Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 896
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Кременуша и аз я виждам - тихичко честито! 😊
И моята първа чертичка беше толкова бледа.

# 436
Оо Хера, търсила съм
През сума доктори минах и сума изследвания направих преди няколко години и нищо! Всичко е перфектно, включително и кръвното. Накрая един невролог заключи (уж светило в професията), че сигурно е някакъв вид "защитна реакция" на тялото и се "изключва", защото винаги се е случвало в моменти на притеснение или пък силна болка от нещо и силен дискомфорт.
Бъгната работа...

# 437
Мармалад аз иначе подкрепям тази теза за ниското кръвно, а и определено е по-добре от високо, но понякога също причинява ужасен дискомфорт.

# 438
Аз все пак реших да направя още един тест, но уви колкото и да се взирам не виждам втора черта. Корема ме боли все едно ще ми дойде, но и цикъл няма..  Disappointed Relieved

# 439
Инфинити, аз виждам втора чертичка, дано да се насища 🤞
Честито на Вени и на Кременуша да се насища Flowers Four Leaf Clover
Марго, стискам ти много палци, изпращам ти толкова много положителна енергия, че няма как да не се пребори тази точица с пулсации People Baby Чакам да пишеш пак с хубави новини Heart
Алисън, толкова се радвам за теб, толкова е хубаво че сте чули сърчице Heart Сигурно е вълшебно....Two HeartsHug
Мимирита, много си чаровна, въобще не обръщай внимание на глупави коментари Wink
Литъл, това с припадъците е лошо, зареждай се с положителна енергия и ти пожелавам да не се случват повече Hug
Мацето, мислих че си по-търпелива Joy
7 дни след О, наистина е много рано, пожелавам ти положителен резултат, когато може да се покаже Wink
Джеси, много ти благодаря за пожеланията Heart Ех, колко хубаво звучи да замерям с памперси, обаче за да е по-скоро ще се радвам и с прашец да ръся Innocent Hands Pray
Светли празници ви желая момичета и да се сбъднат най-съкровенните ни мечти Hug Hands PrayPeople Baby

# 440
Кременуша и аз виждам чертичка. Flowers Four Leaf Clover

# 441
Здравейте момичета!
Излезе ни трепетно очакваното изследване за ДНК фрагментация, и резултатът не е съвсем лош. Едни 17%, по-близо до 15, отколкото до 30. Глътка въздух за мен. Имахме на първата СГ едни 8% бавни, на 2рата и 3тата СГ имаме 0% бързи и 0% бавни. И това за 3 седмици 3 СГ. Чудя се въобще да им вярвам ли. Бройката пък е скочила 4 пъти. Никаква логика няма. Няма как такава промяна за толкова кратко време, а и как едните показатели нагоре, другите надолу. Имаме час при лекаря чак на 10ти и дотогава ще гледам да си почина от очакване на резултати и новини. Междувременно си пуснах прогестерон и Естрадиол 7 дни след О, и излязоха и двете на горна граница, така че ги броя в норма. Като се замисля, че щях да чакам да ми мине РД (в края на май) преди да почна да ходя по клиниките, сега се радвам, че не го направих. Благодаря много на всички момичета, които ми пишеха и ме съветваха и окуражаваха през този богат на открития период Smile Пожелавам ви приятни почивни дни и нови сили за борба, а на бледите чертички да се насищат! Flowers Four Leaf Clover

# 442
Стела не претендирам, че знам чак толкова за мъжки фактор, нека се изкажат и по-запонатите, но според мен не е редно и няма смисъл от толкова спермограми в толкова кратък срок. Все пак спрематогенезата се обновява на 3 месеца. На мен ми се върти в главата информация, че ако веднъж излезе лош резултат, задължително се повтаря, но в друга клиника и след поне месеце. Дори за ЦАР изискването е 2 спермограми от 2 различни места, но през поне месец. Нещата не са толкова категорични, има толкова доказани случаи тук в темата. Никакви лоши мисли и никакво отписване на нещата, успех ви желая 🍀🍀🍀

# 443
Алисън, СГ ги направихме по следните причини:
1. Първа стъпка в репродуктивна клиника
2. Втора СГ в друга клиника (Кацаров обикновено иска 2)
3. ДНК Фрагментация, която така или иначе включва и СГ.

А уролога настояваше да види фрагментацията преди да изпише добавките и бързахме, за да започнем възможно най-скоро с приема.

Разбирам, че нещата ще се повлияят бавно, но започвам да се съмнявам в методиката. В момента попадаме в категорията астенозоозпермия, имайки достатъчно количество, което пък е напълно неподвижно. Дълго умувах как в 1 и съща клиника излизат 1 път 8% бавни, един път 9% хипокинетични и това грешка ли е и ако да, в коя СГ? Няма отговори на въпросите ми, но продължаваме с надежда за някакъв напредък по един или друг начин. Може би драмата си е само в моята глава, защото и трите СГ казват едно и също.

# 444
Здравейте, момичета. Много ви благодаря.
Имам един въпрос, че се притесних. Направих тест 2 дена преди очаквана менструация и днес, в деня, като се очакваше днес чертата да е по - наситена. Да, но не. Напротив, даже е по-слаба. Каква е причината? Едва забележима е... 😟

Горният тест е от преди 2 дена, а долният от днес.

# 445
  • Замък сред облаците
Вени, ходила ли си през нощта до тоалетна?

# 446
Вени, ходила ли си през нощта до тоалетна?

Да, ходих. Мисля си, че вечерта, вечерята ми беше малко солена и пих и вода доста и може би заради това. Най-добре е да спра да правя тестове и да си отида на преглед и това е.

# 447
  • Замък сред облаците
Еее, щом си ходила няма как после ЧХГ да е достатъчно наситено за теста в деня на неочакваната М. Примерно след седмица няма да е вече така. Солта не е от значение.  Недей да се впрягаш Simple Smile

# 448
Аз всяка нощ ходя, включително и в четвъртък, когато чертата беше по-наситена. Както и да е, ще се надявам всичко да е наред и край с тестовете. Излишно е да ги правя през ден. Ако е писано, всичко ще е наред.
Благодаря ти за отговора.

Редактирам си поста. Момичета, желая ви весело изкарване на празниците. Бъдете здрави и благословени.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 08:35 от veni1005

# 449
Снощи случайно попаднах на инфо, че при бебеправене, 10 дни след О, че дори и до тест да не се правел секс, заради контракции на матката. А сега де? Снощи си правихме, не ми мигна окото, макар че покрай ИМБ бях чувала такива контракции понеже са нанавътре и може плуващата оплодена яйцеклетка да я бутнат на грешно място (тръбА) или просто да не се имплантира. Че затова и на инвитро опити също се забранявал секс до тест. Чували ли сте нещо такова, във форума и на други места срещнах гореописаното. Снощи ми беше 5-6 ден след О. По една случайност проверих - при ИМБ сме се обичали доста след О, а при успешния - чак след 7-8 ден.

Общи условия

Активация на акаунт