Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 754
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Артемис, честито и да се насища чертичката! 🍀

Katia, и килограмите и стреса може да са пречка за забременяването. Изледвала ли си ЩЖ, хормоните как са, ИР? А спермограма? За витамини и добавки виж темата за добавките - има много полезна информация относно добавките подобряващи репродуктивната функция.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 23:33 от Butterfly

# 316
Марго много стиснати палци! С толкова положителна енергия от тук, сигурна съм, че всичко ще е наред! 🍀

Артемис чертичката си е там и е розова! Честитоооо! 🍀☺️

Стела пак казвам, вървите по правилния път, така че ще станат нещата! ❤️

Ив мноооого е рано за тест, то и да има нещо сигурно тепърва се имплантира и ще почне да се отделя ЧХГ, така че не се настройвай негативно. 🍀

Кактусче след 2 седмици да се похвалиш, от сърце ти го пожелавам! ❤️

Литъл и Мери хайде горе главата момичета, недейте така! Ама то си е нормално да има и такива моменти, ще ви мине! 💖☺️

Алисън стиснати палци всичко да е наред. Ще чакаме да разкажеш! 🍀

Катя казваш, че сега нямаш кисти, значи си имала преди това и си провела лечение, така ли? Може би е нужно още малко търпение, АГ какво казва?

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 23:23 от Х Е Р А

# 317
Артемис, честито и да се насища чертичката Simple Smile Flowers Four Leaf Clover 🤞
Марго и Алисън стискам палци и чакам да пишете след прегледите Hug Flowers Four Leaf Clover
Литъл и Мери, ако помните аз миналия цикъл бях така и толкова ама толкова добре ви разбирам, НО знаете ли какво съберете се и се наслаждавайте на живота и си обичайте мъжете и се радвайте на с*кса, защото сега съм на противозачатъчни и се чудя защо бях сдухана миналия месец Stuck Out Tongue Closed Eyes Добрите стари опити всъщност никак не са лоши и вместо да се изнервяте на хилядите опити без резултат просто се обичайте без да очаквате резултат, защото целенасочените опити с лекарства, процедури и т.н. са наистина гадни и въобще винаги може да е по-зле казал "оптимиста" хахах
Странно е как човек се изнервя на опитите, които трябва да са приятни и да носят наслада, а се събира като предстоят инжекции и всякакви гадости Dizzy Face Точно така бях миналия месец, а сега съм се събрала...Иначе следвам съвета на Джеси и си повтарям че ще издържа всичко и че вървя по правилната пътечка People Baby

# 318
Уинтър добре звучиш! Радвам се, че си успяла да се събереш наистина, а и знаеш, че през каквото и да преминеш ще си заслужава резултата! 🍀

# 319
Артемис и аз мисля ,че е това на което се надяваш. Утре сутрин чакаме да се похвалиш.
Хера успешна процедура на теб.
Марго, Кактусче, Алисън палци и за вас.
Merryhristova горе главата и това ще мине, всяка от нас е минала по този път на отчаяние. Благодарение на тази група оцелях иначе до сега да съм изперкала, аз съм много емоционална и ми е много трудно. По едно време реших, че се натоварвам да чета и спрях за малко, но не издържах.Много малко хора знаят за проблема ни и ако не бяхте вие ...
Iv.Atanasova много рано е за теста, не губи надежда.
 Аз мислих да пускам ЧХГ тея дни и така да процедирам, за да не го мисля до цикъл и да се натоварвам. (5 дни ми се удължи МЦ и още по-дълго е чакането) Но се отказах, ще стискам зъби до края.
Стела, нека минат 3 месеца на добавки може да има подобрение в СП. След това мисли за инвитро не бързай със заключенията. Много добре те разбирам, ММ е с 2% морфология, тератозооспермия. Да не ти казвам колко пъти и аз съм мислила за същото, но не е правилно. Ние имаме месец и половина до 2-рата СП и тогава ще го мислим.
Снощи сънувах розови играчки, днес цял ден виждам бебенца и момиченца, дано да е знак. Силно се надявам.

# 320
Артемис- Честито. Чакаме 2 хубави черти. ( кой ден от Ц ти е? )
Момичета, не се отчайвайте, защото и това изиграва своята роля към сбъдването на мечтата за бебче.
Аз въпреки, че бях решила да не правя повече тестове, ако утре сутринта още нямам Ц, пак ще бягам до аптеката. Сега съм си навила алармата за 4:30, че да си измеря БТ 😁

# 321
Здравейте, момичета. Нали бях писала преди време, че трябва да ми дойде на 1 май, но не издържах и направих тест и вчера, и днес. Още не смея да се зарадвам и да го проумея 😀 Знам, че е много рано още. С Артемис живот и здраве, ще сме по едно време.
Желая на всички ви такова щастие и да видите своите две чертички в най-скоро време.

# 322
Вени, честито! Нека с Артемис вървите заедно до финал 🍀❤️
Благодаря за палчета 🥰
Чакам новини от Марги и Алисън 🍀🍀🍀

# 323
Кактусче, много ти благодаря. ❤️

# 324
Честито Вени, ей така трябва да започва всяко утро 🌞.. Успех и до финал 🙏🍀🥰

# 325
Честито Вени.
Ето така трябва да започва всяко утро от тук нататък. Успех момичета

# 326
Честито на момичетата с положителни тестове 🤩
Чакам днес Марго и Алисън да избухнат ♥️♥️♥️♥️

# 327
Честито, Вени! Момичета, благодаря ви, че споделяте радостта си с нас! Така ме карате да вярвам в чудеса! Heart

# 328
Вени & Арремис, честито и до финал💗💙
Марго & Алисон, пожелания за прекрасни новини на прегледа днес 🙏
Стела, Merryhristova,Литъл, Winter, бъдете позитивни, намествайте короните и с позитивизъм напред към положителен резултат! Трудно е на моменти, но няма да се даваме 😉
Iv. Atanasova и аз мисля, че е рано има надежда🙏Кременуша & Анабел, чакаме и от вас положителни резултати.
Кактусче много стиснати палци имаш от мен, няма да ги пускам  до 13 ти🙏🍀🙏
Ние с теб вървим заедно, стиснете и на мен едни  палци, когато имам повече за разказване ще пиша. Моля се за Великденски чудо за мен и за всички вас 🍀🍀🍀
 Бренду, Луничке, Манди как сте.. Губите се нещо?
Джеси със голямо закъснение, бъди честита, винаги здрава и нека двете принцеси да си постоят в теб до колкото е нужно 💐Грабя от розовия прашец💗💗💗

# 329
Eх, че хубаво започва тази сутрин. Да се насищат чертичките, момичета, пожелавам ви спокойствие и сили. Yellow Heart
На останалите - ще си чакаме чудесата и всичко ще се нареди, както си го пожелаваме.

Общи условия

Активация на акаунт