Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 728
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Ако нещо ще ви помогне, мен ме наболяваше яйчника в деня, в който отчетох пик. Нали ви разправях даже смятах тогава е О, а тук се шири мнението 24 -36 ч. след пик на ЛХ настъпвала. Изрових интернета, показват ту това мнение, ту че О започва от пика. Факта и че двете ми приложения на тел показват различно. Едното като вписах + О тест в събота ми го писа овулационен ден, а другото Премама ми писа, че в неделя съм в О, предвид съботния ЛХ пик. Дребнаво, ама ме човърка такова разминаване. Поне имахме късмета събота вечер да си пробваме късмета. Ама пусто това чакане 2 седмици....

# 196
Слънчево момиче ужасно е чакането, но стискам палци, аз мисля, че е ок да се пробва в деня на положителния тест, но наистина различни мнения навсякъде. Нали все пак спермитата може да оцелеят и да си чакат момента да срещнат яйцето.
Все си мисля, че болките са в деня на миналия месец на 21 или 22 ден имах болки като никога досега в яйчниците, но естествено прецених, че няма шанс да е О и не направихме опит (а имах и много обилна ЦС) и ето че на 35 ден ми дойде, баш О си е било според мен, но стига гадаене, решила съм този месец да не се надявам чак толкова, пък каквото сабя покаже.

П.П. От статиите, които четох днес, О би трябвало да настъпи 12-24 часа след пик на ЛХ, нали от този хормон се пука фоликула, съответно се пука, яйцеклетката се отделя и настъпва О. Ако приемем , че и яйцеклетката живее около 12 часа, то следващия ден след пик на ЛХ би трябвало да е най-благоприятен, но това си е моя теория от всичко изчетено де.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 23:19 от Х Е Р А

# 197
Хера и аз някакви такива догадки правя, затова и тестовете ми допаднаха, тъй като не сме по ежедневния секс или пък по график с определени дни, а сега се ориентирам по-лесно. За мен сме уцелили момента, остава да са се уцелили и основните действащи клетчици и да си стигнат правилното място, че на моменти див ужас ме тресе като ми изплува някой спомен за ИМБ.

# 198
Добро утро на всички! Идвам да ви почерпя с тортичка за моят рожден ден и да ви пожелая днес денят ви да е хубав и изпълнен с усмивки и по възможност хубави, дебели плюсчета!

# 199
Джесида си жива и здрава!И всичко най-хубаво ти пожелавам💐🥰

# 200
Jessito, честит рожден ден! Бъди здрава и много, много щастлива! Днес празнуваш във формат 3 в 1, да удържат кукличките повече вътре в корема на мама, а следващият рожден ден да ти помагат в духането на свещичките. И си намисли желание за празника!🎉🎉🎉💐💐💐

# 201
Честит Рожден Ден Джеси 🍀 Бъди здрава,щастлива ии скороо чакаме хубави новинииии 🤩🤩🤩
Момичета искам да споделя нещо с вас дано съм полезна на някое момиче
Скрит текст:
Както се установи съм с тромбофилия и попаднах при доц.Карагьозова Впечатленията ми от нея са просто уникални! Прегледа ме супер обстойно на доплер установи се нарушения в кръвотока и веднага взе мерки (допълнителни изследвани+терапия) супер подробно отговори на всичките ми въпроси,прегледа беше около 1 час не претупва интересува се от пациентките си просто е страхотна наистина ако някой има нужда от добър доктор за доплер за теомбофилия и ДАЙ БОЖЕ ВСЯКА СКОРО ДА ИМА НУЖДА И ОТ ФЕТАЛНА МОРФОЛОГИЯ я препоръчвам с две ръце! Просто ми вдъхна страхотно спокойствие след този обстоен преглед

# 202
Честит Рожден Ден, Джеси! Бъди жива и здрава, най-големия подарък скоро те очаква ×2 ! ❤❤🎂🥳

П.п Ако става въпрос за доц. Живка Карагьозова +1 глас и от мен. Тя ме гледа на феталната и ми откри аномалиите на детето. Много внимателна , настоятелна, гледа ме над 1 час , за да бъде сигурна в думите си. Както тя самата каза ,, Твърде съм упорита " , за да видя всичко. Плюс това е и много приятна като човек. За жалост аз се срещнах с нея за първи път по неприятен повод.  Дано някога е за хубаво! 🤞❤

# 203
Честит Рожден Ден, Джеси! Желая ти да си здрава, щастлива, успешна и много обичана! Дано момичетата те топлят до термин и всичко да мине по вода 🌷❤️🍀

# 204
infinity Да,за доц.Живка Карагьозова за щастие при мен нещата каза,че са ок с детето,но за кръвотока ми обърна адски голямо внимание и наистина е голям инат докато не се завъртя да го огледа не си тръгнах а чакаха още 6 човека отвън...

# 205
Честит рожден ден, Джеси! Да си много здрава, а подаръците са почти готови, още малко да се доопекат 😁 наслаждавай се на последния рожден ден, в който си център на вниманието 😉.

# 206
Честит рожден ден, Джеси!Желая ти да си здрава и щастлива!

# 207
Честит рожден ден, Джеси! Успех на всички, които са в благоприятните дни. На чакащите за тест - кураж и търпение.
При мен нещата се заформят като класически ПМС, поне не ми е така нервно вече, но започнаха болките в гърдите, избиха пъпки (а тъъъкмо се бях изчистила от тях) и си чакам дадата за М. Relaxed

# 208
Jessito, честит рожден ден! Лека бременност ти желая и догодина да празнувате заедно с двете принцеси!

# 209
Джеси, честит рожден ден Flowers Bouquet Да си жива и здрава, много щастлива и скоро с две здрави госпожици Heart Леко раждане ти желая и ще те чакаме да ни замеряш с памперси Two Hearts People Baby People Baby
Хариомче, къде е тази докторка? Аз съм с тромбофилия и Дай Боже, както си написала скоро да ми предстои фетална морфология, та ми стана интересно....

Общи условия

Активация на акаунт