Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 752
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Марго стискам палци! Дай боже всичко да е наред Hands Pray Heart
Артемис и на мен ми изглежда розова Heartpulse Дано всичко да е наред, да се насища и после да ни ръсиш с прашец Hug

# 301
За Марго здраво стиснати палчета и много положителна енергия.
Артемис, много тихо честито, да се насища чертичката. Green Heart
Мимирита все едно описваш моите настроения миналата седмица, толкова пъти ревах без причина, че по едно време само се извинявах и карах едновременно, има светлина в тунела, вече съм доста по-спокойна. SmileSmile

# 302
  • София
Артемис, там си е , розовее си! Тихичко честито!

# 303
Артемис, честито 😍 Каква хубава новина 🌞 Утре те чакам с още по-розова чертичка 🍀
Аз съм супер щастлива и притеснена едновременно. Даже по едно време бях решила да не споделям нищо, а чак след 2 седмици какъв е резултатът. Като видях, че ме мислите и чакате, все пак реших да пиша😊. Благодаря ви, момичета! ❤️
Просто предния път се похвалих и нищо не стана... сега не смея да кажа нищо. Само ми стискайте палчета на 13ти май да се похваля 😊🤞❤️
Утре чакам положителни новини от Марги 🍀
ХЕРА, пожелавам ти манипулацията да мине леко и още на първия опит след нея да ни се похвалиш 🤞
Раули, спокойно ❤️ Не се притеснявай от хиперстимулация. Аз съм с големи ПКЯ, а направих само 2 ДФ.
Аз също давам един глас за Витекса от линка. Той поне със сигурност е истински и съдържа това, което пише! От тази марка ХД, тези със зелени капачки съдържат натурални и стандартизирани съставки 😉

# 304
Оплаквам се..
9 дни след О, знаех си, че е още рано, но от миналия месец го подмятам..
Чудя се дали утре да пускам кръвен или да чакам Ц.

# 305
9 дни след овулацията не е ли рано и за кръвен?

# 306
Iv.Atanasova и аз мисля, че е рано особено пък за шуър чек. Ако ще се тестваш преди дата на цикъл поне си вземи някакви с чувствителност 10.
Artemis дано се насища твоята до хубав финал! 🍀
Kactus всички палци са стиснати, гледай да си по-спокойна, мисли си хубави неща 🤗🍀🙏
И аз катo Марго утре съм на преглед, стиснете по 1 палец и двете да се върнем с добри новини тук 🙏🍀
Успех на бебеправещите (Raulista, Winter както и всяка една тук), дано да станат хубави (след)празнични бебета 🤗🍀

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 18:51 от AlisonParker

# 307
Здравейте, момичета! Честито на Артемис за двете чертички! Каква мечта е  да ги видим всички! Ходих пак при АГ, видяхме жълто тяло, и потвърдихме, че имам овулация и фоликулите се пукат. Имам лигавица 12 мм и каза, че всичко изглежда чудесно и само да пуснем вътре бебе, веднага ще се захване. Утре ми назначи да пусна естрогени и прогестерон, за да видим и те как вървят. Честно казано, вече не виждам смисъл... Защо ми следят овулацията, като тя на никого няма да бъде нужна... Вече четвърти лекар поред ме посреща с думите "инвитро" . 2 АГ и 2 Уролози. Не знам и какво ме убеждават, че като направим едно "бързо" инвитро, ще се успокоим и второто дете ще стане от самосебе си, след като с тази СГ нямаме никакъв шанс... А за второ, ако изобщо някога имаме първо... и двамата ще сме по-стари.. Никой не дава никакви гаранции, че инвитрото ще даде резултат при нас... Успеваемостта на клиниките е 30%... 10 дни чакам ДНК фрагментацията и ако и тя излезе лоша, шансът за забременяване, дори с ИКСИ, пада под 1%. Все се включвам разстроена след прегледите, но всеки път си тръгвам и рева по пътя... Надявах се вече добрите новини да започнат, защото мисля, че ударихме дъното. Например някое хубаво изследване... Някаква хубава статистика на подобряване на СГ с добавки... Определено мисля да не губя повече време и след контролата след 3 месеца да задействам документите за фонда. Нека завърша позитивно... Ако все пак има значение... Лошите новини тотално ме "успокоиха" ... Вече не мисля денонощно колко дни остават до теста, даже се прибрах и като стягах багажа, дори не сложих тестове (защото знам, че няма да ми трябват)... Не чакам деня, защото шансът да забременея клони към научната фантастика. Ако ще се случва чудо, сега е идеалния момент! Спокойна, не следяща оставащите дни до цикъл, и забременяването ще е голяма "изненада"...

# 308
  • София
Стела на няколко пъти искам да ти разкажа за всички случаи които познавам, лично, с лоши СГ и това са  двойки с пълни ръце с  деца, но все се отказвам, но са толкова много! Убедена съм че ще успеете, просто ще трябва много търпение Heart

# 309
Артемис, дано се насища!!!
На Марго много стиснати палци!

Аз абдикирам за този месец и няма и тестове за О да правя.. И секс не ми се прави даже! Егати живота хаха
Днес имах час за Ендо, но изникна нещо и не можах да отида та чак след седмица и повече даже.

# 310
Артемис Честитооо! Стискам палци да се насища все повече чертичката Revolving Hearts

# 311
Артемис, виждам розова чертичка, утре дано се похвалиш с по-категорична! Но и аз съм убедена е +
Iv.Atanasova, гледай да изчакаш още 4-5 дни за тест, защо да ходиш да се боцкаш излишно, при това толкова рано.
Хера, бързо преодоляване на текущия проблем  и скоро пак в редиците!
Kaсtus, стискам палци за 13ти!

# 312
Честито Артемис, утре очакваме по-наситена втора чертичка🍀🍀🍀. Време беше в темата за положителен тест.
Марго и аз те мисля. Стискам палци всичко да е наред❤

# 313
Артемис супер чертичка. Дано се насища и до финал 🍀🙏
Марго драсни един ред, всички те мислим. Дано всичко е наред 🤞❤️
Хера пожелавам бързо разрешаване на проблема. Дано всичко е наред ☺️
Ив има време, надеждата умира последна.. Дано след няколко дни и ти се похвалиш! 🍀
Кактусче стискам палци за след 2 седмици. Дано, дано, дано 🥰
Литъл същото ми е и на мен. Буквално пак съм в това състояние, че всичко ми писна и омръзна, и се вбесявам, а знам, че така единствено на себе си вредя. Срещу природата няма как да се борим мам*а му... И най се вбесявам ММ като ми каже:Какво ти има пак? Защо си изнервена? Защо си нацупена?.. Ами защооо, защоо, как да ме разбере!? Само жени, които минават през това, биха разбрали. Затова съм благодарна, че намерих форума, и точно тази тема, в която знам, че всяка една разбира как се чувствам, и разбира какво казвам.
На мен наистина ми омръзна... Просто вече нямам сили, губя търпение, много съм напрегната и не знам какво да правя. Мисля да се обърна към психолог.. Явно имам нужда.. Малко се отклоних, но поне знам, че тук ще намеря разбиране, и се извинявам, че ви натоварвам 😳

# 314
Артемис, честито, дано всичко е наред и да сте здрави! За мен си е положителен теста.
Не знам дали ме помните, но няма пак да описвам особеностите си. Искам само тъжно и аз да кажа, че не става и не става и при нас. Нямам кисти тези месеци, имам овулация и всичко е в норма и пак няма бебе. Единствено имам доста стрес в работата и теглото ми не е в норма. Смятате ли, че трябва да сваля доста килограми или е от стреса? Не знам вече, помагайте с някакви билки или витамини още, искам бебче... годинките не са ми малко. Дано стане до 1-2 години! 🙏😇💙 Успех на всички, от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт