🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 868
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Убиха не вчера с гофретите:joy: как не знаят как се правят...

# 616
  • София-Младост
Като са подготвени-защо са подготвени, когато не са-какво правят във формАта? Хаха
И двамата ми харесват. Мария е по-как да кажа....натурална, земна...следвам я в ИГ още преди да влезе в МШ, харесват ми доста от нещата които снима и пише. Малко и е насечен говора.
Мартин не го познавам, допада ми чувството му за хумор (макар, че на моменти ми е като Мистър Бийн). И съм за с две ръце да се подготвиш било с четене, курсове, готвене...когато знаеш, че ще участваш.
И аз не зна как се правят гофрети и никога не съм правила:)
Но вече знам...едва ли щях да съобразя да добавя масло...

# 617
Тео накрая се сети за маслото. Мен ме изненада как докато готвеха им бяха ужасни, после станаха -ммммм, много ми харесва.

# 618
  • София
Аз, дето тая година се сдобих с гофретник,  имам някаква представа как се правят - а топ 6 в Мастършеф кършат ръце и викат "Палачинки". Rolling Eyes
Определено имат повече време, май от няколко места изтече такава информация.

Къде ги виждате отровните погледи на Мария, просто не знам Grinning Вчера специално я гледах, ми усмихна се и му пляска на Мартин. Естествено, че не ѝ е било приятно, че не е тя, сега чак щастие ли да изпитва очаквате...

Имам чувството, че е имало подсказване зад кадър за пустите гофрети, как наистина от подметки станаха пухкави и хрупкави?! Иначе крайният резултат беше много апетитен, приискаха ми се по нощите като техните гофрети. Blush

# 619
  • Sunshine state
Макът в десерта го видях, но пишеше ким и реших, че го има някъде, понеже не гледах толкова съсредоточено.
Тоя шоколад толкова го "ухажваха", за да наръсят едни пръчици отгоре.. Барем да го бяха направили на фунийки нещо. 🤣

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 13:45 от Pupitka

# 620
  • София
Нали? Голямо губи-време за същия ефект като да го настържат отгоре. И аз очаквах някакви фигури да изкарат след това навиване.

# 621
  • Sunshine state
Ами да, направиха ми впечатление нескопосаните стърготини след цялото това темпериране.

# 622
да, и аз реших, че навити лентички ще има поне.

# 623
😂 да, нещо не ѝ се получи на шефката с този шоколад. Общо взето да беше сложила листото в хлафилника , без точилката. Тя така го начупи накрая, че полза от завиването му около точилка -нямаше.

# 624
Няма как да не им подсказват за гофретите и със сигурност са им дали време колко искат. Все пак това е "топ шест на хоби готвачите в БГ" 😂. Пазят си рейтинга от МШ. Мисля че е време това предаване да слезе от ефир за една две години.

# 625
  • Майничка
По някое време, между пазаруването и готвенето на гофретите, ми се стори, че дадоха Цветелина, клекнала, да чете на коляно рецепта. Малко преди това беше казала, че идея си няма как се правят.

# 626
  • София
По някое време, между пазаруването и готвенето на гофретите, ми се стори, че дадоха Цветелина, клекнала, да чете на коляно рецепта. Малко преди това беше казала, че идея си няма как се правят.
И аз  това забелязах, първо каза,че няма понятие, после изведнъж се оказа,че децата и много ги обичали и им правела редовно..

# 627
  • Варна
И еди си коя гофрета била любима на мъжа й.
А Михалчев как дремеше милия. 😂😂

# 628
пак изгледах тази част - голямо подсказване, голямо бутане. топ любителите готвачи на българия не знаят елементарни неща, майкоууу. нямаше как да ги оставят да се излагат.

# 629
  • София
И аз  това забелязах, първо каза,че няма понятие, после изведнъж се оказа,че децата и много ги обичали и им правела редовно..

Аз си мислех, че нещо не съм дочула или съм се объркала. Наистина така беше, освен това първо здравословната гофрета я беше измислила за шеф Роу, а после се оказа любимата на мъжа ѝ, семейна рецепта един вид.
Посмях се с Михалчев този епизод. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт