🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 136
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не че не ѝ е време на Цвети, ама дали беше с най-голямата грешка...??

# 706
  • София
Казаха, че й е недопечено тестото, при Нела беше добре опечено.

# 707
  • Майничка
Не че не ѝ е време на Цвети, ама дали беше с най-голямата грешка...??
А, де? Едно такова неубедително стана.

Айй, дюнерче ли ще правят?😁

# 708
  • София
Казаха, че й е недопечено тестото, при Нела беше добре опечено.

Ммм дааа, но пък Нела беше объркала подредбата и честно казано, изглеждаше по-зле произведението ѝ...

# 709
  • София
Нела отишла да се бори за мастършеф, а казва за храна, че е гадост и то  пред камера.

# 710
Аз си се придържам, че Стилян трябва да стои , със сигурност е добър , а от Нела на 100 процента . Прическата й наиситна беше супер, за разлика от поведението. ,, Успех, Нела!” ,, Аз пък няма да ти пожелая успех” ...

# 711
От отпадналите ми липсват Константин и Алекс.
Макар че Нела ми харесва, ако тази вечер сините заслужено бяха спечелили, щеше да си тръгне тя със сигурност. Като капитан ми хареса, а Стилиян ми направи впечатление, че не очакваше да го поздравят в отборната игра. Според мъжа ми е интроверт, а според мен има издънки в отношенията с другите състезатели, но само Алекс е бучал.

# 712
Ммм дааа, но пък Нела беше объркала подредбата и честно казано, изглеждаше по-зле произведението ѝ...
Аз за това помислих, че Нела ще си ходи.

Нела отишла да се бори за мастършеф, а казва за храна, че е гадост и то  пред камера.
Не ѝ е за първи път.

# 713
Аз пък се издразних как шефовете помагаха на червения отбор. В предишни битки бяха забравили да сложат една чиния и това им костваше победата, а сега тенденциозни броиха и казаха, че имат една чиния по-малко. Ми не е честно. Отделно им повториха на няколко пъти, че ще им изпадат разни неща от плота. Остави ги без една чиния, остави ги да им паднат продуктите(макар, че е грехота да заминат в боклука качествени храни) и им гледай сеира.
Време беше Цветелина да си ходи.

# 714
  • Sofia
Много интересна серия, доволна съм кой отпадна.
Червените се изложиха тотално в отборната битка и според мен само лични симпатии решиха резултата. Браво на Алекс, че гласува честно! Мария тотално обърка нещата, загуби сума време с веге ястието. Съгласна съм, че беше изключително нечестно журито да им подскаже за чинията. Един глас си е един глас, трябваше да го загубят.

Радвам се, че точно днес Нела остана, защото тя беше перфектен капитан и цялото им готвене беше спокойно, организирано. От друга страна ми се струва, че десертът не беше кой знае колко вкусен, макар че изглеждаше добре. Все пак просто кексче и има някаква справедливост Цвети да отпадне.

В крайния тест много се радвам, че имаха равни точки, много мразя да отпадат заради подобни, глупави тестове. Цвети отпадна заслужено, на подобно ястие тестото е ключово, във всяко подобно предаване гледат първо него. Сурово тесто е непростимо, много повече от объркана подредба вътре.

# 715
Много се възмутих от победата на червените! Съвсем незаслужена беше! И им подсказваха, и им помагаха, и накрая част от "гостите" гласуваха по лични симпатии и приятелства. Трите пуйки (Мая, веганката и другата с тях) всъщност обърнаха резултата. Трябваше да си свалят престилките при влизането на гостите, да не разберат отборите!
Ама по-вкусно било!? Да, бе, да! Полусурово месо, всяка порция с различна големина и компоненти, нахвърлян и разпльокан десерт, с нещо като нищо за украса - 2 ягодки, а някои и съвсем без...
Тотално се изложиха червените днес. Мартин 1 час си губи времето с 10 картофа, Мария с 2 вегански чинии, само накрая метна малко гъби на тигана... Само Теодор хвърчеше между плотовете да им върши работата и не му остана време за собствената задача. Макар че и той по едно време се попипваше и помоткваше с някакви чесънчета за овкусяване Rolling Eyes
Иначе правилно си тръгна Цвети. Отдавна й беше време. А и тестото й беше недопечено. По-голяма грешка от разменени пластове или пропуснат един. (макар че с този забравен лук ми се видя доста подозрително. Роу нещо хич не беше доволна от намесата на Михалчев!)

