ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 47 058
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
А защо да е мъничко бебчето, аз гледам по разни норми че в 35 г.с. е около 2.300-2.700 грама средно статистически?

# 136
  • София
Момичета, минавам само да ви прегърна всичките и да ви пожелая при всяка от вас нещата да се развият по възможно най-лекия начин за всички страни. И много хубави емоции и подкрепа да имате! Heart

(Отдавна не бях отваряла форума, но видях сега, че още имам нотификации за новите теми, та да се обадя Relaxed)

# 137
Ziggy, радвам се че намина! Прегръдки и от нас и се надявам да си добре и да се радваш на идващата пролет! Two Hearts

РеНчеТо, както са казали, за водите пий и ти повечко вода - 2.5-3л на ден. Ще помогне. Иначе едното ми бебче в 34гс го измериха 2000гр, така че до 35гс, ще е горе долу колкото твоето или по-мъничко. Не са притеснени лекарите. Нищо че са близначета, всяко бебче си е човече все пак. Над 2кг вече са с достатъчно тегло да се справят с раждането.

# 138
Благодаря ви момичета за споделените мненията и опит. Ще чакам следващият преглед, а до тогава ще наблегна на водата и почивката.
🙏🍀🌞

# 139
И аз днес минах преглед, за моя изненада имах запис на тонове, но само ми ги записаха не сме ги коментирали, но акушерката през цялото време слушаше и не каза да има нещо притеснително. Иначе моя юнак върви седмица назад, поне кръвотока му е добър, лекаря каза че няма нищо стряскащо и че остава прекалено малко време до термина 10.06, така че няма как да изостане повече от това. Препоръчаха ми малко хранителен режим с повече протеини и вече ме викат всяка седмица да се следим, което е добре за моята психика 😃

# 140
На мен пък днес(вчера) ми изписаха "Гинексид" за дезинфекция(по думите на АГ).Нищо не коментирахме по микробиологията,защото й пратих резултатите по Вайбър и тя отговори с това 🤷‍♀️🤷‍♀️

# 141
Еми, защо не и сложи -> 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀😂 шегувам се и на мен ми предстои взимане на микробиология и ме притеснява отговора да не е същият 😂. Не знам какво да кажа вече, не съм изненадана от нищо, всеки път от 4я месец насам лекувам бактерия...

# 142
И аз чакам резултати от микробиология, но още като ми взимаха пробата казаха, че ще излезе някоя бактерийка. Казаха ми полижинакс глобули 6 броя, но все пак да изчакам да видим със сигурност дали ще се потвърди от лабораторията.

# 143
Добро утро, момичета! Идвам да ви почерпя за рожденият ми ден!

Надявам се днес да чуете само хубави новини и денят ви да е слънчев! Yellow Heart Yellow Heart

# 144
Добро утро, момичета! Идвам да ви почерпя за рожденият ми ден!

Надявам се днес да чуете само хубави новини и денят ви да е слънчев! Yellow Heart Yellow Heart
Честит рожден ден! Бъдете здрави и много щастливи цялото семейство!!! Щастие, усмивки и много споделени моменти с близките хора! Весел празник от мен!!!!

# 145
Честит рожден ден, Джес!
Бъди здрава! Упешно и леко раждане на термин ти пожелавам! Най-хубавото предстои! ❤ Прекрасен ден!
И аз очаквам резултати от контрола на микробиология. Лекувам е. koli , вече два курса АБ ... АГ твърди, че това не е предпоставка за секцио,пък аз друго четох...

# 146
Jessito, честит рожден ден! Да си много здрава най-вече и едно леко и безпроблемно раждане! Flowers Bouquet

# 147
Джеси, честит рожден ден, най- хубаният ти подарък предстои ❤❤
Моето момченце вече има косичка, вчера я видяхме на ехографа 😊

# 148
Джеси, да си жива и здрава, много късмет и сбъднати мечти! Леко раждане на термин!

# 149
  • Германия
Честит рожден ден, Jessito 🍀🍀!Бъди здрава, щастлива и най-прекрасната мама на света! Весел празник 🥳💐

Аз съм в чуденка...купихме легло на бебка от Икеа, матрак имам от баткото, пасва като размер, но ми се иска да го изпера/изчистя, все пак е стоял 2 години. Калъфката се маха, но се чудя дали да не го дам на химическо чистене. Така пише и на етикета му. Страх ме е да не го пропилея в пералнята на 60 градуса примерно.

Общи условия

Активация на акаунт