Big brother 3- 6 част

• 21 137
  • 508
  •   1
Отговори
# 150
тази седмица в Десетте най  класацията е за най-метросексуален мъж. Дали няма да е Пацо? Joy Joy Joy

# 151
тази седмица в Десетте най  класацията е за най-метросексуален мъж. Дали няма да е Пацо? Joy Joy Joy

Да бе, да... Joy Joy Joy

Метросексуален - мъж от града /Гълъбово newsm78/, който отделя голяма част от времето и парите си за да поддържа привлекателна външностnewsm78. Не е задължително да е гей.
Пример: Типичният метросексуален е млад мъж, с пари за харченеnewsm78, който живее близо до метрополис, т.е голям, главен град newsm78, тъй като там има богат избор на маркови магазини, нощни клубове и всичко необходимо за един живот пълен с удоволствия. Метросексуалният мъж е тип Дейвид Бекъм newsm78 (поддържа изряден външен вид и не се притеснява да изглежда добре)
Етимология: Oт metropolis на гръцки - "град майка" - голям град. Metrosexuality - сексуалността на хората живеещи в големи градове.

# 152
Не съм гласувала досега в издание на ББ, но с/у Лилянка ще гласувам. Като й видя чупките и се втрисам.  Crazy
Joy Joy Joy Много дразни , нали?

# 153
  • София
Пънаидиотчо да си ходи  newsm44 newsm44 newsm44

# 154
А чухте ли го снощи как се изказа пред Пеня за Боян? "За к'ъв се мисли тоя? Нито прическа има, нито нищо. Само едни вежди"
Явно Пънчо си мисли, че причесчицата му е страхотна.

# 155
  • Варна
А знае ли някой кой е Биг Брадър - гласа имам предвид. Те се сменят де, но тоя, основния, не се ли знае чии е?

# 156
  • София
Пацката е много неприятно същество. Не виждам с какво може да забавлява зрителите - с прощашкото си държание или ...!? Да,но само ако това се харесва на някой! Инече на мен ми е жал как се държи с Пеньо, въпреки, че той сам според мен си навлече тази ненавист от страна на Панайот.  И същност проблема не е, че Пеньо е такъв какъвто е, а че го е опипал по мъжкото му достойнсто.
Проблема на Панайот е, че е с много високо мнение за себе си, а всъщност той е този, който няма нищо - нито прическа, нито фейс....
Да си ходи!!!  Naughty

# 157
  • София
А знае ли някой кой е Биг Брадър - гласа имам предвид. Те се сменят де, но тоя, основния, не се ли знае чии е?

Ники Николов, мисля че е главен редактор на шоуто, те отдавна го показаха /защото в началото го криеха май/, беше на първия лайф, когато обясняваше как са ги подбирали. Има секси глас, нали Simple Smile

ето го http://www.tialoto.bg/article.php?cat=5&id=3316

# 158
Искам да изгонят Пъцко  Whistling , но гласувах, че Дияна ще е вън! - така мисля... освен....
Ако си спомняте, до сега няма БГ издание на BIG Brother при което на първи номинации преди да са свършили още да си тръгне някой по собствено желание!
В 1-ия беше Димитър, във 2-ия бяха двама (не им помня имента, защото рано спрях да го гледам) във Вип-а - също - Весела Нейски - все по собствено желание, преди да са изчакали вота на зрителите - та си мисля че и сега със тези скрити номинации на някой нервите няма да издържат и че Гаро сам ще пожелае да напусне - така че да сме готови да потърпим още седмица тоз Панаидиот! - не ми харевсва , но така виждам нещата  Sunglasses

# 159
Хич не ми се иска да изгонят Пацо.Голямо лице е!Да се маха тая Дияна,че и без това никой не може да я понася.

# 160
В 1-ия беше Димитър, във 2-ия бяха двама (не им помня имента, защото рано спрях да го гледам) във Вип-а - също - Весела Нейски - все по собствено желание, преди да са изчакали вота на зрителите - та си мисля че и сега със тези скрити номинации на някой нервите няма да издържат и че Гаро сам ще пожелае да напусне -
нали първо напусна по собствено желание този newsm78 как му беше името............Пламен ли се казваше антихриста?

# 161
Тоя Гаро само да не вземе да се излага , да напуска по собствено желание , че ще ми падне в очите .

# 162
  • Пловдив
Копирам от другия сайт

ББ ги събра в хола
ББ им казва,че в двора има заровенна ценност-монети с образа на император ФранцЙосиф
праща им папироси с указания
това не е мисия, участието не е задлъжително,може да участва, който си иска и който намери монетата си е негова

# 163
А чухте ли го снощи как се изказа пред Пеня за Боян? "За к'ъв се мисли тоя? Нито прическа има, нито нищо. Само едни вежди"

Само едни вежди като очила. Joy

# 164
Правят всичко по указанията, но досега нищо не са намерили. Участват Пацо, Палома, Дия и Боян или Павел/не ги различавам с тези шапки/.
Боби лонг излезе сега и се включи в търсенето- цитат:да се позабавлявам малко

Общи условия

Активация на акаунт