Хайде и Нела другата седмица!

# 716
Знаете ли дали финалът е сниман вече?

Попаднах на уж изтекла информация за него, но я подлагам на съмнение.

# 717
  • София

MasterChef - Епизод 24, Сезон 7 (12.05.2021)

# 718
Имам усещането, че Борислава още се има за нещо велико и че незаслужено е отпаднала. И не трябваше да знаят кой какво готви, за да има наистина сила вкуса, а не симпатиите.

След Цвети, време е и на Нела да си ходи.

Според мен всички се страхуват от Стилиян, заради таланта. Постоянно го хвалеха в един период. 

Само не знам защо на коментарите Мария изглеждаше като смазана. Рошава, Унила.

# 719
Много интересен епизод за разлика от вчерашния. Лелей, това не беше честно тази вечер. Храната на червените беше ужасна. Те наистина не сервираха стек, а пържено телешко на резенчета. В повечето чинии храната беше изсипана като от кран, та затова ни показваха само една, която поне приличаше на нещо. И такова сурово месо надали  всички обичат. Просто потрес беше тяхното готвене. Мартин май за трети път е капитан и все на провал го докарва. Гласуването беше по симпатии, червена точка за Алекс и много черна за Борислава. Като си помисля, че съжалявах за нейното напускане........слава богу, че си тръгна още в началото. Тя беше толкова враждебно настроена още преди да е опитала храната, хъх, страшно непрофесионално отношение от нейна страна. За десерт пак имахме мусче и кексче, обаче този път са извинени, защото наистина беше трудно трима да сготвят за 14. Теодор уж отърва отбора, но на мен през екрана повече ми хареса десертът на Цвети. Поздравления за сините, не очаквах от тях така успешно да се справят - тихо, кротко, съсредоточено и като резултат много красиви чинии сервираха. За мен те са безспорните победители. Нела мрънкаше на много отборни битки, но днес беше перфектен капитан. Прощавам ѝ всичкото предишно киселеене.
На втората задача Стилиян наистина постъпи много тъпо - от три непоставени уреда поне един можеше да уцели и щеше да спечели. Но за яйцетрошачката го признах.Smile Satisfied Аз като другите също не бях виждала такова чудо и може би нямаше да се сетя за какво е.
КулебяЧката много ми хареса, ще се пробвам да го направя този руски специалитет. Руснаците си падат по такива подредби на слоеве, тип солена торта. Имам любимо тяхно подобно ястие, кръстили са го "под шубата". Мноого е добро, но не купено от Берьозка, там го правят доста безвкусно. Не знам кой най-много беше сгрешил, може би Цвети си заслужи отпадането, защото неизпечено тесто доста разваля работата. Грешката на Стилиян също не беше малка, защото лукът овкусява такова печиво, но пък неговата сьомга наистина изглеждаше много добре. Чао на Цвети, в някои от последните епизоди се представи добре и точно днес не ми се искаше тя да си ходи, защото много ми хареса как се справи в отборната битка.
Във вчерашните игри много ми харесаха чиниите на Мартин и Стилиян, тази на Мария изобщо - сладкишите ми се сториха лепкави и непривлекателни. Но и на другите не бяха за топ 3, така че съм окей, че отново я избраха. Мастъркласовият десерт беше красив, ама само като за декорация, апетит не предизвика у мен. Шоуто с гофретите беше голям екшън, но доста нагласен и режисиран.
Стилиян вече е единственият ми фаворит, все повече ме радва с готвене и поведение...хоп-троп, ка-за-чок.Laughing Мартин, Теодор и Мария още са кандидати, но май ще си останат такива и до самия край.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 23:51 от Mesmunda

Общи условия

Активация на акаунт