Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
На мен ми изглежда много напоен, Кременуша. Имаш ли снимка след като е изсъхнал т.е след като това червеното се е разнесло?

# 346
На мен ми изглежда много напоен, Кременуша. Имаш ли снимка след като е изсъхнал т.е след като това червеното се е разнесло?
Ето. Не взех Престо, заради изпарителните черти.

# 347
  • Замък сред облаците
Артемис и Вени, тихичко честито!

Кременуша, и аз мисля че е бил пренапоен, много ме дразнят ШурЧек с тия размазващи се ленти, нищо че форумът ги обича. 25 е най-ниската чувствителност за уринните тестове за ЧХГ, момичета, поне доколкото съм търсила по аптеките.

Лина, честит рожден ден! Да ни зарадваш след 2 седмици!

Пуснах хормоните тази сутрин, ще пиша следобед като излязат.

# 348
Честито на Артемис и Вени! Желая ви лека бременност и щастлив финал!
Лина, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и да посрещнеш следващия с бебе на ръце!
Благодаря ви много за положителната енергия! Миналата седмица след не особено задоволителния преглед и ЧХГ по-скоро на долна граница пуснах второ след 48 часа. Беше се качило с много малко и за мен вече беше ясно накъде отиват нещата. След като разбрах резултата изчезнаха и всякакви симптоми, изплаках си очите и не съм спала от 6 дена. Днес отидох на преглед с разбито сърце и очаквах направление за кюретаж. За моя и на лекарката ми изненада видяхме скрит в дясно ембрион с ясни пулсации. Все още върви 6 дена назад, АГто пак каза, че не всичко е математика и ако не била предисторията ми щяла да ме вика директно след две седмици за ЖК. Взеха ми пак кръв за ЧХГ, този път и прогестерон и ТСХ по мое изрично настояване, и сега пак ще чакам. Всичко продължава да ми е свито и не мога да се зарадвам.

# 349
  • София
Артемис и Вени, тихичко честито!

Кременуша, и аз мисля че е бил пренапоен, много ме дразнят ШурЧек с тия размазващи се ленти, нищо че форумът ги обича. 25 е най-ниската чувствителност за уринните тестове за ЧХГ, момичета, поне доколкото съм търсила по аптеките.

Пуснах хормоните тази сутрин, ще пиша следобед като излязат.

Ибейските са с 10, аз на тях само разчитам, че то си е спорт и разход Grin

# 350
Марго, не пускаме палците. ❤️
Иначе в аптеките май масово има само шуър чек, в Ремедиум поне има избор, но трябва да кажеш да не ти дават шуър, а от другите.

# 351
Честитооо на Артемис и Вении!!! 😍
Марго, спокойно всичко ще е наред! ❤️
Аз се мъча да си хвана О. Правя ги по едно и също време, всичко спазвам и качвам снимка да видите тестовете. Миналия месец на 14ти ден я засякох, сега ми го дава по календар днес на 12ти ден. Вчера по наситена, днес избледнява.

# 352
Марго, стискам палци и от сърце ти желая всичко да се развие добре! ❤🍀🙏

# 353
# 354
Аз се мъча да си хвана О. Правя ги по едно и също време, всичко спазвам и качвам снимка да видите тестовете. Миналия месец на 14ти ден я засякох, сега ми го дава по календар днес на 12ти ден. Вчера по наситена, днес избледнява.

Аз не съм много веща в тези тестове, но не трябва ли при положителен тест чертата да е по-наситена от контролната?

# 355
  • Замък сред облаците
Маце, аз от Ремедиума в Младост пазарувам (като в супермаркет е там Grinning), Експрес все по-рядко има, ленти вече няма, само писалки и то веднъж на 2 месеца зареждат, а ClearSimple не съм виждала ЧХГ от миналата година, само Ову. За сметка на това Престото им винаги са непипани Grin Аз ползвам или лентичката от Clear Ovu или SureCheck ако няма Експрес.
P.S. даже като поръчвах февруари АП от една аптека онлайн исках да поръчам Еспрес лентички, защото съм доволна от тях, но тогава ми се обадиха и казаха, че и по складовете нямат.

Марго, не пускаме палчетата!

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 11:27 от AAndreeva

# 356
Марго, стискам много палци и пращам положителна енергия на теб и твоя борец Heart

# 357
Маце, мнооого ти благодаря. Само, че тези тестове не ги намирам в аптеките- Марешки,  До Фармаси и дори Крес. Жалко, не знам защо не ги зареждат.

# 358
Марго, стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред🍀🍀🍀
Вени честито и до пухкав финал.
Yoana27, следобед правиш тестовете за овулация, нали?

# 359
Кременушкаа даа, така трябва да е.. точно че вчера почваше малко да се насища, а днес почти я няма..
Следобед правя, но и двата дни пак се виждаше съвсем леко като днес сутринта.

Аз не съм много веща в тези тестове, но не трябва ли при положителен тест чертата да е по-наситена от контролната?

Общи условия

Активация на акаунт