🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 198
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Аз мисля, че не трябваше да им показват участниците в отборите, а да гласуват на сляпо, само по резултата в чиниите.
Май продължават да експлоатират интригата между Александър и Стилиян.

# 661
  • Мюнхен
Стилян се размрънка, че Алекс не го е поздравил, ама аз видях, че се поздравиха. И наистина ОСЕЗАЕМО всички се зарадваха на Алекс, явно не е лош човек, а просто вулгарен като изказ и жестове. Все пак като имаше предимства в предаването, не мачкаше другите.

Като Силвена попита дали ще има сос към агнешкото, бая стабилно се изхилих, присетих се за култовото "Where's the lamb sauce" на Рамзи. Joy

# 662
  • София
Аз мисля, че не трябваше да им показват участниците в отборите, а да гласуват на сляпо, само по резултата в чиниите.
Много тъпо, наистина. И аз си помислих, че сега ще гласуват по симпатия.

# 663
  • София
Ох, това с агнешкия сос на Рамзи е култово, добре че го намери най- сетне. 😂

Не знам дали ще гласуват по симпатии или ще опитат да са безпристрастни. Сините за Анна само веган кексче ли измислиха, пропуснах дали ще й правят основно?

# 664
  • Майничка
Мартин нещо не се справя добре с вземането на решения. Той си ги прави дукесите, ама май заради тях ще отиде мръвката.

# 665

"Кулинарно" състезание...

# 666
  • Майничка
... Сините за Анна само веган кексче ли измислиха, пропуснах дали ще й правят основно?
Не тофу стек с гъби с ориз й спретнаха.

# 667
  • София
Май Тео е по-организиран от Мартин...

# 668
  • София
Много благодаря, gargamela! Добре ми звучи. (като за нея😀)

# 669
  • Пловдив
Ако трябва да сме обективни, победата е за сините. Ако и бившите колеги са обективни.....

# 670
  • София
Харесва ми Мартин, но като капитан се излага отново. Много е хаотичен и не слуша.

# 671
  • Мюнхен
Честно казано се радвам, че най-накрая ще видим Мария на истинска елиминация. И то срещу Тео, който далеч не е слаб.
Май Тео е по-организиран от Мартин...

Много съм съгласна.

# 672
  • София
Ох, надеждата ми за отпадане е в Нела...

# 673
  • София
Но изглежда наистина на вкус са го докрали червените.

# 674
  • Пловдив
Ми признаха си.....пристрастията. Сори, ама грозна си е чинията на червените. Много. То все едно аз съм я аранжирала. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт