"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 052
  • 428
  •   1
Отговори
# 330
Настигаме американците: Всеки пети ученик у нас с наднормено тегло

На второ място сме в света по затлъстяване и свръхтегло сред децата, Водещи в тази класация са САЩ, уточни доц. Петрова.

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=950913

Ужас!  Shocked

Раче, дано Емко леко преживява паданията, че от тука нататък все контузии ни чакат;). Станислава редовно се пльоска на паркета - хем съм я сложила върху дюшек на земята. Трябва и ние да свикваме с това Confused

Аз да питам - кога може да се почне с кашите - ние от една седмица сме на месно пюре, като досега сме пробвали пилешко и телешко. Жълтък още не съм давала. Като казах на педито, че през нощта често се буди и ми каза да не би да не и стига кърмата да и давам каша, но аз още не съм я почнала. Уф нещо май объркано го обясних ама вече ми се спи.

А също така да питам за чушката - някой наскоро каза че дава - за смляна печена чушка ли става въпрос?

Хайде! Лека нощ и да спинкате сладичко с бебчовците!!!

# 331
  • София
Ооо да, ползваме Сано, много съм си доволна от него, ама ни беше свършил омекотителя и нямаше Сано в магазина и сложих Ленор Сенситив, че имахме в нас - голяяяма грешка! Хем и някой друг си спомням, че се беше оплаквал от Ленор, ама що го сложих...  smile3511

Сминсчо, пушвате си вие, а? Бравос!  Laughing От рано го учите на пороци   smokeuu  А нашето пиле повече по пийването си пада; винаги посяга за биричка  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1389643

Ексче, как няма да са шишкави лапетата - в даскалото, в което преподавах аз, в кафето имаше само Фафли, КУРасани и други такива боклуци.... Да не говорим, че в часовете по физическо имаше по 5-6 човека, най-много. Ходех на една гимнастика там и за съжаление, даскалята бяхме по-издържливи от ученичките. И то тва всичкото не е само до захранване като бебета ние сме захранвани по-зле от тях , а до начина на живот след това.  Peace

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:51 от renkata

# 332
ето едно клипче, как Марти се бори с една възглавница-малко е, но съществено...  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=ylay0G5iD7I

# 333
Ох, ама ме разсмяхте с тези снимки, кой пие- кой пуши, голям отбор априлчовци си имаме в нашата темичка Joy

Натали, можеш да започнеш с кашите, само я купи според възрастта на детето, аз сега започнах захранване с каша, като вкюча пюретата, ще ги давам на обяд, а кашата след обяд.
А това за смесването на кашата със зеленчуково или плодово пюре ми се вижда доста добра идея.

6u6i, много готино клипчето, как ги правиш? Аз имам такава функция на фотоапарата, но досега не съм правила, даже не знам как, трябва да прочета инструкцийте пак. Thinking

MTania, много са сладки твойте дечица.

ра4е, много неприятно, важното е, че е добре Емо. Аз напуснах отбора на мохикантите, май само ти остана

# 334
  • София
Иде ми да се метна от 7-я етаж!
А дали ще можеш да ми Ослужиш с етажа, че ти ако се каниш аз наистина ще скоча  Crazy ние сме на първия етаж  Sad
Какво ми трябваше леко да се изкашлям  ooooh!...... Последва преобуване, преобличане, гонене на лайнета по пода, опикаване навсяяяяяяяяякъде, всичко това гарнирано с огромна доза рев! Ексчето ми се смя, обаче на мен свитки ми излезнаха, хайде лека, че приличам съвсем на това  Crazy

# 335
Добро утро!
Как спаха непослушковците?
И моят човек така спортно ме подържа будна 2 часа.
Днес вече мога да кажа, че съм  yu5, сума неща изпих вчера, обаче без ефект.Дано само не заразя детето Praynig

# 336
  • София
Добро утро и от нас!
Аз каши давам, но не всеки ден! Тази нощ поспахме по-добре - само два пъти се буди!
Месно още не съм давала - от началото на 8-мия пише в тази таблица: http://ilianas.hit.bg/tables.html
Мисти, пробвайте с Хамомила 30 - не се мъчете!

# 337
Аз да ви почеря с малко закъснение  Embarassed
Вчера моят мъж имаше рожден ден  Grinning 

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 09:10 от Дея

# 338
  • София
Добро утро и от нас в този слъчево-зимен ден! На Витоша гледам, че сняг има вече. А като отворих прозореца,... брррррр, студ!  cold
Калпазанчето и Скарлет май имат да черпят днес, а?  Laughing Айде, не се спотайвайте, аз искам кафе и тортичка!  newsm47

Ей, чак от 8-я ли месце? Аз си мислех, че пилешко, пуешко и заешко може да даваме вече  newsm78

Ооо, Деичка е почерпила вече. Да ти е жив и здрав мъжа и мнооого да си слуша хубавите момичета!!!

# 339
Честит 6-ти месец на Стаси и Тони!  bouquet  Hug  bouquet
Честит рожден ден на патерици на татенцето!  bouquet
Честит рожден ден и на сестричката на нуни!  bouquet Hug

# 340
  • София
Честито на празнувалите и празнуващите! Да бъдат живи и здрави и мнооооого щастливи!

Тази нощ момчето ми беше много послушно и само помрънка няколко пъти, но не пожела да го разнасям и успях да се понаспя. Откога си мечтаех за малко сън...
Бебешорите са страхотни, много се смях на малкия пушач и на бореца с възглавницата. Големи сладури са ни априлските бебоци. Ренка, дръжте бирата далече, че за таткото ви няма да остане  Laughing
Емо на всичко налита и най-вече на покривката. Досега успявам някак да я задържа на масата, но става все по-трудно.

Hug от нас с Емо

# 341
добро утро и от нас при нас нищо ново спинкаме си за сега вечер още не ни тормозят зъбките отгоре
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ  bouquet

# 342
Честит празник на Стаси и Тони, на лелята на Янчето и на татето на Дея-Мария  Grinning

Момченцата, вече усвояват пороците, само по жени още не са тръгнали Wink

Хайде и от мен една важна статийка за мамите на момичета най-вече. Извинявам се, че е на английски, но нямам време да попреведа
http://www.healthyplace.com/Communities/Eating_Disorders/children_prevention.asp

# 343
ЧЕСТИТО НА  ПРАЗНУВАЩИТЕ!!!  bouquet

Смин, ами въведох ябълката, защото ми се щеше нещо по-различно от каротиновите морков и тиква. От плодовете и круша ще въведа, но то и тиквата не се ли води плод!? Thinking
Кисел съм правила на Пепи, като също го смесвах с плод   chef - не е лошо за разнообразие, макар че и аргументите "против" също ги споделям.

Питане: Съображенията против кисела не важат ли и за купешките каши в кутии? newsm78

Натали, от няколко дни и аз се чудя същото - дали се буди толкова често нощем, защото млякото не я засища вече!? Вчера на обяд след пюрето спа 3,5 ч  Shocked, но през нощта пак бяхме на крак... Доста се замислям, дали вечер да не давам каша!?

Кашата нашият док каза, да я въвеждаме 1 мес., след като въведохме зеленчуковото пюре, т.е. при нас това се пада следващата седмица.

# 344
Айде и ние сме в отбора на хремавите имаме яко сополки.
За колко време им мина на бебоците хремата?

Общи условия

Активация на акаунт