ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 47 049
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит рожден ден, Джеси бъди здрава и много щастлива и леко и безпроблемно раждане на термин :* .Хубав и много весел празник!

# 151
Джеси, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива, много обичана и малките принцеси да стоят на топло поне до края на 38г.с. Весел празник Heart

# 152
Джеси, честит рожден ден, бъди здрава и благословена, а след месец с близначета на ръце Heart

# 153
Честит рожден ден, Джеси! Да си здрава, щастлива, едно леко раждане и много радости и усмивки с мъниците!

Моето дете днес го оставих вкъщи, че вчера се прибра с подуто око от градина. Малко се притесних да не е конюктивит, но мисля, че не. Вече е по-добре, но днес ще сме двете. А това вътре в мен е в някаква бойна фаза, просто ме съдира от ритане и местене, направо ме боли, не мога да разбера какво се случва, защо е този бунт.
Вчера взех стерилизатор, малко бях скептична, защото поръчах втора ръка, но е доста запазен и си работи добре. Общо взето като гледам каква пласмария е, се чудя защо нови вървят по 200 лв. Остана ми само кошара, матрак и кошница за кола, но смятам след Великден ден да ги вземем.

# 154
ЧРД, Джеси! Много здраве, щастие и радости да ти се случват!!! 🌺🎂🌷

# 155
Честит рожден ден, Джес!
здраве, щастие, късмет и леко раждане в правилното време. Simple Smile
Радева, и аз взех моя втора ръка вчера. Работи добре като за проба, има гаранция до края на годината. Аз кошарата ще я пера. Усещам някаква миризма и се дразня. Матрака още не е поръчан, гледах вчера за спално бельо, ама ми е една чуденка като не мога да пипна. С какво ще завивате вие бебоците? Майка ми е взела олекотена завивка, но като я гледам ми се струва дебела за сезона и голяма като размер.

# 156
  • варна
Джеси , здраве и мноооооого щастие ❤❤❤Днес по лека с танците 😁😁😁

# 157
Благодаря ви прекрасни момичета! Да ви се връщат пожеланията и след месец-два всички да се радваме на едни здрави, папкащи, спинкащи бебоци и да сме много щастливи! Най-хубавото предстои! Two Hearts Two Hearts
Бебките са по-кротички днес, но сигурно ще се събудят от тортата хаха.
Cake
Ние взехме стерилизатор, помпа и шишенца (стартовият комплект на Филипс Авент) на промоция от Германия и излезе добра цена. Иначе бях много скептична за него, защото ми се стори безумно скъп за това което е. Още чакаме да пристигнат нещата.

# 158
Джеси, честит празник и от мен! Предстоят ти най-хубавите дни скоро, така че по-хубав подарък от това няма как да имаш!

Момичета, имате ли представа какво означава ако имам +++ левкоцити в урината? Четох за инфекция, а докаторката по телефона ми каза, че няма нищо притеснително? Да търся ли второ мнение?
Другото, което виждам е Фибронген, което е 5.01 при референтни стойности до 4.0., но пък не е отбелязано като завишено, дори нямам представа какво е това, защото досега не ми е изследвано?
Ох, като знам, че ни остава още месец, месец и нещо и започвам много да се вълнувам... Simple Smile

# 159
Джесии честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много късмет и щастие за напред в живота, не спирай да мечтаеш и да сбъдваш мечтите си❤

Сега като заговорихме за рожденни дни, моят е на 06.06 баш преди раждането, хич няма да ми е до празнуване май май🤣

# 160
Мамасита, левкоцити винаги има в урината. Ако са завишени, в комбинация с бактерии, може да има съмнение за инфекция, но само съмнение. С обикновено изследване на урина, инфекция не може да се докаже. Трябва да се пусне стерилна урина. При мен миналия път имаше завишени левкоцити, но стерилната урина беше чиста, така че щом лекарката не е реагирала, значи няма драма.

Някой беше писал за завиването в кошарата, подготвени имам пелени памучни и евентуално одеало, отново памук. Имам олекотени завивки от първото дете, но тях ги ползвах зимата, за юни абсурд.

# 161
Radeva-87 Благодаря ти, поуспокои ме! Весели Великденски празници, момичета! 🌸🐣

# 162
Джеси, честит рожден ден! Пожелавам ти това да ти е най,най-хубавата година! 🌸💐❤🥳

Аз да ви попитам за памперисте. Спряла съм се на Huggies, тези които са за 3-5 кг, мисля да поръчам малко като за начало.В емаг има някаква промоция. Четох добри отзиви за тях,дори по-добри от тези на Памперс. Вие на какво сте се спрели? Simple Smile

# 163
Джес честит рожден ден! Юни те очаква най-хубавия подарък, затова ти пожелавам здраве и спокойствие да посрещнеш новите предизвикателства Simple Smile
Аз ще взема памперси little angels, тях ми препоръчаха.
Ходих на преглед, всичко е наред. Спряха ми аспирина, а от 34 гс започвам с тоновете. Началото на юни ме планират за секцио,но колкото наближава,повече ме хваща страх. Как се справяте с тези страхове от предстоящото раждане? Постоянно си мисля разни глупости и усложнения Sad

# 164
Аз с две деца никога не съм ползвала стерилизатор, имах точно 2 шишета, които се наложи да влязат в употреба като ме вкараха спешно в болница и нямаше как да кърмя бебето, иначе и те щяха да ми останат излишни. Сега и толкова не смятам да купувам, ако се наложи, ще вземем.

Общи условия

Активация на акаунт