Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 702
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мен това беше единственото нещо което ми беше останало след аборта по медицински причини +БХ, за късмет забременях в месеца в който трябваше да го направим, но и сега му се чудя. Имаше доста момичета с проблемен кариотип и повтарящи се БХ и задържани бременности, то там малко за съжаление е руска рулетка нещата или варианта е ПИД.

Виж за тези хормони, не бих се притеснявала много. Можеш добавки, лека диета, без сладко и подобни. Но бих те съветвала генетични (тромбофилиите) и кариотип да направите. То все някъде ще излезне камъчето и ще имате план за действие.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 19:01 от Мацето

# 601
Уинтър, аз само линдинет 20 съм пила. Не знам колко им е разликата между двете като интензитет. Аз съм  хетеро Лайден и 4g/5g. Спокойно, сигурно си лежала повечко на тази страна. Май тромбозите са с болки, зачервяване... Надявам се всичко да е наред!
Благодаря за отговора, Манди Hug Малко се поуспокоих вече. Стискам ти много палци, Господ да ти помогне и този опит да е успешен и до финал Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
Честит имен ден, Гърлче Hug Да си жива и здрава, много щастлива и всичко да се нарежда както искаш Hug И на всички останали, които празнуват днес да се радвате и на правнуци Grinning

# 602
Хера, извинявай, не съм ти видяла въпроса - (не) очаквам в събота-неделя. Вчера и днес ме наболяваше долната част, днес пътувах и ходих повече. Яйчници ли бяха, друго ли, докато си купя но шпа и поотмина. Усещане точно като да ми дойде, пък е рано, днес 12 ден, тестът е от 11 ден вечерта. Такива усещания заимам ли принципно до някой час ми тръгва, шашава работа какво става или се опитва да стане.

# 603
Слънчева изчакай събота и си направи нов тест, не влагай толкова пари в тестове, и най-обикновените лентички от 0,80ст. отчитат вярно. На лейди тест и на шуър чек са с еднаква чувствителност, но единия е стотинки, а другия 5 лв, така че по-добре 2-3 евтини. Особено , ако си като мен нетърпелива и да си правиш всеки ден.

# 604
Хера, аз и не държа на скъпи - нямат просто. Пусто любопитство, в далечна аптека ходих, само Шуър имали, хайде викам карай, категоричен - е. Сега вече май ще си седна на д-то да чакам 😄

# 605
Добро утро 🌞
Аз (не) очаквам цикъл на 15ти. Снощи пак сънувах цяла нощ доста реални сънища. Вече си мисля, че е от Дуфастона. Една пъпка ми е излязла на челото, но няма да е ПМС, защото пъпки ми излизат 2-3 дни най-рано преди цикъл, а има още 8 дни. Вчера сутринта ме болеше корема, ама от боба предната вечер. Реших да пия НоШпа Комфорт и малко след това започнах да повръщам, явно не трябва да го пия на гладно. Нали тези дни трябва да е имплантацията и ми е притеснено. Не знам вече. Още от О има  почти постоянен дискомфорт и тъпи болки от време на време. Аз наистина нямам повече нерви и търпение. Ако пак няма нищо, не юли, ами още юни ще направя цветна снимка и ще помоля за заключение, че тръбата е запушена, ако случайно не е(дано АГ започне пак да прави ЦС, иначе друг едва ли ще се съгласи). Иначе няма как да ни одобрят за фонда, а в момента буквално се мъчим и нямаме повече сили. СПКЯ с всички екстри, огромни яйчници и липсваща тръба, че и нискорискови фактори за тромбофилия...отделно и напълно съсипан стомах. 😔
Слънчева, дано да се похвалиш 🤞🍀
Аз вчера имах много хубаво предчувствие, че е станало, но сега с този дискомфорт и пъпка 8 дни преди цикъл, нямам много надежда.
Относно тестовете, Белийв Про са 2 теста в кутийка-един преди и един след закъснението.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 07:20 от Kactus

