Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 739
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Доц. Карагьозова преглежда и в МД , може да запишете час през супердок или по тел,  мисля че го имам ако някой го иска. Аз там ходих миналата година за нещастната фетална.

Кременушка, какво ще спортуваш? Аз мисля ако ми дойде (теста е отрицателен, а цикъл няма все още) да започна да тренирам, малко да вляза във форма, но се чудя кое е окей при правенето на опити ..

Съжалявам за отрицателните тестове. Дано другия месец е нашият . Без отчаяние. Heart
Ами бързо ходене и упражнения в къщи. Аз също нямам още Ц, но усещам, че ще дойде.

# 256
И аз реших да почвам да се движа вече по- активно още преди да знам дали сме хванали яйцето или не. И започнах с ходене, като си реших да имам минимум по 10 хиляди крачки на ден или пък си пускам йога за бременни или фертилити йога за начинаещи Sweat Smile Вчера обаче малко прекалих и имам 8,9 км ходене Smile Днес пък за сметка на това не мога особено да ходя, защото цял ден вали Tired Face

# 257
Аз правя кардиота вкъщи, от тези по 30 минути. Не знам обаче дали не са натоварващи много. Ако времето позволява, правя разходки и тичане навън.

И аз реших да почвам да се движа вече по- активно още преди да знам дали сме хванали яйцето или не. И започнах с ходене, като си реших да имам минимум по 10 хиляди крачки на ден или пък си пускам йога за бременни или фертилити йога за начинаещи Sweat Smile Вчера обаче малко прекалих и имам 8,9 км ходене Smile Днес пък за сметка на това не мога особено да ходя, защото цял ден вали Tired Face

# 258
Emonka,не се стресирай от овитрела, аз съм си я била не усетих странични ефекти, а попринцип зле понасям инжекции и хапчета, но точно овитрела не е страшен няма смисъл да четеш, ако прочетем листовките трябва да се откажем от всичко Frowning1 Но никакво отказване, както тук често се повтаря, и в този ред на мисли аз ще започвам противозачатъчните от утре и да попитам някой пил ли е линдинет 30 и дали сте имали странични ефекти?
Хера, стискам палци да го хванете това яйце и нека маратона бъде приятен Wink
Аз съм пила Линдинет, обаче 20. АГ ми беше изписал за регулиране на цикъла, защото беше нередовен. Бях доста доволна от тях. Цикъла ми стана като по часовник, но и аз се изпъпчих ужасно от тях.

# 259
Реших да си направя тест за овулация. Днес ми е 9 ден след МЦ. Прилагам снимка. Това означава да очаквам овулация от 12 до 36 часа, считано от днес. Овитрела инджекцията пише да се постави от 24 до 48 часа след узряването на фоликула ( мен ми казаха утре). Не ми е ясно, ако утре настъпи овулация, трябва ли да си слагам Овитрел инджекцията, тя не се ли слага преди овулация? Малко объркано го написах, ама то си ми е и объркано де

# 260
Джеси, честит рожден ден! Бъди много щастлива и нека всичките ти желая се сбъднат!

Кактусче, от метфогаммата ли ти се разби стомаха? Аз я почнах преди седмица по 1 на ден и за сега са ок нещата при мен. Как са двете фоликулчета, утре ли ще ги проверите?

Емонка, овитрела не е страшен изобщо. Не боли когато го слагаш и поне аз не съм имала странични ефекти.

Уинтърче, Линдет не съм пила, но пък Ясмин съм пила 15 години хахах Ако е само за месец-два не би трябвало да имаш проблеми. Стискам палци!

Бърз ъпдейт от мен, днес бях на първи преглед, нещата изглеждат добре. От утре започвам кломифена и в понеделник ще видим до къде сме го докарали. Единственото което не ми хареса е че док каза че ако евентуално тръгнат повече от 3 фоликула щял да канселира опита, защото можело да стане многоплодна бременност. Реших да не споря с него сега, нека видим как ще тръгнат нещата, но аз ще си настоявам на опита.

