Но мерките ще са различни, тъй като мускулите са значително по-плътни от мазнините.

# 574
По мое скромно мнение чак килограми не се качват...процеса е бавен и като тегло се усеща в по продължителен период.
Винаги има и изключения, но те определено са съврзани с много строги хранителни режими и доста тежки тренировъчни режими. Ани, в твоя случай мисля, че нещата се получиха точно по този начин.
Правилото е , че за да покачват трябва да си в излишък. Вече тонизирането и постягането на мускулите си е друга бира.
Съдя и по себе си, понеже съм глист и нищо не мога да кача...та може и да не съм права. Напоследък нямам възможност да тренирам и ми се получава по един път седично, но пък 5 дни съм с мускулна след това. Като се гледам какво съм гърджаво и как мускулната ми маса си заминава и ми се реве...Но догодина пращам децата при баба им лятото и минавам в режим поне 4 тренировки седмично. Зимата ще кача маса и лятото ще се кефя как изглеждам на плажа...Satisfied

# 575
Здравейте. Аз вече съм си вкъщи, та за вчера отчитам йога, а за днес:
20 Minute 2nd Trimester Prenatal Cardio Workout-- (but good for ALL Trimesters of Pregnancy!) https://www.youtube.com/watch?v=0BDbn9cFxt0&list=PLMHMyl3oey … s5ul&index=32

и това: LOW IMPACT Prenatal Workout: Legs & Booty (NO EQUIPMENT!)
https://www.youtube.com/watch?v=sAclrIxAZTU

Чета ви, но нямам с какво да се включа Simple Smile живот и здраве на есен, като се завърна към "нормалните" тренировки и режим на сваляне на килограми, ще съм по-активна.

# 576
Пънки, като те чета, все ти се чудя Simple Smile Хората искат да се изтънят, ти да се уплътниш. Радвай се на метаболизма. С годините се получава естествено разширяване и уплътняване Smile

# 577
Пънки, като те чета, все ти се чудя Simple Smile Хората искат да се изтънят, ти да се уплътниш. Радвай се на метаболизма. С годините се получава естествено разширяване и уплътняване Smile
Така от страни наистина си е за чудене, но има много жени, които са слаби, а изглеждат зле. Не искам да съм като тях, или скини фат или просто скини. А и имам голям страх да не заприличам на някоя "лелка", че вече минавам в тази възрастова категория.

# 578
  • Бургас/Пз
Така от страни наистина си е за чудене, но има много жени, които са слаби, а изглеждат зле. Не искам да съм като тях, или скини фат или просто скини. А и имам голям страх да не заприличам на някоя "лелка", че вече минавам в тази възрастова категория.
Е то решението е много лесно. Ти проблем с храната нямаш, остава да намериш как да тренираш поне 4-5 пъти седмично и не мисля, че ще има риск нито да си скини, нито да заприличаш на "лелка". С тренировка 1 път седмично, ако ще и 10 дни след нея да имаш МТ нищо няма да се случи.  Факт е, че просто не тренираш редовно и затова нямаш резултати, друга причина няма.
И да права си, при мен се получи с тежки тренировки. Режимът в никакъв случай не ми е бил тежък, все пак лятото е времето на сладоледите и коктейлите, а аз от тях не съм се лишавала. Просто компенсирах с тренировки и това е. Да не забравяме и добрия ми метаболизъм де Simple Smile

Днес 50 мин крака със Сидни. Както и си мислех кардио моментите ги заместих с тежести, че хич не ми е до скачане. Добавих и още 10мин сиси клек и клек от колене и закръглих на 1 час. Доволна съм. Утре почивам Simple Smile

# 579
Днес не стигнах до залата да си спретнах час и половина уроци по туърк. И малко упражнения за корем.

# 580
Ох, кой каквото си няма. Аз пък се опитвам да разкарам мазнини, но без резултат. Мерих се, теглих се и за два месеца без ефект. Визуално изглеждам по-добре, защото отново тренирам редовно тази година, но килограмите и обиколките са почти същите.
Години 44, цикъл прескачащ, няма как да търся бързи и прекрасни резултати, но не се предавам.
Не пуша от 11 години, храната ми е добре.

Отчет  Week 4 - Low Impact, No Repeats HIIT Workout // No Equipment, 38min + 7.5 км за деня.

# 581
Днес Пауър йога от програмата -30 Мин ,Еми трудна ми беше .....
Утре стреч,който може да направя тази вечер ,вчера почивах заради цикъл.

# 582
  • Бургас
И аз правих Йогата, ама нещо не ми хареса - ни йога, ни тренировка.

# 583
  • Бургас/Пз
Йогата я пропуснах, чудех се дали да се връщам 🤣🤣🤣

Днес почивам. От вчера съм основно на протеин, довечера ще излизам и се подготвям Simple Smile

# 584
Много е неприятна 🥵 ама съм решила да правя всичко,иначе ако зависеше от мен щях да правя само тези с тежестите,но това разнообразие от тип натоварване ми се отразява добре цялостно....какво да се прави няма пълно щастие....

Общи условия

Активация на акаунт