# 606
Кактус, стискам палци да не се стига дори до юнска ЦС. И не го отписвай още месеца, ако се е случило при мен чудото, едва ли не от О насам все усещам някакво леко напрежение ниско в корема, после само в зърната, после изчезна всичко, сега ме наболяват гърдите, но това ми е от характерните ПМС. Пък още не е цъфнала "любимата" подкожна пъпка на брадичката.
Белийв теста го видях в нета, обаче на живо работата в аптеките е различна, а не ми се обикаля буквално целия град, то ще стане ясно тия дни. Вчера и днес кукнах в 5:40 - до вц и повече не заспах, само си мислех за закуска и колкото и да стисках очите си, накрая си задоволих мерака.

# 607
Мен това беше единственото нещо което ми беше останало след аборта по медицински причини +БХ, за късмет забременях в месеца в който трябваше да го направим, но и сега му се чудя. Имаше доста момичета с проблемен кариотип и повтарящи се БХ и задържани бременности, то там малко за съжаление е руска рулетка нещата или варианта е ПИД.

Виж за тези хормони, не бих се притеснявала много. Можеш добавки, лека диета, без сладко и подобни. Но бих те съветвала генетични (тромбофилиите) и кариотип да направите. То все някъде ще излезне камъчето и ще имате план за действие.

Ще видя първо какво ще излезе с хормоните и ще ги мисля тези. От кариотип се бях отказала, тромбофилиите сигурно ще ги пусна, че са ми на мисъл.

# 608
  • Замък сред облаците
Момичета, спрете да се вглеждате във всяко пробождане, пъпка и прочие, моля ви Simple Smile. Има 1001 и една други фактори, влияещи на всички тези неща и се самонавивате излишно. ❤

# 609
  • София
Miss Independent успех, пусни ги ако имаш възможност и двете, че да не ги мислиш после като мен.

Мале мен ми източиха кръвчицата. Толкова неща пуснах че лошо им стана в лабораторията, всички хормони, витамини, пкк, плюс антитела си пуснах. Да видим днес какво ще излезне интересно.

# 610
Miss Independent успех, пусни ги ако имаш възможност и двете, че да не ги мислиш после като мен.

Мале мен ми източиха кръвчицата. Толкова неща пуснах че лошо им стана в лабораторията, всички хормони, витамини, пкк, плюс антитела си пуснах. Да видим днес какво ще излезне интересно.

Маце, само на ден 3 от Ц ли се пускат половите хормони? Може ли на 4 или 5? Утре и аз ще ходя да пускам пресни за Начев ТСХ, фт3, фт4, захар и инсулин на гладно. И ми е ден 4, та се чудя дали да не намъкна и хормоните в кюпа.

# 611
Маце, Благодаря! Успех и на теб!

И аз пуснах като теб всичко изброено, само че на няколко пъти. Последния път нещо не ме боцнаха хубаво и сега ръката ми е синя и ме боли.

Rasa Linda, половите аз ги пуснах на 4-ти ден. До колкото знам 3-5 ден от Ц могат да се пускат.

# 612
  • София
Да до 5ти ден можеш, на мен ми е реално 2.5 ден че от сряда ми цапа.

Мис Индепендент, ужас, аз направо ги шокирах там с изследванията... То хубаво щеше да е Пролактин и ТСХ в чист ден ама ако нещо не излезнат ок ще ги повторя другата седмица.

# 613
Ако държите на достоверни резултати си пускайте хормони на 3-ти ден и по-добре е на 2-ри вместо на 4-ти.

# 614
  • Казанлък
И аз не чакам цикъл на 16ти. Вчера не се сдържах и си направих един тест, отрицателен естествено.. Много се обнадеждих с това зацапване, мисля си че е имплантационно.. Не знам, ще видим.
Чудя се дали другата седмица да не си пуска кръвен тест, четох че до 6 дни след имплантация показвал?!

Общи условия

Активация на акаунт