ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 47 077
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • България, Русе
И аз съм със сгъваема кошара. Изпрах всичко което мога да разглобя, а останалото в банята с душа и после на терасата с кофи с вода... забавно беше 😃
Все пак имам и обиколник и чаршафчета, ще изпера и тях и то докато е малко няма се върти и  да се надига и да лапа всичко. 😉

# 121
Канди, спането няма да се случи, аз го отказах още на етап 1. За сервиране и т. н. ще разчитам на мъжа ми. Историята показва, че няма на кой друг.

За кошарата, бебето поне първите 3-4 месеца няма как да се докопа до неперяемите части. Просто я разтегни по-рано да се проветри. Знам, че някои търкат с мокри кърпи или минават с парочистачка, аз не съм го правила ни за кошара, ни за количка.

# 122
Момичета, благодаря за хубавите пожелания 💗 Аз чак днес загрях, че има нова тема. Бебката се роди в 34+1гс. Аз все още съм в болница и даже в реанимация заради кръвното. Само се надявам малката ми да се развива добре! Благодаря ви много за милите думи, много ми стана мило в тези трудни моменти 🌸

# 123
Как е малката Vanchest? Успяваш ли да я видиш? Ти как се чувстваш?

# 124
Здравейте,бъдещи мами🌷 Има ли някоя мама от Пловдив 👀 Пожелавам здрави и весели бебчета на всички ни ❤
Даа, аз съм от Пловдив. Следя се при Карагеоргиев. Смятам да раждам при него в Пълмед, живот и здраве. А вие къде се следите?
Момичета, мисля си, дали след като всички бебчовци се появят, да не си направим нова темичка и там да продължим да си споделяме. Така свикнах всяка сутрин да се будя с вас, че ще ми е криво, че няма да ви чета ❤... Как мислите вие?
.   

Аз в “Селена” при доктор К.Георгиев Simple Smile Ооо за този доктор- Карагеоргиев четох много добри отзиви 🎈

# 125
Как е малката Vanchest? Успяваш ли да я видиш? Ти как се чувстваш?

Виждам я почти всеки ден, само да ме пуснат от реанимация. В кувьоз е, 1550 гр беше вчера, диша с малко помощен кислород, но повръща млякото, с което я хранят. Днес още не съм я видяла, само за това мисля, дано ме изведат скоро от реанимация. Аз добре се чувствам въпреки високото кръвно, ама ми е кофти, че съм тук и изпуснах часовете за свиждане в неонатлогията.

# 126
Vanchest, скоро да си напълно добре и да имаш възможност да я виждаш по- често. Ако имаш и кърма и можеш да й давам, още по- добре,защото тя е с по- добра смилаемост, от АМ. Дай Боже бебка бързо да качи нужните грамчета и да я извадят от кувьоза, за да можеш да я гушкаш и възможно най- скоро да сте у дома и двечките.

# 127
Vanchest, стискам палци и съм сигурна, че малката е боец и скоро ще си се приберете у дома Heart

# 128
Vanchest, кураж и стиснати палци, малката да почне да качва, а теб да те стабилизират и да можеш да си я виждаш и гушнеш скоро!

# 129
Момичета, моля ви помагайте, че съм притеснена 😔 тъкмо се връщам от преглед при АГ
В почти 35г.с съм, доктора каза, че бебчето е 2.200 - струва ми се мъничко?!
И дригото което ме притесни е че околоплодните води били на долната граница? Какво означава това?

# 130
Рени, а доплер прави ли? Как е кръвотока? Може да е по-дребно бебето или да е неточно измерването, в тия седмици вече 300-400гр може да има разминаване. До сега как вървеше?
Моя син вървеше много дребен, в 39г.с. Се роди 2580, просто си беше и все още е дребен. Гени.
Водите,опитай да пиеш много течности и в частност вода тези дни, да видиш до другия преглед дали ще има промяна.

# 131
Рени, по принцип ехографа не е надежден метод за показване на теглото. Понякога има доста големи отклонения. Отделно, когато родих първото си дете, жената, която беше с мен в стаята, беше родила на термин, т. е в 40 г. а, бебчето беше 2, 700 кг, но напълно доносено и здраво. Така че това тегло не бих го мислила аз. Вече за водите е трябвало да ти обяснят подробно какво имат предвид. Там не знам.

# 132
Ходих на фетална морфология на 22.03 тогава бебчето тежеше 1.600гр. а аз бях във 29+5г.с. Лекарката тогава каза, че се развива нормално и си е в нормите. За кръвотока каза - чудесен и от двете страни, а водите в норма.
Не знам и аз...

# 133
Кога си пак на преглед?
Може би не са измерили добре днес. А водите бързо се променят, при мен за 2 седмици от нормални, бяха на горна граница.
Към края вече е нормално да по намаляват.
Щом на ФМ всичко е било наред и кръвотока е бил нормален.

# 134
От какво зависи покачването на водитв?

Общи условия

Активация на акаунт