"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 030
  • 428
  •   1
Отговори
# 375
Филипка, правилно - трябва да се използва сухото време!  Peace Но го дават затопляне - дано да е по-за дълго!

Момичета, моята хубавица се съдра от неутешим рев точно 1 час.  #Crazy От 12,30 ч едва току що заспа... На мен нервите ми нещо взеха да не издържат.  Tired Умирам за сън, нервно ми е, а що работа ме чака...  #2gunfire За разходка просто ред няма да остане... Confused
Извинявам се много, че ви досаждам с неща, които и на вас са омръзнали! Embarassed
Млъквам!

# 376
Мимка, за София не знам, но в Пловдив определено не съм виждала подобна каша
на Милупа.

# 377
  • Русе
Привет и от нас!

Честито на всички малки и големи с повод да почерпят и благодарим за гощавката! smile3525

Нищо ново при нас, освен тиквата, която се прие добре... Аз съм все още на вълна "бубешки" проблеми на малкия ми мъж... За горкото бебче време почти не ми остава, а оня ден и тя се запозна с паркета и свободното падане... Cry, ама то след изпълненията на баткото и потрошения му череп, хич не се и притесних за нея - голяма съм калпазанка... Embarassed
А, и мен ме тресе нервата - вчера истерясах направо, но поне се накрещях и си прочистих гърлото... Mr. Green

# 378
  • София
Бабълче, ние се кърмим 6 пъти през деня+2 пъти преди да заспи /през деня, когато сме вкъщи-навън заспива без да суче/+2 или 3 пъти нощем+зеленчуково пюре+плодово пюре+сокче.
Както казва моя мъж :Това дете имам чувството, че яде на всеки 5 минути? Shocked ..е, не, ама на половин час...

# 379
  • София
А ние мохиканите (то май само аз останах, но както да е) какво да кажем  smile3505

Цял ден ме ползва като биберон, колко пъти на ден суче не знам, но сме като скачени съдове през по-голяма част от денонощието. Тези зъбета докато излязат аз ще се озъбя...

# 380
Дея с това тюламорче дето черпиш за Коцето искам после на живо да почерпиш  Hug

никакъв проблем и на мен ми се пийва,ама така по женски  Whistling  Mr. Green

# 381
Юлче-Виброцил са капки за нос,които стават и за бебета.но се ползват не по-дълго от 1 седмица.Аз скоро ги ползвах Naughty

Кашата може да е и първа храна.Даже се препоръчва каша от кафяв ориз като първа храна.

Месото може да е сред първите въведени храни.Дори знам ,че може да се започне с него.На мен са ми обещали домашен заек,таааа затова чакам Mr. Green

За Хамомилата,15 е по-слабият вариант(май се казва потенция на числата),а 30 е по-силно

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 17:02 от ~Цвети~

# 382
енви, Иленка, мога само бегло да си представя какво ви е с две деца на главата, при това с неголяма разлика ooooh!Но не се притеснявайте да ни споделяте, и нас това ни чака Дай Боже Praynig

# 383
Като стана дума за две деца:

Имате ли нещо против, на първа страничка да си стои, както беше, отбелязването, кой има по две и повече деца!?

Питам, защото в новата темичка първородните ни отрочета
 нещо са зачезнали... Crossing Arms

П.П. Аз на Мисти още вчера й писах ЛС, но отговор няма!?

# 384
Момичета, дайте идея за оригинална (по-интересна) играчка. Може и линк ако някой е попадал на подобна в някой он-лайн магазин. Благодаря предварително.

# 385
Хера май трябва да черпим за 20тата страничка  bouquet
Бърз отчет само - 9 500 сме и 73 см Peace
днес и ние като Нуни - пробвахме картоф и морков и се прие с голямо удоволствие Hug
енвия, естествено, че нямаме нищо против
галенце, ама да нацелуваш на Дими трапчинките Blush
Отивам да гладя, после пак Heart Eyes

# 386
Оххх,питахте ме за обработката на крушата.
Ами аз я сварих за 10тина минутки.Нали до към 8ми месец не било добре суров плод newsm78
Сминси,Браво чадо.Забавихте хода  и вие,а?Ами ред ви беше hahaha

# 387
Сминси,Браво чадо.Забавихте хода  и вие,а?Ами ред ви беше hahaha[/i][/color]

hahaha Joy ми така ами, че аз без ръце останах, а за кръст - няма да говорим Crazy

# 388
Олеее, дано да успея да си напиша и аз....
Честито на половингодинковците и на другите месечничета!!!
Абе, хора, с тези почерпки захарна болест ще хванем  Laughing  Joy
Добре че скарлет, почерпи и с агънце-багънце...

Рина ме пита за клипчето... Ами фотоапарата ми ги прави клипчетата... Записвам ги на диск... и после ги качвам на този сайт...

А Марти пак започна да яде по 7 пъти, буди се нощем и няма спасение- къркори му корема от глад...
После пак, че вече се дерем

# 389
Такаммм....
Ние сме с перфектни изследвания от миналата седмица -
чак днес бяхме при доки Mr. Green хемоглобин 114 Peace
Но пък имаме растройство много силно....някаква епидемия от студа newsm78 сега пием смекта Laughing
Сминчо трябва сериозно да се организираме като се стопли тия дни да се видим варненска област Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт