Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 896
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Кактусче, тези хапчета са силни. Наистина трябва да пиеш по половин и да не наваксваш ако пропуснеш.
На мен предната бременност така ми беше станало лошо, че имах чувството, че ще умра насред улицата. Добре ,че  една жена спря и ми помогна .
Не се отчайвай, силно се надявам да се получат нещата за всяка една от нас! HeartFlowers HibiscusNature Sunny

# 406
Инфинити, аз също бях с Ковид Март месец. Не се бях замисляла, че може това да е причината за закъснението. Дано следващия месец е нашия.
Кактусче, не си прави повече такива експерименти с цяла таблетка. Стискам палци за яйцето ❤️

# 407
Креми, така четох в някакви статии,  че може да доведе до смущения в цикъла.
Чакам го да идва и да заминава и да се захващаме пак за работа! Дано май е благосклонен. ❤

# 408
Благодаря ви, мили момичета ❤️❤️❤️
Сега малко ми просветна и си измерих кръвното 80/60... доста ми е нисичко за мен. Ще хапна малко черен шоколад, м@йната й на ИР 🤣 и без друго сега пия Глюкофаж с удължено освобождаване.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 10:45 от Kactus

# 409
  • London
Кактусче, и аз бих се стреснала, но вече си вкъщи 🤗 Не си прави такива експерименти.
За кръвното - на мен солен айрян ми помага най-много ! Шоколада ме вдига за малко и после пак го свалям 😆

# 410
Кактусче, пиши после как си и недей така двойни дози. На почти всяко лекарство пишат при пропуск да не се взима двойна доза. Браво, че си се добрала до вкъщи, аз като се знам каква съм паника последните 3 год...
Иначе стискам палци да се похвалиш следпразнично и да влезем в януарската отчетна. Постоянно имам много леки болки ниско в лявата половина. В 5 се ококорих и будувах незнайно защо, беше ми напрегнато в корема, ставах до вц, коленете ме болят много тези дни. Не ми се смейте, ама и при двете забременявания се възбуди болката, която ме спохожда иначе в лошо и дъждовно време, а тези дни е сухо и слънчево.  Та тая някаква надежда - или е станало нещо хубаво, или някакъв проблем се заформя, но чак на Гергьовден или по-късно ще стане ясно.
AlisonParker, звучи страхотно това със сърчицето, животът в теб кипи!
Mimirita, ей така се спи с кеф!

# 411
  • София
Оле Кактусче и на мен ми се е случвало след Бромокриптина да ми причернява, един път едва не колабирах...

# 412
Креми & Инфинити, жалко, дано следващия месец да се похвали те 🍀
Кактусче, надявам се си по-добре, от хапчето явно кръвното ти е паднало  .. Аз няколко пъти така съм припадала и на мен също много ми помага шоколад и айрян. Пр мен е предимно от жегите и понякога когато ми взимат кръв. Аз пия по половин хапче Бромокриптин винаги преди заспиване за да избегна точно такива случки. Всичко ще е наред 🍀

# 413
Кактусче не си прави експерименти повече, за да не се плашиш така. Ще се пукне фоликулчето, вярвам го.

На мен припадането ми е болна тема, преди година и половина припаднах от ниско кръвно лятото, беше ужасно, много се изплаших, добре че бях с колегите и имаше хора около мен. После започнах да получавам паник атаки и да се страхувам дали няма да се повтори.

Алисън колко хубаво, че сте чули сърчице! 💖

# 414
С риск да ме помислите за луда, направих още един тест. Не знам дали си въобразявам, но като че ли виждам лееека сянка на чертичка.
Алисън- мнооого се радвам за теб ❤️

# 415
  • London
Кременуша, моя първи положителен беше същия ! Само аз си виждах чертичката и то някаква сянка от нея 
Стискам палци да се насища ❤😍

# 416
Кременуша и аз я виждам! В отчетното време на тестването ли се появи?

# 417
Кременуша и аз я виждам! В отчетното време на тестването ли се появи?
Да, на 3-тата минута някъде. Сега се разрових във форума и намерих постовете си от 2014. Тогава съм имала мнооого бледа черта на 4-5 дневно закъснение. Дано и сега не си въобразявам. Днес ми е 2ри ден закъснение

# 418
Кактусче ще те бия! Grinning Успокой се и без повече двойни дози! Всичко ще бъде наред!
Кременуша и аз виждам санката Open Mouth Дано, дано!!!! Flowers Four Leaf Clover Утре чакаме пак със стиснати палци! People Angel

# 419
Благодаря за загрижеността, прекрасни ❤️❤️❤️ По-добре съм и в бойна готовност да продължа с коремните преси(по препоръка на репрото), ще включа скачане и клекове 🤣 Някой би ме помислил за луда 😃 Някоя от вас правила ли е такива упражнения за пукане на фоликул? Благодаря ви за пожеланията, дано наистина се спука и да се похваля 😊 Отделно съм в чуденка за Дуфастона, репрото каза от 1ви да го пия 2×1, ама предния месец ми беше супер прогесрерона, а и нали сгъстява кръвта, а аз съм с нискорискови мутации. Няма и хематолог, с който да се консултирам, нали са празници.
Креми и аз я виждам 😍
Чакам те утре с още по-категоричен резултат 🍀🤞🍀

Общи условия

Активация на акаунт