Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 737
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Анабел не се пренавивай сега изобщо, че не е станало и този път. Има време , ще си покаже.

При мен болката около О я е имало винаги, но не съм обръщала внимание преди опитите, даже не съм знаела , че на това се дължи (толкова невежа съм била). При мен е ниско долу, понякога режеща, друг път тъпа и съвсем лека.

Момичета, моля Ви дайте мнение за теста за О. Направих го в 13 на обяд, защото днес пътувам до София и няма да имам никакъв удобен момент да го направя в друг час.

# 241
  • Замък сред облаците
Изглежда ми позитивен на мен, но може утре да е още по-наситен.

# 242
При мен овулацията е била толкова болезнена, че съм стигала до спешен кабинет, където ме гледаха умно и заключиха, че нищо ми няма. Този месец беше може би най-лека болката, а в същото време имах прекрасна ЦС.
Та, радвайте се, че не преминавате през такива мъки. Innocent
Иначе аз гледам напред и тъкмо пуснах една поръчка с добавки, остана само да наглася кога кое да пием, че да се усвоява най-добре... супер сложно ми е това. Rolling Eyes Доста удобно щеше да е, ако имаше комбинирани добавки, които да съдържат всичко в оптимални дози, но няма пълно щастие. Добре, че ММ пие всичко без да задава въпроси, откакто започна пандемията. Grin

# 243
Хера и на мен ми изглежда положителен! Изглеждат ми еднакви по наситеност чертичките Hug

# 244
  • София
Хера, подхващай го мъжа ти в следващите три дни, все ще го хванете това яйце Simple Smile

# 245
Маце и аз така съм решила 😁 Даже няма да прилагам номера направо ще му кажа да се готви за 3-дневен маратон. 😁

# 246
  • София
Хера малкия е плод на 6 дневен маратон хахах. Толкова ни беше писнало, но бяхме пробвали всички комбинации с него, през ден цял месец, през ден около ову и вече се изчерпвах от идеи ххаха

# 247
Лелеее, вие сте направо шампиони! Трудно ще ми е 6 дни подред, то и 3 дни ще е зор , вечер сме парцали, а през деня малката си е вкъщи тези дни. 😁 Но се моля наистина да е О, въпреки, че съм 21 ден от МЦ днес. Стискайте палци!

# 248
  • София
Абе креативност се искаа Simple Smile Сутрин рано рано, в обедната почивка, веднага след работа. Яйце се гони, не смее да се изпуска Simple Smile

# 249
Честит Рожден ден Джеси🎂🎂🎂 Здраве, щастие и много сбъднати мечти🌺⚘🌷
Аз днес бях на фоликулометрия. Моята лекарка я нямаше, преглежда ме друга. Бяхме се разбрали да си пробваме още 2 месеца само със следене на овулацията чрез фоликулометрия и после да предприемем нещо друго, ако не се получи. Но новата лекарка ми изписа  Овитрел инджекция за утре и от 30.04 Утрогестан 3×1. Имам фоликул от ляво. И от дясно каза нещо, но не разбрах. Този месец пак съм с болки още след края на МЦ . Никой не ми казва от какво са тези болки. Дами, някоя от Вас била ли си е инджекция Овитрел? Четох страничните ефекти и се поизплаших.

# 250
Хера действайте сега е момента. 

И аз не съм обръщала внимание на болките, ама кой да ти каже ,че това е О. Някои месеци са по отчетливи, този почти не я усетих, но е имало.
И обмислям дали да не си пускам ЧХГ като наближи момента и да не се занимавам. Пък цикъла да си идва когато реши. Това напрежение направо ме убива и в работата имам такова сега и ми идва в повече.

Имам информация от една турска клиника Бахчеджи, дадена на моя позната ако на някой ще му бъде полезно да пише на лични.Обясняват какво , що и цени.

# 251
Emonka,не се стресирай от овитрела, аз съм си я била не усетих странични ефекти, а попринцип зле понасям инжекции и хапчета, но точно овитрела не е страшен няма смисъл да четеш, ако прочетем листовките трябва да се откажем от всичко Frowning1 Но никакво отказване, както тук често се повтаря, и в този ред на мисли аз ще започвам противозачатъчните от утре и да попитам някой пил ли е линдинет 30 и дали сте имали странични ефекти?
Хера, стискам палци да го хванете това яйце и нека маратона бъде приятен Wink

# 252
Winter , аз съм пила Линдинет 6 месеца , заради киста на яйчника . Като страничен ефект ми излязоха болезнени подкожни пъпки по челото . Хубавото е , че гърдите ми наедряха Grinning . Като цяло се чувствах добре с тях .

# 253
Джеси,Честит Рожден Ден Birthday Balloon                                                                     Аз днес приключвам с Примолут нора.И после чакам цикъл.Така се оплетох с хормони ,витамини и какви ли не изследвания,че всички в клиниката ми се смяха Flushed

# 254
Доц. Карагьозова преглежда и в МД , може да запишете час през супердок или по тел,  мисля че го имам ако някой го иска. Аз там ходих миналата година за нещастната фетална.

Кременушка, какво ще спортуваш? Аз мисля ако ми дойде (теста е отрицателен, а цикъл няма все още) да започна да тренирам, малко да вляза във форма, но се чудя кое е окей при правенето на опити ..

Съжалявам за отрицателните тестове. Дано другия месец е нашият . Без отчаяние. Heart

Общи условия

Активация на акаунт