Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
ggirl честит празник! Да си жива и здрава и много скоро бременна 🌷🥰❤
Одри , големи Благодарности за инфото 🌹
Слънчева , не мога да преценя за теста,  дано е положителен 🤞
Весел празник момичета!

# 586
Здравейте, момичета! Честит празник на всички, които празнуват днес, бъдете живи и здрави! За съжаление се включвам с малко разочарование, сутринта направих тест с надеждата на този хубав празник да имаме още един повод за радост и по случай рд на мъжа ми, но уви, получи се точно обратното, просто имах нужда да споделя, тъпо ми е, знам, че вие ще ме разберете. Може би не трябваше да го правя, поне не днес. Както и да е, продължаваме напред.

# 587
Аз днес съм на ендокринолог. Да видим тя какво ще измъдри.

# 588
Честит празник на празнуващите!

Пуснах си половите хормони и понеже ЛХ и Е2 са високи в другата тема ми казаха, че имам ПКЯ. Честно казано ми дойде като гръм от ясно небе. Не съм много информирана, но от това, което прочетох не виждам да имам никой от симптомите.  Цикълът ми е редовен, не съм с наднормено тегло, нито имам засилено окосмяване.  Последно на вагинален ехограф ме гледаха в началото на март след БХ и не ми казаха, че имам проблем. "Диагнозата" ми я поставиха във форума на базата на два хормона, но много се шашнах.
Моля някой да даде съвет какво се предприема в този случай?

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 16:35 от Miss_Independent5

# 589
Честит празник на празнуващите!

Пуснах си половите хормони и понеже ЛХ и Е2 са високи в другата тема ми казаха, че имам ПКЯ. Честно казано ми дойде като гръм от ясно небе. Не съм много информирана, но от това, което прочетох не виждам да имам някои от симптомите.  Цикълът ми е редовен, не съм с наднормено тегло, нито имам засилено окосмяване.  Последно на вагинален ехограф ме гледаха в началото на март след БХ и не ми казаха, че имам проблем. "Диагнозата" ми я поставиха във форума на базата на два хормона, но много се шашнах.
Моля някой да даде съвет какво се предприема в този случай?

Аз съм в същата ситуация. Момичета тук ме насочиха към тази диагноза, защото на последните изследвания ЛХ ми беше много висок. Аз също нямам изразени симптоми, но при СПКЯ мисля, че не е задължително. Аз ходих при АГ, а тя ме прати при ендокринолог, за да назначи другите изследвания.

# 590
От това, което съм прочела , СПКЯ може и да не се открие на ехограф (различно е от ПКЯ). Изпратете изследванията на АГ и ще прецени дали имате и дали да назначи лечение.

Да попитам нещо и аз , свързано с ЛХ хормона. Последно си правих тест за О на 22 ден от МЦ, като след това спрях, защото спряхме с бебеправенето. Днес ми е 30 ден и все пак направих един тест за О и има тестова чертичка. Ако съм имала О, то тя е била късна около 23-24 ден, но не трябва ли тази чертичка вече да е напълно изчезнала или винаги си има?

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 16:30 от Х Е Р А

# 591
На ендокринолог ходих преди десетина дни. ЩЗ е добре, пусна ми само ТАТ и когато я попитах за половите хормони тя ми каза, че няма смисъл, щом имам редовен Ц. Е, явно е имало и добре, че ги пуснах на своя глава, но сега пък няма с кого да ги обсъдя. На моята АГ й нямам доверие за такива неща, освен за обикновен преглед, а и няма вагинален ехограф. Сега трябва да търся някой в София, който ще ми обърне внимание на това. Може ли да ми препоръчате някой?

# 592
Честит празник, ggirl и на всички празнуващи, със здраве да си носите името! Покойната ми баба имаше РД и ИД днес. Дойде ми сутринта, заковах 28 дни цикъл! Не знам витекс ли, див ям ли, вечерна иглика ли повлия, но поне като продължителност - чак не повярвах! Е, стартирам последен опит за ЗЕТ на този етап, дано баба е с мен и този път да има резултат от всичко.

# 593
Минах преглед при ендо - възли на щитовидната жлеза и съмнения за Хашимото. Ще пускам изследвания..
Каквото такова.

# 594
  • София
Miss Independent може да имаш и без да имаш кистички на яйчниците, моите изчезнаха с годините, имах на 22г след това след раждането за кратко се появиха. С Кг също можеш да нямаш проблеми. Не е повод за притеснение ако цикъл и О си имаш редовно. За ендокринолог аз ходя при др. Яначкова в Щерев.

Хера нормално е да има, LH не изчезва като ЧХГ, просто му ловим пика с лентите.

Аз утре имам план да пусна всички хормони, ама нещо не ми идва както трябва, само цапа... Стискай те палци да дойде и да пусна всичко че имаме строен план сутринта и трябва да вмъкнат и това помежду всичко на гладно Grinning

Мандариа стиснати палци!

Златомира гуш! Този месец нещо бая отрицателни...

# 595
В случая ендокринолог или гинеколог да търся, или и двете?

# 596
Ggirl, честит имен ден! Да си жива и здрава, скоро да ни се похвалиш. Честит празник и на всички останали именички ❤️ Вчера пропуснах Ирен- да си жива и здрава, нека се сбъднат всичките ти желания. Лека и безпроблемна бременност 🌷
Злати, съжалявам 🍀
Мандария, имаш много стиснати палци от мен. Дано ЗЕТ да е успешен и да влезеш с хубави новини ❤️❤️❤️
Одри, дано при мен да е проработил. Около 30 часа след Хориомона усетих облекчение и се надявам да се е пукнал. Все още имам тъпи болки ниско долу, но може да е от червата. Случвало ми се е да се събудя от пробождане вляво и се надявам на контракции на тръбата. След фенестрацията усещам всичко много силно, дори самото нарастване на фоликулите.
Дано +++ да завалят скоро отново 🍀🍀🍀
Все още не съм загубила надежда 🙏
Едно странджанско божурче от мен ❤️

# 597

Аз първо минах през АГ и после през ендокринолог.

# 598
  • София

По скоро АГ. Вие кариотип правихте ли?Че си спомням че беше след биохимична?

# 599

По скоро АГ. Вие кариотип правихте ли?Че си спомням че беше след биохимична?

Преди БХ имам аборт по медицински причини. Но и детенце преди всичко това.
Не сме правили кариотип.

Общи условия

Активация на акаунт