# 261
Хера и аз смятам да почваш мъжа от тази вечер, като гледам теста.
Имате ли разумно обяснение на моя случай - събота хванах пик на ЛХ, вечерта Heart , неделя да речем ову. От понеделник обаче пътувам двукратно с ужасно раздрънкан автобус по 30 мин. и от него ден започна да ме наболява ниско в ляво, където овулирах. Не боли сериозно, но някакво леко усещане за болчица имам постоянно, 2 дни са това. От гадно друсане има ли опасност от ИМБ, че се притеснявам от повторна Sad Направо се ужасявам, не да се притеснявам. Никакво нормално обяснение нямам 2 дни постоянно да ме наболява точно в овулиралата половина.
Сигурно тъпо звуча, обаче имам кофти спомени за съжаление.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 21:00 от *Слънчево момиче*

# 262
Emonka,  ето това е положителен тест за пример и съм сигурна, че ще има. Както ти е казал доктора, бий си я утре и действайте и днес и утре и другиден и ти стискам палци. Прилича ми на успешен опит, съдейки по хубавия тест за О, хайде успех и след 2 седмици с такъв хубав категорично положителен тест за бременност Flowers Four Leaf Clover 🤞🤞🤞
Раули, радвам се че писа Hug И аз ти стискам палци и прати на док много поздрави, мисля че връщат и по три ембриона той за три фоликула, напълно съм съгласна с теб да си държиш на опита, даже ти пожелавам поне 2 бебенца Wink Two Hearts
Ох редактирам се, сега видях, че е било за повече от 3, но като цяло мисля като теб Wink
Едит 2: Слънчево момиче, не се притеснявай не мисля че е симптом на ИМБ, след О може да има тук там болка, но според мен дори не е знак че е станало, чак за ИМБ да мислиш. Мисли позитивно, ако е станало ще е на правилното място Flowers Four Leaf Clover Пожелавам ти го и изгони тия черни мисли Hug

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 22:44 от Winter11

# 263
Раули, благодаря, че ме мислиш ❤️ Утре следобед ще ги проверим двете фоликулчета. От време на време имам пробождания, ту вдясно, ту вляво, но основно в ляво ❤️ Дано това е добър знак, че нарастват 🤞 Нямам търпение да стане утре 😊 Радвам се, че прегледът ти е минал добре, пожелавам ти поне 2 перфектни фоликулчета 🤞🍀🤞
Предполагам, че от Метфогаммата ми се разби стомаха, от месец го пия някъде, ама май и много неща станаха...

Цял ден ми се гади и накарах колегата на работа да ми бие един Деган...ефект нямаше. Дано всички тези мъки да си заслужават и да съм с щастлив финал❤️
Емонка, ще чакам такива черти след 2 седмици 🍀
Стискам палчета на всички 🤞
Утре ще пиша след прегледа 😊

# 264
  • София
Оо Кактусче спри всичко за един ден, без Кломена и Бромокриптина, мен ми се случва също така, да ми се разбие корема.

Слънчево момиче, ако от друсане ставаше ИМБ щяхме всички да сме така, не го мисли сега, тук бодеж, там бодеж.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 22:00 от Мацето

# 265
  • Замък сред облаците
Разписвам се с цикъл. Окончателното ми заключение е, че се е изместил на 34-35 дни след аборта, а ми процапва още от 31 ден като преди ми идваше тогава. В четвъртък ще пусна хормони, притеснявам се има ли реално О.

# 266
Раули добре звучат нещата при теб, дано  да има опит и да е успешен! 🌷🥰

Андреева този цикъл дано ти е последен за тази година!

Слънчево момиче според мен нямаш повод да се притесняваш, ни най-малко даже. 🥰 За мен е нормална тази билка малко след О.

Момичета, рязко ми се промениха плановете, този месец ще спрем с бебеправенето, защото трябва след 2-3 седмици да си направя една манипулация, която дълго отлагах, а е по-добре да я направя преди бременност, затова днес след консултация взех това решение. Дано след нея всичко да е наред и да продължим с опитите.

# 267
Добро утро, момичета.
Кактусче, дай си почивка, пий само наложащото, препоръчвам бебешкия чай срещу колики, мен много ме успокоява.
Аз от глупост реших тази сутрин с първа урина да направя тест 4 дни преди М. И понеже ми е ясно, че няма как да е това, предполагам, че така изглежда изпарителната черта? Извинявам се за глупавия въпрос предварително.

# 268
  • Замък сред облаците
Направо е образец Simple Smile

# 269
Благодаря много, изненадах се, защото уж престо дават най-много изпарителни и исках да си знам, че досега не бях виждала. Като минаха 30на минути напълно изчезна и си остана само контролната.

Общи условия

Активация на акаунт