ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 47 020
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Почти 35 седмица и засега + 7 кг, но качването тепърва предстои. 😊

# 241
Хаха, после ще видим как ще ги смъкна. Да са здрави и пухкави бебките е по-важно.

Мими, неприятно е при поставявено. От самият препарат малко боли, но ще мине. Не са ми слагали, но в болницата се нагледах как ги поставят и как всички се търкаха по дупетата после. Но, ще мине и ще замине. Не го мисли. Не мисля че някой се е оплакал от нещо друго.

# 242
  • София
Аз в 34гс съм +14кг, но тръгнах с 10кг повече, заради инсулинова резистентност, която намерих малко преди бремеността и не успях да сваля кг...с каката бях качила 16кг. Обаче съм си вкъщи вече и постоянно ми се яде, Та се плаша колко ще кача по празниците...и оставащите 40 дена.

Аз пак имам гъбичка - Кандида. Лекувам я неуспешно от януари...първо Гиназол крем, после Полижинакс глобули, последно беше Залаин, а сега ми изписа Макмирор 12 глобули, ама не знам и с тях ще кма ли ефект. Лекарката уж каза, че няма проблем за естествено раждане, ама не виждам как ще родя без и бебето да ги лепне Sad(

# 243
Аз в 34гс съм +14кг, но тръгнах с 10кг повече, заради инсулинова резистентност, която намерих малко преди бремеността и не успях да сваля кг...с каката бях качила 16кг. Обаче съм си вкъщи вече и постоянно ми се яде, Та се плаша колко ще кача по празниците...и оставащите 40 дена.

Аз пак имам гъбичка - Кандида. Лекувам я неуспешно от януари...първо Гиназол крем, после Полижинакс глобули, последно беше Залаин, а сега ми изписа Макмирор 12 глобули, ама не знам и с тях ще кма ли ефект. Лекарката уж каза, че няма проблем за естествено раждане, ама не виждам как ще родя без и бебето да ги лепне Sad(
'

Вики, ти си ми близначката по гъбички и аз не успявам да ги излекувам, то като цяло си е трудно пък да не говоря. Сега вчера пак дадох микробиология, та тя чак на 7ми щяла да излезе, като този път НЕ В ЛИНА, викам си кога ли ще имам време да я излекувам, че и пак сигурно няма да мога

# 244
  • София

'

Вики, ти си ми близначката по гъбички и аз не успявам да ги излекувам, то като цяло си е трудно пък да не говоря. Сега вчера пак дадох микробиология, та тя чак на 7ми щяла да излезе, като този път НЕ В ЛИНА, викам си кога ли ще имам време да я излекувам, че и пак сигурно няма да мога
Страшно е направо! Аз нарочно този път ги пуснах в друга лаборатория, но пак излязоха. Хубавото е, че нямам оплаквания вече, намаляла е от преди, ама е упорита. Сексът е мираж. Раждането постоянно го мисля. АГ каза никакво сладко и да намаля много въглехидратите, обаче трудно ми се получават и двете...най ме притеснява да не ме срежат заради тях! И в същото време да не избера нормално(ако ми дадат) и да страда бебка Sad

# 245
Дано да успеем да ги изчистим 🍀

# 246
Вие сте добре, мами. Аз съм +22 кг в 33 г. с. И не ми се мисли още колко ще кача. Предния път бяха 26 кг и с диети и повече движение свалих и тях и още 10 излишни.  Важното е да са здрави бебчовците. Ще влезем във форма с упоритост и търпение.

# 247
Мими, на мен успяха да ми сложат 1 от тези инжекции в дупето, че малко бързо се развиха нещата после. Малко е неприятно и както казва Джеси, ще потъркаш мястото, но след минута - две ще мине. И няма синки като от клексан и фракси. Иначе споменаха, че покачват кръвното малко. В моя случай това беше големият проблем. Попитай за това и следи после как е. Стискам палци да не боли 🍑 ☺️

# 248
  • варна
Мими, на мен успяха да ми сложат 1 от тези инжекции в дупето, че малко бързо се развиха нещата после. Малко е неприятно и както казва Джеси, ще потъркаш мястото, но след минута - две ще мине. И няма синки като от клексан и фракси. Иначе споменаха, че покачват кръвното малко. В моя случай това беше големият проблем. Попитай за това и следи после как е. Стискам палци да не боли 🍑 ☺
За сега съм добре , днес за втори път я сложихме - остана още една !!! Вие , как сте 🥰?
Момичета , пазете се на финала сме ❤

# 249
Момичета ,да ви се похваля!
Напазарувах вече всичко необходимо за посрещането на малкия човек!
Остана в понеделник да взема кремче за зърна и пакет памперси,както и ютия.
Всичко друго е в наличност и остава само да подредя стаята.
На 07.05 влизам В деветия и ще приготвя багажа.Няма да го стягам по-рано да не предизвикам съдбата 😁😁
Смятам другата седмица да си купя някоя дрешка,да се боядисам и да се поглезя,доколкото е възможно.
Честно казано ,друго си е чувството да си готов,някак си по-спокойно ми е вече.
Весели празници на всички и ....стискайте още малко!

# 250
  • София
Момичета, на нас ни отпаднаха плановете за празниците - баща ми излезе положителен за ковид. Sad Понеже малката спа в тях вечерта преди това сме временно в изолация да видим как ще протекат нещата, макар че тя си е с хрема вече
Няколко дни. На най-добрата ми приятелка мъжът й също се оказа положителен и тя едва ли не ме обвини, че ние сме ги заразили на имения ден на каката миналата неделя, а реално тя беше болна в понеделник и за мен е първоизточника, но пак нищо не й казах, а тя взе да ровичка и обвинява всички 🤷🏻♀
Ако сме здрави за Гергьовден ще
Пътуваме при на мм техните. После като се върнем почвам да обикалям за покупки за бебка, да подготвя нещата за болницата.

Да ви се оплача и от още нещо, имам стрии по корема Sad( както нищо нямах до миналата седмица, сега изведнъж излязоха и съм много тъжна...от каката ми останаха ужасни по краката(бедрата) и ходя на плаж с панталонли. Сега и корема ще крия Sad((

# 251
Еми, честито за покупките!
Вики, дано да сте здрави всички, а на болните леко да го изкарат. Не се впечатлява на приятелката ти, то в такива моменти, човек не се замисля и търси кой да обвини ( не че нещо ще се промени).

И аз с покупките съм почти готова, ма още нищо не е вадено и готово. След 10тина дни може и да им дойде реда.
Чантата за болницата се чудех дали да не я стягаю, ама айде ще изчакам до 36+,пе да не предизвиквам съдбата.

# 252
Аз още вилнея из интернет пространството. Комсед имат 20% великденско намаление и гледам от там каквото ми трябва да си викна. На следващия преглед ще помоля да ми дадат вече заветния списък да си накупя каквото ми трябва за болницата. Чакам да минат празниците и почвам с голямото пране.

# 253
Вики дано да е наред всичко! Бъдете всички здрави и семействата ви също, момичета! Христос Воскресе! 🐣🦋 пожелавам ви здрави юнчета, които да ви начупят яйцата другата година🙏🏻

# 254
Христос Воскресе, момичета! Пожелавам на вас и вашите семейства много здраве и благоденствие ❤️

Общи условия

Активация на акаунт