"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 068
  • 428
  •   1
Отговори
# 300
някой се интересуваше в какви буркани става стерилизирането на домашните пюрета, аз пробвах в тези на АМ-АМ и всичко си е наред.....

# 301
  • София
Аз знам, че риба е добре да се даде след 1 год, но тук в кухнята май правят и рибна супа...но то в тази кухня какво ли не готвят...очаквам в най-скоро време някоя майка да ми се похвали, че са дали пържоли за обядд. ooooh!

# 302
Здравейте!

Честито на месечковците!   bouquet

Днес започнахме захранването с каша, хапна 2 лъжички, май не й хареса много.

Снежи, Памперс имат памперси за деца с чувствителна кожа, казват се Sensitive, пакета е бял на цвят.
Цачи е добре, тази сутрин си говорех с нея по кюто,добре са, просто няма време, защото работи.

Забравих да ви кажа, че на 17.11 ще си идваме с беба в Бг за 3 седмици, мъж ми може и той да дойде за малко, но за него още не е сигурно.  newsm35  bye

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 15:47 от R i n a

# 303
Здравейте!
Ние пак не спахме, вече едвам гледам. Помислих, че след като се въртя цяла нощ днес ще й се спи и ще мога да поспя и аз,ам ане съм познала. Хвърчи из целия апартамент с паяка като линейка и не помисля даже за сън. Отказва да яде - аз не я и мъча де. Страшна работа! Tired
Рина, благодаря за инфото за памперсите.
Жълтък аз давам от време на време но не редовно.
Обувки - аз съм купила от тези тип буйки, но те не се задържат на краката й.

# 304
Момичета почерпавам ви за моята малка рожденничка! Много бързо ми мина тази половин година.

За спането - нашето НЕ послушание вечер е само промрънкване за биберона, но като се случва на всеки час и аз вземам да се изнервям, а татко й хич не я чува. Или поне така ми казва.

За пюретата - аз си правя в нас зеленчуковите, а понякога и плодовите. Слагам ги в бурканчета на Ганчев, но не стерилизирам, а докато е гореща сместа я сипвам, после затварям хубаво и обръщам по капачка и си става пак вакуум, после в хладилник съхранявам. Така ми издържат около седмица, но разбира се, винаги опитвам преди да го дам.
За памперсите - ние сме с Молфикс, но последно ми казаха, че няма внос на 4-9кг. Та сега се чудя дали да сменя размера или направо марката. Ама много съм доволна от тях, така че май ще е само размера.
Мамо Меца, какви са симптомите на атопичен дерматит? По кожата излизат ли едни пъпчици, като лишейчета?

Ето за залъгалките за бебета със зъбки: http://www.baby-nova.nn-bg.com/dentimaxx.html. На Baby Nova - Dentimaxx

И ние от няколко дни сме на 4 хранения, но все пак  ми се вижда рано. Но нея тъпча - колкото толкова. Ако не наддава тогава ще му мисля.
Ренка, в Благоевград вече зная за 2 бебета с първо зъбче кътник - така че може и да се озъбвате.
Жълтък още не давам, а риба мисля след годинката.
Обувки си имаме 3 чифта от леля й от Белгия, но там не са на номерация, а на месеци. Сега сме на 6-9 месеца.

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 17:05 от galiabalq

# 305
  • София
...Всъщност, даже вече почнахме да го мажем с кремчето Стелатопиа на Мустела, ...
Ние къпем косичката всяка вечер с водичка само и на 4-5 дена слагаме шампоан. На Вальо кожата беше доста суха, а и с Ленор Сенситив направо му разказахме играта, почна да се лющи все едно е получил слънчево изгаряне. Пробвахме Бюбхен, Нивеа, Пенатен, Евент, зехтин... и нищо не помогна. Накрая докито ми каза да взема Стелатопиа и за 1 седмица се оправи идеално. Мажехме 2 пъти на ден, после едното мазане заместихме със зехтин, а сега сме на 1 мазане на ден, като редуваме Мустелата и зехтина. Горещо ви препоръчвам Мустела!  Peace Скъпи са им нещата, но май бая повече пари съм дала за всичките други мазила, а нямаше ефект от тях. Айде, стига по въпроса, че стана като реклама  Close

...Жалко е, защото и двете ми баби са ме отгледали, аз само тях помня, съответно на нея са й помагали много! Защо тя не го прави не знам....
То нали знаеш, който не си е гледал неговите деца, няма да гледа и чуждите, та не им се надявай много да помагат  Sad  И ние сме така, ама като гледам тези приятели, дето са с баби-помощници, май така си ни е по-добре!

