Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Работи в МЦ Фемина,била е завеждаща патологията на МД,но не знам дали работи още и там

# 211
Честит рожден ден, Джеси

При мен са ясни нещата. Няма да се отчайвам, а ще започна да спортувам. Искам да вляза във форма и да си почина психически.

# 212
  • София
Джеси честит рожден ден и леко раждане!

Кременуша съжалявам за отрицателния тест и успех със спортуването!

Аз почвам обратното броене до тест, най-рано 6-7 май, а може и по-рано ден два че О беше по-рано този месец. Ще видим колко ще ми е зает акъла, че ще съм с две деца друга седмица, да тренирам хахах

# 213
Момичета, аз съм в очакване. На 1 май трябва да ми дойде, но сигурно ще направя тест още на 30 април. Толкова се моля  на този голям християнски празник да е станало чудото. Имам лек дискомфорт долу в корема от няколко дни, болки в кръста и гърдите( по принцип имам болки в корема само първия ден от менструацията) и наистина се надявам и моля да имам хубави новини.
Успех на всички вас, които искате бебенце, да се получи и да има само положителни тестчета публикувани.

# 214
Джеси, Честит рожден ден! 🌷💕💝
Да си жива и здрава, много щастие, а подаръците ти да се появят на термин 🍀
Кременушче, не се отчайвай, влез в здравословен режим и дано следващият месец да е твоя 🍀🤞🍀
Чакам +++ тези дни ❤️
ПП. Аз съм буквално като прегазена. Стомахът ми е разбит. Още днес купувам Глюкофаж.

# 215
Честит рожден ден Джеси! Бъди здрава и безкрайно щастлива Hug Flowers Bouquet

# 216
Джеси, честит рожден ден Simple SmileBalloonTada Пожелавам ти прекрасен празник и да си много обичана (скоро мама Wink )
Фелиша, съжалявам за развитието. Но е хубаво, че имаш положителен настрой, само така, и стискам палци съвсем скоро всичко да е наред и до финал Simple SmileFlowers Four Leaf Clover

# 217
Кременушке съжалявам за отрицателния тест. Стягай се сега в спортуването и не се отчайвай! 🍀

Маце стискам палци! 🍀🥰

Джеси Честит Рожден Ден, бъди здрава и благословена и скоро да получиш най-пухкавите и сладки подаръчета. 🌷💖

Кактусче дано се почустваш по-добре от смяната на медикамента.

При мен се засилиха доста болките в яйчниците, дано не е напразно.

# 218
Честит рожден ден, Джеси! Пожелавам ти много здраве и любов Simple Smile

Аз нямам търпение да дойдат почивните дни, че точно тогава се пада О и се надявам покрай тези хубави празници и моя рожден ден да имаме късмет и да ни се случат нещата този месец! Така се вълнувам! Yum

# 219
Благодаря ви от сърце, мили момичета! Да ви се връщат пожеланията! Днес ви ръся с прашец, но и с много усмивки и се надявам да ви държат цяяяял дееен! Two Hearts  Two Hearts

kremenu6a, съжалявам за теста, но се радвам че гледаш напред и имаш план! Само така!
Lina, ще стискаме палци за успех съвсем скоро значи!
Кактусче, да минава този стомах и да е готов за празнични гощавки скоро!

# 220
И аз съм за 1 май. Още днес ще купя 2 теста, да съм подготвена Simple Smile Дано на 30.04 имаме поне 2 + теста в групата (та и повече даже).

Jessito честит рожден ден и от мен. Бъди здрава и много щастлива мама Simple Smile

Kremenu6a точно така, горе главата. И аз мисля да го ударя на спорт ако видя "-" тест.

Момичета, аз съм в очакване. На 1 май трябва да ми дойде, но сигурно ще направя тест още на 30 април. Толкова се моля  на този голям християнски празник да е станало чудото. Имам лек дискомфорт долу в корема от няколко дни, болки в кръста и гърдите( по принцип имам болки в корема само първия ден от менструацията) и наистина се надявам и моля да имам хубави новини.
Успех на всички вас, които искате бебенце, да се получи и да има само положителни тестчета публикувани.

# 221
Джеси, честит рожден ден! Много здраве и щастие! 🍀🍀🍀

# 222
  • Замък сред облаците
Джеси Heartpulse честит рожден ден! Пожелавам ти девойките да кротуват максимално дълго и в средата-края на другия месец да гушкаш две розови вързопчета!

# 223
Ох, дано, силно се надявам и стискам палци. А ти някакви симптоми имаш ли?

И аз съм за 1 май. Още днес ще купя 2 теста, да съм подготвена Simple Smile Дано на 30.04 имаме поне 2 + теста в групата (та и повече даже).

Jessito честит рожден ден и от мен. Бъди здрава и много щастлива мама Simple Smile

Kremenu6a точно така, горе главата. И аз мисля да го ударя на спорт ако видя "-" тест.

# 224
Момичета по нивата на прогестерона може ли да се определи дали има надежда да се е случило. С доказана О на 7 ден. Днес се изследвах

Общи условия

Активация на акаунт