🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 878
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Моето лично усещане и за Алекс и за Стилиян е хубаво. Има неща, които ме дразнят, но то това е нормално. Не смятам Алекс за простак, категорично. За моите почти 50 години съм имала такива познати и искрено казано те са ми помагали повече от другите.
А относно Стилиян, мисля че той просто е твърде съсредоточен в желанието си да печели, винаги безкрайно сериозен. Видях го да се усмихне само няколко пъти, явно е много важно за него това състезание.

# 556
Някой помни ли конкретно изказване на друг участник за Стилиян като човек или само си говорим заради това, че той е казал, че другите не викат за него, което специално опровергаха?

# 557
То и за Алекс не помня нещо конкретно, но отношението се усеща и без думи.

# 558
  • София
Някой помни ли конкретно изказване на друг участник за Стилиян като човек или само си говорим заради това, че той е казал, че другите не викат за него, което специално опровергаха?
На мен това подвикване от балкона е толкова режисирано, че нищо естесвено не виждам в него.

# 559
Със сигурност има много режисирани неща, което още повече означава, че това, което ни се струва, е различно от реалността. Дори Алекс да играе роля, това, че е избрал да се излага толкова много за жълти стотинки, говори достатъчно за него. Иначе това ми беше и мисълта - казва се, че не го харесвали на база усещане, а се твърди като факт. Дори и това да беше така, не означава, че Стилиян е лош човек, а Алекс - добър. Решили двама да не харесват трети, дошъл четвърти, помислил, без да знае защо, че двамата имат право и той почнал да приглася и така върви обяснявай на тези с утещанията, че нямаш сестра. На края - дори да имат истинска причина да не го харесват, злобата и простащината на Алекс не са оправдани.

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 12:46 от ala.bala

# 560
  • София
На мен пък в този сезон участниците като цяло са ми симпатични. Почти никой не ме е дразнил, отношенията им са добри, даже прословутото нехаресване на Алекс и Стилиян не беше прекалено натрапено, с изключение на последния епизод. Нямало е подли номерца и плюене по другарчето, което много ме радва.

# 561
Алекс се показа, че по душа  не е лош човек още, когато от балкона имаше възможност да създаде дискомфорт като хубаво ги разбърка другите участници, кой с какво да готви, а той посочи за всеки продукт, с който ще в неговата зона и знае, че би се справил.

Ако беше Димитър от сезона с Божана, нямаше да им даде на другите  познати продукти, а щеше нарочно да ги извади от сигурното. Той си обичаше удари по кръста за да е напред.

После свали от балкона Стилиян на дуел, оказа се между тинейджъри, аз на тебе, ти на мен. Можеше да се пробва срещу някоя от жените Нела или Цвети
Никаква стратегическа игра,  затова ще е запомнен с показване на пръсти, псувни

# 562
# 563
  • Испания
В публикуваното от аржентинеца Себастиян е повърхностно да се критикува недоволството му от получената сума или липсата на възможност за опитване от чуждата чиния. За мен най-важното е
, което само потвърждава нашите съмнения и което автоматично изключва смисъла на разсъждения от типа "този или онзи защо продължава да е във формата, след като е повече от явно, че не готви като хората и няма никакви познания". И това е поредно потвърждение за наличие на сценарий, монтаж, разбирай манипулации, за повишаване интереса на аудиторията, така както се разбира от продуцентите.

# 564
  • Sofia
Това, че е имал лоши ястия не означава, че някой друг не е имал по-лошо. Той как е преценил, че не е отпаднал единствено само заради своето? То даже многократно се случва да казват, че някой минава на косъм, само защото друг се е изложил повече. Той как е разбрал, че на другите е по-хубаво, че да прави заключения, че е заради видеото?
И за мен по-важно е какво виждам за конкретни случаи, а до момента виждам обективизъм. Така на думи всеки може да хвърля нещо. Пак да попитам - имате тези на Стилиян и Алекс - вие конкретно кое щяхте да пуснете?

# 565
Ала. Бала, никой не твърди, че Стилиян е лош или Алекс добър. Всеки изказва някакво впечатление, едва ли някой се вълнува чак толкова от участниците. Които са доста слаби и безлични в този сезон. Дуелът беше режисиран за мен.

# 566
Може ли да ме ориентирате, къде онлайн да намеря първите серии от този сезон?
Благодаря!

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 11:24 от Tsugumi_

# 567
  • Испания
Може ли да ме ориентирате, къде онлайн да намеря първите серии от този сезон?
Благодаря!

Майка ми се оказа позната от години на майката на Мая.

Има линкове в първия пост на темата.

# 568
Изобщо не очаквах , че Алекс ще е чак такъв инат и ще си сложи главата в торбата. За мен той беше в Топ 3.  Не ми беше особено симпатичен , най- вече заради тежките думи към Стилиян, но все пак се доказа.

# 569
  • Испания
Още един участник изрази недоволство от участието си в последния сезон на МШ за известни в Испания. Това е актьорът Хесус Кастро.

"Придобитият опит беше нулев", не се адаптира към "подобен тип програма и клавишите, които ти натискат, за да генерираш видеа", споделя в интервю. А отговаряйки на въпроси в Инстаграм, споделя: "Не са се отнасяли с мен зле, ни най-малко. Но клавишите, които ми натискаха, за да ме накарат да генерирам материал за излъчване, не са в моя стил и няма да повторя подобно участие. Това не е моята зона на комфорт". Освен това добавя: "Няма да вляза в нито едно реалити. Да си спестят труда да ми звънят".

Радвам се, че все на някого му писва и проговаря, въпреки подписания договор, който сигурно е пълен със заробващи клаузи.

Това е още едно доказателство за сценарий, монтаж и манипулация в името на рейтинга.

Общи условия

Активация на акаунт