Обувки имаме ето таквиз: http://images11.snimka.bg/001283013-big.jpg  Едните са с вълна вътре и са ни за зимата.  А за проходилка, някой казваше, че най-подходящи са тези чорапки с гумичка отдолу- http://www.family-bg.com/catalog/prX_1373.htm?osCsid=11817239a4f … 4e6eb5297a47654db

# 306
Иде ми да се метна от 7-я етаж! Тия зъби, ако долните са леки, за горните не се чудете ако не пиша! Търсете ме в специализираните заведения. Crazy Пищене от сутринта, след Панадол 30 мин, спане, до преди малко беше спокоен, да не повярваш, размърда се с проходилката - за 3ти ден се движи само назад и настрани и сега пак реве в нея. Изчезвам. Cry

# 307
Здравейте момичета!!!
Честито на празнуващите  bouquet
Сминчо за среща знаеш че съм готова Mr. Green само кога точно да решим...
За мятането днес и аз може да се метна-давах панадол, то не е пищене, скимтене, рев и дране.... незнам пък нищо не виждам на хоризонта ужас направо.... #Crazy
Бурканите на АМ-АМ се завинтват със сигурност Peace

# 308
Здравейте,
Енвиа-ами след месец -два ще давам супа.Това е нещо като пюре ама по рядко LaughingМоже да се слага и сухар newsm78

Мисти-яко си яхнала метлата мила LaughingАма как така майка ти ще ти отказва помощ #Crazy
Аз попринцип не искам помощ от никой,но ако ми потрябва ,знам че бая хора ще откликнат newsm78

Деска-Книжка няма.Нелегален е hahahaА иначе слагаме колани.То как #CrazyА другият ни начин е по-зле от този.Надвеся се към гумите и се мъчи да ги стигне #Crazy

Вашите малчовци пищят ли newsm78?Моето от известно време е като лудо.Врчска и се кара #Cussing out

Ренка вземи си Сано Peace

Памперси ползваме на Хъжис от 8 до 14кг

# 309
малката преди половин час се вреди и тя в отбора на бебетата с инциденти - от седнало положение се катурна и си удари главичката в решетката на леглото - голям рев,голямо чудо,повърна малко, но за да я успокоя я изведох малко на  разходка.....чакам цицина да излезе скоро....

# 310
Здравейте и от мене.
Днеска само влизам да ви  кажа здрасти и изчезвам.

# 311
Пищи, ами. Като не му обръщам внимание и надава бойни крясъци "А! А! Ааааа!"
А на една приятелка бебето направо така си общува - хили ти се насреща, но не гука, а крещи и ръмжи. Пич с характер.

Ренка, точно такива обувки имам предвид. Само буйките ще са ни ватирани, не обикновени.

Инциденти и при нас бол. Челото му е на едни сини петънца от побоя, който си нанася с играчките  Rolling Eyes Днес го сложих да попълзи на пода, той пък като си заби лицето, ама със замах и като писна горкия... Той е свикнал да го прави това, щото кошарата и нашето легло са меки и не го боли. А сега получи един важен урок - подът е твърд! Дано само го запомни тоя факт, де.
Трябва всичко около него да е меко и подплатено, все едно, че е в психиатрия горкото. Иначе току-виж и ще вземе да се самопребие.

Здрасти, Мимка  Mr. Green

# 312
здравейте най-накрая по-сериозно и от мен Hug
честито на всички празнуващи Hug  bouquet
всички болни бебоци да се оправят бързо Flutter

ние най-накрая се прибрахме от мама (Мисти, слънце, разбирам те напълно, аз месец и половина бях в майка ми и нито една нощ не го е взела при нея, нищо, че и тя е лекар Rolling Eyes)
в нас е лек ад - ремонтът е към края си, но след това какво чистене ще пада, а и свекито дето е със счупената ръка... #2gunfire кво да ви кажа, няма да се оплаквам, ама   #Cussing outпоне да не пречи и да ми се глези Naughty

ние сме още без зъбче, но сме с подсечено дупе от нищо и яко гризем всичко Wink
от 3-4 дни се борим с няколко лъжички картофче,
енвия, аз нали казах, че ще те следя Laughing и ябълка вкара, так али? newsm78аз мислех плодовете малко да ги забавя
а бре мацки, я кажете, някоя от вас прави ли кисел newsm78 newsm78 newsm78,че майка ми ще ме побъка - никаква каша преди кисела....то аз не че я слушам де, ама що така държи на него Rolling Eyes

ей купихме му един спален чувал с ръкави, пловдивско производство, ми така сладко спинка вътре, много съм доволна Peace

засега не е падал, но ние сме все заедно, само в тоалетната дето не е с мен Crazy

утре ще се мерим и теглим, да видим минали ли сме 10 кила Joy

Цвети, той може без книжка, ама ако го спрат ченгетата на теб ще има глоба hahaha

мама79, само да се оправи времето и сме навън заедно Hug

още щях да пиша ама....забравям ooooh!

Целувки!  bouquet

# 313
ааа, да го похваля само Алекс, че любимото му занимание е да ме скубе и се хили до ушите Crazy

# 314
Сминсчо, ние хапваме кисел от детската кухня. Иначе за събота и неделя купувам един на прах на "Лапа-лапа", не е лош, яде го.

Общи условия

Активация на акаунт