Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 666
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Повечето момичета тук, нямате представа коя съм, но ще си позволя да пиша по няколко причини Simple Smile
Марго, нямаш право да се отказваш, не и сега... На прав път си, просто не се предавай, момиче, ще стане, когато е писано, само ВЯРВАЙ! Знаеш, най-трудно е, преди зазоряване! Прегръщам те и не съм спирала да те следя!
Ще се обърна към Трополинка, макар да не я познавам. Един мъж, бяга ли при трудности, не съжалявам за него, не е достоен за теб!... Старите " кучета" са на ясно с историята ми, смелите и обичащи мъже не бягат, а стоят до половинката си и я обичат!

# 721
Марго, стискам всичките си палци, дори на краката! Приемаш ли прогестерон? Надявам се да имаш приятна изненада на прегледа ти, но ако имаш притеснения според мен не чакай, а отиди в спешен кабинет.
Трополинка, надявам се че това са били просто думи изречени в тежък момент, но ако не е така, такъв човек не ти трябва дългосрочно. Дълги години бях човекът който във всичките си връзки правех всичко и всевъзможни компромиси. Преди да се запозная със съпруга ми просто казах край и ще пазя себеси, тогава се появи и той - точния човек. Но и на него съм казала, или се подкрепяме и вървим заедно или всеки по пътя си. Прегръщам те!

Бърз отчет, днес видях пик на дигиталния тест за О и сега само стискам палци яйчицето да почака до утре сутрин, понеже инсето ми е планирано за преди обяд. Дано го хванем, стигнете по едно палче моля Flowers Four Leaf Clover

# 722
  • В страната на мечтите.
Благодаря ви, момичета. Много сте мили всички Heart
Аз не съм спряла да плача и да мисля какво ли ще стане, ако наистина съм бременна, но теста още не го е показал, защото от поне половин година ми идва всеки месец точно на седмо число, а сега още няма нищо и ми е много странно. Утре реших да отида при мама на 300 километра поне за няколко дни, защото цял ден й звъня и плача и тя не издържа и каза да си ходя при нея. Казвали са ми да не сподлям такива неща на майка си, защото ще се тревожи и трябва да й спестявам, но аз имам нужда да споделя точно на нея. От няколко години съм с този човек и все си мислех, че той е човека за мен, но сега не съм сигурна.

# 723
Марго, аз вярвам, че всичко ще бъде наред и дори този път да не е успешно, то съвсем скоро ще е! Прегръщам те и най- искрено ти пращам любов! Heart
Трополинка, както са писали момичетата, ако не е твоя човек и го усещаш наистина, то по- добре е така, колкото по- рано, по- добре! Опитай се да изолираш страховете в главата си и да прецениш наистина ли си щастлива с него? Прегръщам те и теб и ти пращам сила и позитивна енергия! Heart

# 724
Трополинка, не мисля, че връзка, която е стигнала до пробване за детенце само от един скандал се разваля.
Надявам се да е било нещо моментно и емоциите да са ви дошли в повече.
Пожелавам ти тези дни да ви донесат много хармония и на двамата и да успеете да се разберете и връзката ви да стане по-силна и от преди!

Raulista, стискам ти палци яйчицето да изтърпи до утре и инсето да е успешно!
Ще чакаме да се похвалиш с резултата след 2 седмици.

# 725
Трополинка, никой тук не познава мъжа ти. Когато гледаш в страничното огледало като пасажер и коментираш фронтално пътно транспортно произшествие между шофоьорите, е лесно да съдиш, но и лесно да сгрешиш в преценката. Идвам да ти кажа да премислиш, без да бързаш. В крайна сметка обективна истина няма. Всичко е въпрос на гледна точка. Иди при мама, поплачи на рамото й, почини се. Времето е мъдър съветник и ще ти подаде верния ход. 😘

# 726
Arven89, добре дошла отново! Съгласна изцяло с мислите ти! Марго, ти и отказ не сте в едно изречение, колкото и да е болезнено. И това ще мине, и слънце ще изгрее. Трополинка, такова отношение не е адекватно. Заедно сме в добро и лошо, не само за кеф. Не съм убедена, че като избягаш при майка ти, ще решиш вярно. Трябва ти дистанция и време за размисъл. Може пък животът да ти дава нов шанс, не знаем един шамар от какви страдания в годините ни отървава... Дори и заради евентуална бременност, пак пътят не е ок. Успех и верни решения!
Раули, стиснати палци за утре!!!!

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 22:10 от Danita 14

# 727
Раули стискам, стискам, стискам! Силно стискам палци да го хванете това яйчице утре! Така ще бъде, сигурна съм!

# 728
Марго, нямам думи. Много съжалявам, ако наистина е мисед. Прегръдки!
Цял следобед буца ми седи в гърлото. Трябва да се намери причина за загубите, не се отказвай. Ако там не ти обръщат внимание - консултирайте се тук. Да, знам какво ще кажат, знам. Но не се отказвай, ами ако си на крачка от успеха? Потъгувай колкото имаш нужда, а след това обмислете всички варианти.

# 729
Трополинка, със сигурност ти е трудно в момента и никоя от нас не е в твоите обуки, но всяко зло за добро, ако наистина е край. Винаги съм вярвала, че за да не случва едно нещо, то някъде ни чака нещо още по-хубаво!
Използвай времето да си помислиш хубаво за всичко.

Аз до вчера се надявах, че нещо при нас може да се е случило този месец заради болките, но от днес гърдите си ме болят като за ПМС 7 дни преди М... Sad

# 730
Добро утро момичета. Мислих да пиша ли(защото още не съм сигурна), но нека завършим темата позитивно. Както ви писах ми изписаха антибиотик и се чудих да го вземам ли (имам болки в пикочния мехур, отиващи към бъбреците, не е цистит).  Не чакам МЦ на 13, 14.05. Този месец бях убедена, че трябва да стане вече, защото миналата година забременях пак по това време, макар и неуспешно. Може да ме помислите за луда, но аз вярвам, че човешките клетки имат памет. Вчера си направих тест( с чуствителност 10ml от Amazon), излезе една много бледа черта, почти невидима. Вечерта реших за всеки случай да си сложа НМХ. Днес ще си сложа и Прогестерон на своя глава. Това е теста ми от днес. Хем се радвам и вълнувам, хем ме е страх, защото съм с 2 разни загуби😊

# 731
Emonka, честито момиче!
Надявам се този път всичко да се развие добре и след 8-9 месеца да гушкаш мечтаната си рожба!
Стискам ти палци всичко да е наред по прегледите и да можеш истински да се зарадваш скоро без капчица страх!

# 732
  • София/Севлиево
Емонка Hug Всичко ще е наред.Щом си имаш терапия нещата ще се наредят.Тихичко честито ❤️

# 733
  • София
Ехаа чудесна новина Емонка! Правилно си направила и за двете неща, стискам силно палци!

# 734
Еминка , тихичко честито !
Марго много съжалявам наистина , не се отказвай !
Стискам палци на всички останали !

Общи условия

Активация на акаунт