"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 048
  • 428
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Брей, как не са ни заключили незнам! не мислите ли, че априлките най-бързо си изписват темата?

# 346
здравейте и от нас  food010
ние се наспахме прилично и като една лоша майка оставих детето си да спи до 9 Crazy

Честито на половинката на Дея! Много да слушка 2те мадами  Hug

Честито на всички празнуващи!  bouquet

Благодаря на всички, които споделиха за кашите и кисела Hug

Ренкаhahaha долу бутилката кой я изпразни, тати или бебо Joy

енвиа, и ние вчера като хапнахме пюре - около 70 мл в 12.30 и спа 3 часа Shocked, но пък като си заспа в 11 снощи, малко сука в 6 и откара до 9 Crazy

раче, една голяма  Hug за Емчо, няма ли да идвате към Варна пак? че аз сега съм вече по-свободна и мога да обикалям улиците, ама това гадно време #2gunfire

вчера купих на гербер морковче само, че ние нямаме домашни моркови и ме е страх по пазара да не са много нитратни, та днес ще му дам да си опита Flutter

ей, не мога да намеря хубаво якенце бре, обикаляме само Rolling Eyes

# 347
  • София
Благодаря момичета! Ето почерпка от нас  Heart Eyes

и да си пийнеме кафенцето тук

# 348
Момичета благодаря ви за пожеланията  newsm68. През почивните дни нямах време да вляза в нета, та затова чак сега приемам поздравите ви.
А Мишо ме учудва всеки ден, много е жилав и днес както си чета на компютъра, по едно време поглеждам- той се изправил на кошарата, хванас се на решетката и се поклашта  Laughing

# 349
Мимка хремата минава по трудно за съжаление слагай физиологичен и ако се наложи капки
Еха Данче това вече е почерпка  Hug

# 350
  • София
Да се бях целила нямаше да успея - публикувала съм си отговора точно в колкото преди 6 месеца родих - 10.10ч  Mr. Green Радвам се, че споделям този момент с вас
 Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 351
Здравейте, момичета Hug

Тези дни при нас беше пълна лудница. Помагахме на сестра ми да се изнесат от техния апартамент, да стегнат багажа за Норвегия, да се изчисти. Ужас беше. Измъчихме и Яна, но нямаше начин. Заминаха вече, а на мен ми е много мъчно Sad.
Нещо не мога да се концентрирам и да пиша по темите, които сте обсъждали, за което се извинявам.

Само искам да споделя - притеснявам се вече -  Яна все още не иска да се обърне. Мързелана ли е или???

Някой беше писал за пищенето. Писанка вика и пищи като луда, главата ми наистина вече дрънка. И то това го научи от братовчед си - той й викаше няколко дена на главата и тя от оня ден започна да го копира  Crazy

Честито на  Стаско и Тони Hug , а и на таткото на Дея Jr    bouquet

Лелеее, то не са почерпки, не е чудо Hug

# 352
Мимка, Стеримар пръскай в нослето и после с аспиратора ако успееш, щото моята не ми дава.

# 353
И моята крещи се едно я колям от тоя аспиратор.
А за колко време ви мина тая хрема бре?
Честито на празнуващите.
Дея с това тюламорче дето черпиш за Коцето искам после на живо да почерпиш  Hug

# 354
Ми по-бавно минава отколкото на възрастните, защото просто не могат да изкарат сополите сами....

# 355
  • София
И Соня е хремава.Направо ще откача-вече 2 нощи не съм спала. Тя само се буди и плаче, защото и пречат сополките. Пръскаме Стеримар, но за аспиратора трябва някой да и държи главата иначе не успявам сама да извадя нищо.
Вие направо ме "обнадеждихте" че минава по-трудно Sad
Кажете някакви други капки или тези са добре?

# 356
Добро утро и от нас с Теди!  morning
Честито на Станимир на Данчето и Тони на скарлет!
Дея и на вас честито ura
Ние спахме до 9,45 обаче снощи от 2 то не бяха ревове и кокорене направо ме побърка тоя малък Дзвер.....приспах го в 4,30 на ръце както при силни колики преди съм го приспивала - ууужжжааассс bambam
Раче радвам се, че Емо е добре - и ние при падането заспахме след писъци и реване направо се отряза...че той голям човек ей...
nuni нищо и няма на Яна - Теди също не ще да се обръща/и пълзи също/но просто най-вероятно не е пожелал, пък и мързеланковци да са какво от това hahaha
Оле дано и ние да не се разсополивим, че ще е кошмар едната вечер едвам заспахме защото е с биба и се дави, но това беше - дано бързо да се оправяте сополанковците Peace

# 357
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от нас.

baloni  smile3525Честито на празнуващите - живи и здрави да са, а и всички покрай тях! smile3525 baloni

Страхотни почерпки, направо само стоя и се облизвам  Yum

Вчера и днес съм нещо много неадекватна, чета темичката и хич и не мога да вдена. Така че ако не се включвам по дискутираните въпроси, да знаете, че е за да не изтърся някоя глупост. По-късно пак ще прочета и ще си водя записки, та да се включа.

Вчера направих около 20 бурканчета пюрета и ги стерилизирах - така поне за известно време ще имам готова манджичка за детенце feeding Успях да направя 3 вида - картоф със спанак, картоф с цвекло и картоф с тиквичка. За картофа с чушките не остана време, ама тия дни и това ще свърша. Добре, че имам бурканчета, а и съм доволна, понеже всичко, което правя на пюре, е домашно производство и съм сигурна, че няма нитрати.

Момичета, как сте успяли да вземете урина с тия колектори - направо се побърках вече, 4 колектора похабих, нищо не става, само опикаване на мама, на дрешките на бебка и на всичките й одеяла . Направо се чудя как ще взема да нося в лабораторията урина, като то и 2 капки не мога да събера. Аз ли нещо не мога да ги сложа? newsm78 Помагайте, моля ви  Praynig, че до края на седмицата трябва да направя изследванията. А и преди бях питала, ама пак да питам - защо трябва урината да се носи в лабораторията до 30-60 минути, след като е взета? newsm78 Нещо не ми стана ясно. Питам, понеже лаборатория до нас няма особено близо и не знам за колко време ще успея да стигна до тази, в която ще пускам изследванията.

Айде да препрочета какво сте писали и после пак ще се включа.

# 358
  • София
Само искам да споделя - притеснявам се вече -  Яна все още не иска да се обърне. Мързелана ли е или???
Абе Нуни, има ли човек да не е проседял, проходил, да не се обръща или да няма зъби?  newsm78  Едни по-рано, други по-късно, ама всички почват да се обръщат. А Яна с тея спортни родители не може да е мързелана  Peace  Нали футболистка ще я правим  football

Ренкаhahaha долу бутилката кой я изпразни, тати или бебо Joy
Аааа, Сминсчо, а майка му на бебо къде я забрави?  Mr. Green

# 359
...защо трябва урината да се носи в лабораторията до 30-60 минути, след като е взета?
И аз това попитах, когато занесох урината на Пресил, лаборантката ми каза:"За да можем да я "гледаме" най-късно до 2 часа, след като е взета, защото после бактерясва"

Ама скоро такава аванта да пишем до 18 страници не са ни пускали  jumpuu

Общи условия

Активация на акаунт