Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 724
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Замък сред облаците
Кременуша, хора, които пожелават зло някому обикновено се връща към тях и тяхното поколение. Ако си самовнушаваш, че тази жена може да ти навреди някак освен с досаждането си, лъжеш се.

# 181
Креми,мани я само си изгаси клечки може да ти е хвърлиля уроки и да повръщаш др не може да ти направи и за друг път правете се че не говорите български 😂

# 182
кременуша тези “гледачки” са направо ужасни. Много им се дразня и каквато съм темпераментна да съм ѝ отговорила подобаващо Grinning Иначе съм съгласна с ААндреева , не се притеснявай! Heart

# 183
  • Замък сред облаците
Хариом, няма такова нещо като уроки. Има хора, които си самовнушават и оттам се чувстват зле. Млада си, оттърси се от тия глупости.

# 184
Кременушке лелеееее такива как ги мразя! Вбесих се, честно! Моля те не обръщай внимание, няма да те стигне никакво зло от такъв човек , просто повярвай в това и не го мисли. Подкрепям мнението на кактусче да отидеш и запалиш свещичка за здраве.

Искам да попитам нещо сега. Знаете, че този месец почнах да правя тестове за О, правя ги от 11 ден на цикъла, днес ми е вече 20 (или 19 , защото ми дойде късно вечерта). Сега като навържа нещата, миналия месец около 21-22 ден имах обилна ЦС и силни пробождания в яйчниците, в последствие ми дойде на 35 ден и предполагам, че все пак късна овулация е имало. Днешната черта на теста за О е много наситена, по-аситена от предните дни, но не колкото контролната. В събота имах само фоликул 13 мм, като АГ каза, че няма да настъпи ову, но все пак ме човърка възможно ли е просто да настъпи късна овулация утре или вдругиден? Знам, че тук има много момичета , които могат да ми дадете съвет и да изкажат адекватно мнение. Знам, също, че LH няма общо с нарастването на фоликула, но все пак, ето че и миналия месец съм почти сигурна, че съм имала късна О.
Дълго стана, съжалявам, но знаете как е.

# 185
  • София
Хера, дай снимай тестовете да видим , щом се насища може да има шанс за овулация

# 186
Аз бях писала по темата преди месец, но ще повторя заради въпросите ти.
Ние лично, а и вероятно повечето момичета в темата, не спираме с опитите заради пандемията.
ММ вече е и с двете дози на Модерна, той също го кара и вируса, когато беше 2-та вълна - средно тежко, 2 седмици антибиотик, но без болница мина.
Още няколко близки приятели и роднини го караха, един беше и в болница на кислород, но за щастие всички се закрепиха след това.
Аз съм с първа на АЗ и ще чакам да кажат какво да правим като стане време за втората.
На мен ще ми е по-спокойно, ако забременея след моята втора доза, което за момента се очаква да е в началото на юни, но вече 7 месеца пробваме за бебе, та не спираме опитите само заради това, че после и друго може да изникне.
Права си, само дето мен много ме е страх и от ваксините и не знам какво да предприема. ММ е твърдо решен да си сложи, регистрира се и чака да му се обадят. Аз ще съм по-спокойна като знам, че той има ваксина, защото е много кекав и за най-малкото почва да хленчи. Миналата седмица го боля леко гърлото, чак на тест отиде. За себе си все още не съм решила, но сега много се пазим и все се надявам , че ако ваксинацията (в държавата където живеем) върви така бързо, до есента е възможно да е поотминало всичкото това чудо пък и лято идва, а тогава сме повече навън и няма такава голяма опасност от заразяване. Вчера реших все пак да не губим излишно време и да си продължим с опитите пък Божа работа. Аз вярвам, че нещата ще се случат така , както трябва.

Кременуша, много не си я слагай на сърце тази жена. Да, не е приятно, но мен преди години една циганка ме прокле да нямам деца заедно с една друга моя приятелка. Аз имам едно дете живо и здраво, моята приятелка има две. Няма как да се върне нещо на теб , ако ти самата зло не си направила.

# 187
Успех на момичетата с О, доста сте тези дни Flowers Four Leaf CloverSimple Smile
Фелиша, как си? Чакаме новини и от днешното изследване.

Благодаря ти, че ме мислиш Heart
Дойде ми най-накрая сутринта. Ще се боря и аз все още  за козирог късно януарски Blush

# 188

Ето ги, последния е от днес следобяд, даже беше по-наситена, отколкото личи на снимката. Сега започна и да ме наболява ниско корема. Даже се чудя дали да действаме или да видя и утре чертата как ще е. Мислите ли, че имам шанс? Ако нямаше О, нямаше ли да избледнява вече чертата на теста?

# 189
Хммм ето ги моите тестове от вчера и днес.. Вчера както имаше бледа черта, днес няма никаква.. А тепърва ми предстои овулация.

# 190
Момичета, влизам с малко притеснение..
Днес, 7ми ден след О, по обяд имах средносилни пробождания вдясно, а преди малко същото вляво. Мога ли да го приемам като някакъв симптом и за какво?

ПП. Сутринта правих теста от комплекта за овулация на clear, който не знам с каква чувствителност е, но очаквано беше отрицателен.

# 191

Ето ги, последния е от днес следобяд, даже беше по-наситена, отколкото личи на снимката. Сега започна и да ме наболява ниско корема. Даже се чудя дали да действаме или да видя и утре чертата как ще е. Мислите ли, че имам шанс? Ако нямаше О, нямаше ли да избледнява вече чертата на теста?
Според мен, щракайте следващите 2 дни поред. Стискам палци, утре чертичката да се насити още 🤞🍀❤️
Iv.Atanasiva, аз винаги имам болки около седмица до 10 дни след О. Предполагам, че не е нищо притеснително. Все пак ти стискам палци да е за хубаво 😊🤞🍀❤️

# 192
  • София
Хера щом почва и д ате наболява значи се готви яйцето! Давайте смело

# 193
  • Замък сред облаците
Хммм ето ги моите тестове от вчера и днес.. Вчера както имаше бледа черта, днес няма никаква.. А тепърва ми предстои овулация.

Йоана, нормално е да са ти такива. Прочети си пак внимателно упътването на тестовете и ги прави между 16ч и 18ч, или и в двата часа. Сутрин и по обяд няма какво толкова да отчете, има си цикличност в секрецията на хормоните. Ако искаш виж темата за ову тестовете за подробно инфо.

Хера, и към теб същия съвет, виж как по-късните часове са по-наситени. Според мен има накъде още.

А ако правите по няколко снимки на един тест, изтривайте си тези които не ви харесват (плъзгате наляво съответния ред и кошчето), че така на пръв поглед не става ясно как върви насищането.

# 194
При мен вярно надвечер да по-наситени, 2 дни правих по 2 теста в различни часове. Много ви благодаря за съветите , момичета, голяма подкрепа сте ми! 🍀🥰 Ох, така се обнадеждих, моля се да има все пак О този месец. Днес няма да пробваме, дано утре се насити още повече чертата и утре да действаме.

Общи условия

Активация на акаунт