Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 744
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро, момичета.
Кактусче, дай си почивка, пий само наложащото, препоръчвам бебешкия чай срещу колики, мен много ме успокоява.
Аз от глупост реших тази сутрин с първа урина да направя тест 4 дни преди М. И понеже ми е ясно, че няма как да е това, предполагам, че така изглежда изпарителната черта? Извинявам се за глупавия въпрос предварително.

И според мен е изпарителна. Но както сама каза, още е рано за тест. Пожелавам ти успех.
Аз си чакам Ц от вчера, но нищо за сега. И утре ако нямам, пак ще направя тест, но не смея да се надявам много след вчерашния отрицателен.

# 271
  • София
Това шур чек ли е? Хъм странно че е изчезнала, утре пак.

Хера, ех жалко, следващия път!

# 272
Мацето, шуър чек е, да, трябва да си е изпарителна, остана една бледа сянка само.
kremenu6a, на теб ти стискам палци да втората чертичка да е срамежливка и утре да се покаже. Ако случайно не е нашият месец, продължаваме с нови сили!

# 273
Благодаря, няма да се отказваме разбира се, но поне аз ще го давам по лежерно. Вярвам, че ще стане, когато най-малко го очакваме.
Хера- нищо. Следващият месец. Знам, че е разочароващо, но на първо място трябва да сме здрави, за да се борим за бебче.

# 274
Точно там, където трябва да е чертата, на мен ми изглежда бяло, т. е. не е изпарителна черта, а изпарителна зацапване. И моите тестове миналия месец бяха такива. Мисля, че е от повечето капки урина..
Както и да е. На другия тест пожелавам да е реална!

# 275
Момичета, толкова ви благодаря за подкрепата и за това, че мога да споделя. Не очаквах така набързо да станат нещата, смятах да направя манипулацията след като родя евентуално. Не мога да кажа, че не ми е гадно, тъкмо вчера бях най-ентусиазирана да бебеправим, но от друга страна съм доволна, че така стана и вярвам , че е за добро. Да отстраня проблема, че да не го мисля после.

# 276
  • Казанлък
Аз много не разбирам, но според мен е положителен теста.

# 277
Момичета, толкова ви благодаря за подкрепата и за това, че мога да споделя. Не очаквах така набързо да станат нещата, смятах да направя манипулацията след като родя евентуално. Не мога да кажа, че не ми е гадно, тъкмо вчера бях най-ентусиазирана да бебеправим, но от друга страна съм доволна, че така стана и вярвам , че е за добро. Да отстраня проблема, че да не го мисля после.
Неприятно е, че пропускаш, но е за добро. Аз също отложих няколко месеца точно заради неща, които все отлагах във времето, докато в един момент не си казах, че после ще ги мисля 9 месеца евентуално, а съм можела да си ги спестя. Тъкмо ще имаш време да събереш сили и да си починеш психически!

# 278
Момичета, ще пуснете ли една снимка на витекса, аз намирам два вида в нета и не знам кой да взема?
Аз изкарах една М само огромни съсиреци и зацапване(и обикаляне по АГ-та че умирах от страх какво се случва) и две седмици по-късно още една нормална М. Тъй като АГ-то не смята нищо за притеснително - нито съсиреците, нито честото кървене, нито пък това, че времето си минава и бебе няма..съм се насочила и към нов лекар. Реших да се активизирам вече, няма за кога да чакаме повече.

# 279
Момичета, сърдечно ви благодаря за милите пожелания и подкрепа. По принцип аз винаги имам положителен тест за овулация, но резултат след това няма. Затова много не се навивам след положителен тест за овулация,че ще се получи, защото винаги се разочаровам. След втората загуба, опитваме от ноември. Това са 6 месеца, но са 8 МЦ, понеже съм с къс цикъл. Късмет на всички с бебеправенето и стискам палчета за положителни тестчета🍀🍀🍀
Мен ме е страх, дори да имам след 2 седмици положителен тест, дали всичко ще се развие нормално, след двете загуби. Но надеждата надделява над страха.

# 280
  • Замък сред облаците
Емонка, прощавай - може и да си споменавала - но като каза къс цикъл, колко ти е лутеалната фаза?

# 281
Благодаря на всички за стиснатите палчета! Почнах кломифена, но си ме е шубе да не стане хиперстимулация понеже съм с ПКЯ, както и да не ми навреди допълнително на така или иначе тънката лигавица.
Забравих да си взема от док контейнерче и апликаторче за микробиология, имате ли идея дали се продават някъде?

Уинтърче, разбира се че те мисля Hug надявам се скоро да се похвалиш с добри вести!

Какти, чакаме вести от прегледа днес Flowers Four Leaf Clover

# 282
Емонка, прощавай - може и да си споменавала - но като каза къс цикъл, колко ти е лутеалната фаза?

Лутентната ми фаза е 13, 14 дни. Цикъла ми е с дължина 24-26 дни. Обикновено тестовете ми за овулация са положителни на 9, 10 ден от МЦ.

# 283
  • Замък сред облаците
Супер, Емонка! Щом не е по-къса от 11 дни, значи няма място за притеснения, особено щом си имаш и изписана терапия за мутациите Simple Smile 

Раули, понеже те пропуснах без да искам вчера - да знаеш, че и от мен имаш стиснати палчета стимулацията да се стече по най-благоприятния за теб начин.

Кактус, как е графикът за обичане Grinning

# 284
Момичета, ще пуснете ли една снимка на витекса, аз намирам два вида в нета и не знам кой да взема?
Аз изкарах една М само огромни съсиреци и зацапване(и обикаляне по АГ-та че умирах от страх какво се случва) и две седмици по-късно още една нормална М. Тъй като АГ-то не смята нищо за притеснително - нито съсиреците, нито честото кървене, нито пък това, че времето си минава и бебе няма..съм се насочила и към нов лекар. Реших да се активизирам вече, няма за кога да чакаме повече.
Aз съм пила Ангес на Фортекс, таблетките са 132 мг., има доста други марки, на които пише само Витекс. Задължително смени АГ-то, не е ок да не обръща внимание на такива смущения.

Общи условия

Активация на акаунт