. Трудно заспива, буди се по няколко пъти, продължава да пъшка, да се обръща по корем, блъска си главата в решетките или ако е по гръб тупа яко с крака в дюшечето...
Кърмя го по 2 пъти на нощ, само и само да трае...но и това не помага . Слагам го м/у нас да спи, хващам му ръката, галя го по нослето, но пак вилнее - обръща се, мята се...мани, мани!
Нищо не помага...изведнъж заспива. Или както е кисел почва да се хили. През деня не иска да спи, но си търка очите и носа и мига на парцали, но не може да заспи от инат. Днес го заплашвах с 5 пръста

,защото мои познати мами(2 на брой) с акупували на мустела против подсичане и после бебоците им са се обривали от това кремче и мен някак си не ми се хвърлят 23 лв. на вятъра,искам съвет от някой с подобен проблем
защото не вярвам да няма алтернатива на Мустелата......на Клоран съм чувала,че също не са лоши продуктите и такова подобно кремче е към 15 стина лв.

А има ли книжка за количката
Не те ли е страх, че ще се изсипе така?
освен, че съм на работа, трябва да ида да подам документи в още една ясла и да намеря време да скроя и ушия обиколниците, че милия как се удря в таблите и решетките 
, тридерм ползвам самата аз,не знаех,че и бебоци може - ще пробвам лайката, а между другото горе-долу откакто започнах захранването и се появиха тези лишеи,реших да спра с гладенето, но май пак ще почвам....а витамин ц-то и глюконата й го давах в началото,когато крачетата й станаха такива,но после го спрях по съвет на педито....още веднъж - благодаря....Препоръчани теми