Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 732
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Ами ако е висок прогестерона е възможно да има Б,поне по това което синспомням,момичетата тук  и казваха катомпаках ЧХГ и прогестерон,че ако прогестврона е висок Б има

# 226
Пусто любопитство, ама не мога да се сдържа. 45.70nmol/L.  Реф.стойности-Лут.фаза -5.82-75.6

# 227
Veni1005 леки болки ниско долу, смяна на настроенията...все неща, които не могат да бъдат ориентир. Макар че все пак е ранко мисля за кой знае какви симптоми...повече е надеждата, че се е случило, отколкото симптомите Simple Smile Но не знам дали ще дочакам 30 за тест. С предишната бременност ми показа 4 дни преди датата. Та ме сърбят ръцете още сега. Но знам, че ще се разочаровам от рано ако го направя сега.

# 228
Пусто любопитство, ама не мога да се сдържа. 45.70nmol/L.  Реф.стойности-Лут.фаза -5.82-75.6
Прогестеронът показва дали е имало О. Моят последно беше 64nmol/L, но бременност нямаше. Щом ти е толкова прогестерона, значи си имала О. Дано да е станало 🤞

# 229
  • Замък сред облаците

Анабел, стойността е чудесна за лутеална фаза и ако Я е срещнала С има големи шансове да се получи. Колко дни след О си? Защо не пусна ЧХГ заедно с прогестерона?

# 230
Не мога да се стърпя, ще питам нещо тъпо.. Около овулацията много от вас говорят за някаква болка в яйчниците, а аз не усещам нищо подобно. Пареща ли е болката, режеща ли, изобщо как я усещате?

# 231
7 дни след доказан О с  фоликулометрия, абе едва ли е станало и този път Confused

# 232
  • Замък сред облаците
Нъмбърс, не е задължително да я има. При мен се случва поне веднъж в годината, но не повече от 3-4 пъти, тоест не е всеки месец. Била е рязка за секунда-две, била е тъпа и неприятна по половин ден. Ориентирам се по ЦС и календара, че е ооколо овулацията, но не е задължително това усещане да съвпада със същинската овулация.

Анабел, бременност настъпва след имплантация. Имплантацията е 7-10 дни след оплождане, така че със сигурност все още не си бременна, но ако има оплодена яйцеклетка то прогестеронът е с много добри стойности и всички шансове да я задържи.

# 233
  • София/Севлиево
Джеси,честита да си и принцесите да седят на топло още и да са послушни.
Анабел ако бе след инвитро прогестерона ти е супер,обаче тъй показва само минала О.Стискам ти палци нещата да са се получили.

# 234
На работа съм и се оглеждам да не види шефа , че пиша. Знам че е рано за имплантация, по скоро от сега нататък. Благодаря ви момичета. Поне разбрах ,че средата е благоприятна .

# 235
  • София
Не мога да се стърпя, ще питам нещо тъпо.. Около овулацията много от вас говорят за някаква болка в яйчниците, а аз не усещам нищо подобно. Пареща ли е болката, режеща ли, изобщо как я усещате?

Раждала ли си? Аз преди раждането рядко усещах, но след като родих и понеже съм и със секцио болката е ужасна и бих казала непоносима. Даже и лекар разпитвах, каза да, случва се при доста жени. Преди може и да я е имало , но това сега е съвсем различно.

# 236
  • Замък сред облаците
Маце, зълва ми е така, с 2 секции е тя, при нея са ѝ обяснили, че е от срастванията. И то са едни болки и при цикъл и иначе... Бих казала, че някои доктори са касапи (което си го има), но и възстановителният период и движението е много важно (при всяка операция, а при коремните още повече), именно за да се избегнат тези сраствания и негативния им ефект в дългосрочен план.

# 237
Да вметна, че при мен при статистика около 30% случваща се овулация и 70% задържан фоликул е имало болка и в месеци дето не се е случвала овулацията - остра еднократна болка дето много ме е обнадеждавала, ама после установяваме с док, че не е станала. Така че и това не е гаранция.
Скорошен успех на всички!

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 14:27 от Одри ♡

# 238
Имам секцио преди 8 месеца. И преди не съм усещала болка, и сега не усещам, та затова питам.. Благодаря за отговорите Simple Smile

# 239
  • София
Имам секцио преди 8 месеца. И преди не съм усещала болка, и сега не усещам, та затова питам.. Благодаря за отговорите Simple Smile

Радвай се че си изключение, че аз не мога да стъпвам даже...

Андреева възможно е, уж според няколко лекари секциото ми е като по учебник и нямам никакви забележки.

Общи условия

Активация на акаунт