Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 755
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Казанлък
Честито, Вени и Артемис! ❤️ Успех и здрави бебоци на финала 🍀

# 331
Добро утро и от мен. Честито и от мен veni Simple Smile
kremenu6a днес ми е 24 ден от 25 дневен цикъл. Направих тест вчера следобяд и тази сутрин пак. Не смея да се зарадвам още. Ето го и от тази сутрин.

Артемис- Честито. Чакаме 2 хубави черти. ( кой ден от Ц ти е? )
Момичета, не се отчайвайте, защото и това изиграва своята роля към сбъдването на мечтата за бебче.
Аз въпреки, че бях решила да не правя повече тестове, ако утре сутринта още нямам Ц, пак ще бягам до аптеката. Сега съм си навила алармата за 4:30, че да си измеря БТ 😁

# 332
Честито на Вени и Артемис!
Леко бременеене до пухкава финал🥰
На всички останали изживейте си тъгата , отчаянието и всички други чувства, които ви тормозят. Намерете сили да продължите напред.
Чакаме  хубави новини от Марго и Алисън ❤

# 333
  • София
Артемис там си е! Шур чека ги отчита по-късно.

Честито и на Вени!

Много вълнуващо Heart Exl, да валят тестчета!

# 334
Честито на момичетата с положителни тестчета .
Аз съм за тест другата седмица , но не съм много обнадеждена .

# 335
Много ви благодаря момичета за подкрепата. Много сте мили и позитивни. Аз съм още малко в шок, тъй като ми е за пръв път, но се надявам всичко да е наред.

# 336
Artemis_87, veni1005, честито момичета! Желая ви и на двете лека и спокойна бременност, само добри новини по прегледите и живи и здрави бебенца на финала!

# 337
Артемис, Вени, честито момичета!Време беше да завалят малко положителни тестове.

Желая на всички прекрасни празници и на всяка стискам палци да успее в нейната борба!

P.S. Аз си чакам преглед другата седмица в сряда и се надявам да ви се похваля с добри новини тогава.

# 338
Честито момичетааа Hug Hug Heart Бъдете здрави и до пухкав финал! Heart

# 339
Еми това е от мен. Както и да го въртя... Пред прозореца, с очила, с фенерче... Еми няма втора черта 😔

# 340
Най-обичам хубави новини за добро утро! Вени, честито и на теб! Flowers Hibiscus

На всички чакащи все още двете чертички - горе главите, момичета, сигурна съм, че ще ни се случи на всички съвсем скоро!

Аз черпя всички виртуално за рождения си ден днес и пожелавам на себе си и вас чудеса! Nature Sparkles

П.С. Днес планирам да наруша всички режими и ей така да си седя заровена с лице в тортата Smile

# 341
Lina9152, честит рожден ден!

Спомням си, че беше писала, че покрай празниците ти се пада О, така че ти пожелавам много да се обичате и след 2 седмици и ти да ни зарадваш с положителен тест!

# 342
  • София
Кременушке, аз защо виждам нещо? Някакъв по-чувствителен нямаш ли?

# 343
Кременушке, аз защо виждам нещо? Някакъв по-чувствителен нямаш ли?
Ами питах в аптеката, но нямали. Всичките са с чувствителност 25.
Не знам... Не смея да се надявам

# 344
  • София
Престото нали е с по-висока чувствителност. Пробвай един утре.

Общи условия

Активация на акаунт