ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 46 986
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Воистина воскресе!
Много здраве, щастие и късмет! Всички да родим леко и да си гушнем здравите бебоци около термин!

# 256
Светъл празник, момичета! Да сте много здрави вие, бебчетата и вашите близки! На всички безпроблемно раждане! Blush Hug

# 257
# 258
Воистина Воскресе! Да сме живи и здрави всички, както и семействата ни и след около месец да гушкаме живи и здрави бебчета 💙❤💙

# 259
  • София
Воистина воскресе!
Бъдете здрави вие и семействата ви, много щастие и любов, мир в душите и през юни(на всяка около термина)- здрави и прекрасни бебета в ръцете!
На мен ми е още рано, накупила съм дрешки, количка, столче за кола и кошара, но нещата за болницата и козметики не съм пазарувала. Термина ми е на 30.06, но искам цезарово ( освен ако девойката не реши да избърза, че с тия контракции)и лекарката ми каза да си избера дата след 20-ти.Та обмислям още кога да избера и като мине май ще събирам багажите.
Vikim23 дано не се разболеете,а баща ти да го мине леко и безпроблемно.

# 260
  • София
Благодаря ви, момичета! Дано го изкара леко. На мен един ковид тази бременност ми стига, но каката от днес и кашля по малко, дано си е настинка. Аз вечер ходя за 5 минути при тях, че трябва да му се бие фраксипарин, а той не знае как, но се опаковам с маски, ръкавици и сменям дрехите.
Имам някакви задачки и изследвания за другата седмица, дано успея да ги свърша.

Весели и светли празници!
Много здрави да бъдете всички, най-сладките и пухкави бебоци да гушкаме юни месец! Насладете се на последните дни спокойствие и поспете за следващите две години 😁

# 261
Ох, Вики как ми хареса пожеланието ти, особено последното! Ама такова безсъние ме тормози, че не знам вече... Заспя, стана да пишкам и край! Вчера от 2 до 6 се чудих кво да правя.

# 262
Честито възкресение, момичета!
Желая ви здраве на вас и на семействата ви, както и леко раждане и щастливи пухкави бебчета 🌞🍀🙏❤️
Поредна безсънна нощ изкарвам аз и вече не се издържа! 😡 На всичкото отгоре и със запушен нос се боря, но безуспешно. Не мога да дишам грам, през устата ми е ужасно, никога не съм го правила... Изсъхва гърлотоо, започва се кашлицаа... Пробвам с капки които акушерката ми препоръча, но НИЩО! Супер изнервена съм вече, всичко ме дразни 🤧😭 след 3 дни влизам в 9м и хем ми се иска да се ражда вече малкият човек за да се свърши с екстрите покрай бременността, хем ми се ще да зачака колкото се можв повече до термин😔
Помагайте моля ви, как да се справя с носа, че ще полудея....
Мрън.. 🤧

# 263
Честито възкресение, момичета!
Желая ви здраве на вас и на семействата ви, както и леко раждане и щастливи пухкави бебчета 🌞🍀🙏❤
Поредна безсънна нощ изкарвам аз и вече не се издържа! 😡 На всичкото отгоре и със запушен нос се боря, но безуспешно. Не мога да дишам грам, през устата ми е ужасно, никога не съм го правила... Изсъхва гърлотоо, започва се кашлицаа... Пробвам с капки които акушерката ми препоръча, но НИЩО! Супер изнервена съм вече, всичко ме дразни 🤧😭 след 3 дни влизам в 9м и хем ми се иска да се ражда вече малкият човек за да се свърши с екстрите покрай бременността, хем ми се ще да зачака колкото се можв повече до термин😔
Помагайте моля ви, как да се справя с носа, че ще полудея....
Мрън.. 🤧

Рени,пробвай китайското чудо (една малка червена кутийка със звезда)Поне на мен много ми помага.Мажа около носа,гърлото...

# 264
Христос Воскресе, милички! На целите яи семейства желая здраве и щастие! Ние се видяхме с близките си за празника и си прекарахме чудесно. Толкова имах нужда,че гледам да си полежавам повече и все вкъщи. И аз горе-долу имам повечето неща за бебко. Остана козметиката, за болницата някои неща... но имам още време и ще поизчакам. В 33 седмица съм почти и... така се вълнувам. Трето бебче ще ми е, но вълнението си е пак еднакво силно ❤️❤️❤️. Целувки на всички!

# 265
Пумпалче,на какви тонове ходиш?
Нали сме 'сънароднички' тук .
Аз ходя в болницата на 2 седмици за ултразвук ,'growth scan'  и после виждам консултанта. Нашият пък само в петъци и вторници преглежда . До сега тонове само акушерката ми е слушала за 10 секунди
Ами на същите. Едната седмица съм при акушерката, на другата в болницата. В болницата ме слагат на колани, акушерката засича пулс за 1 минута.

Честити пролетни празници, дами! Бъдете здрави, Вие и вашите семейства. 🌺

В крайна сметка ме извикаха последния момент на скан след последния ми пост.
Сега пък голям им се вижда 😆😆 Цирка е пълен. И в двата случая си отговаря на всички аппове и картинки по седмици. Тежи точно средното за седмицата, какво се вторачиха толкова и искат да го гледат... Не знам. В 33г.с. е 2100гр.
Та след 2 седмици пак на преглед, надявам се да няма повече, щото ми е голяма досада.
Остават ми 5 седмици до секциото... Броим наобратно вече ❤️ В събота накупих всичко необходимо за чантата за болницата, утре започвам да я стягам.
Великден супер го изкарахме, всичко ми се получи и дори не се чувствах уморена. Ометох 100 козунака 😆😆😆
Килограми съм + 13, точно колкото и с каката по това време повече така и не качих до края. Вървя същата и всичко ми е точно както предния път, малко по-кръгъл и нисък ми е корема. Иначе 1:1 са ми двете бременности, само дето с нея имах 2 прегледа, а сега вече доста станаха, поне 6 май.

# 266
Ренче, уви за хрематя няма май много какво да се направи, просто ринита на бременността (след раждането ще мине). Но ако има от къде, инашр някакви пластири, които се лепят на носа и уж отварят, за да дишаш по-леко.
Безсънието и мен яко ме тормози и тази нощ не минах, съответно сега ми е толкова лошо... Не мига да мръдна, вие ми се свят, припернява ми! А не мога да заспя!

# 267
  • Варна
Вече въобще не мога да си намеря позиция за сън, спя едва няколко часа, сутрин съм уморена и нямам сили за нищо. Ръцете и краката ми взеха да се подуват на моменти.. Sad И на всичкото отгоре е жега и не знам какво ще обличам в близките дни с корема...
Помрънках си и аз...

# 268
Привет дами. Празниците минават добре, от няколко дни сме в къщата, която си подготвяме и в която живот и здраве мисля да сме с бебето и детето през лятото. Тук ми е доста спокойно и дори нямам стягания, въпреки, че намалих магнезия. НО винаги има едно НО 😒 Явно и аз се и обзаведох с гъбички. Дискомфорта е ужасен, буквално едвам стоях. Заради почивните дни, въобще не знам кога ще мога да пусна микробиология, надявам се сряда да ми приемат пробата, която да излезе петък. За момента съм си самоназначила лечение с Канестен, усещам облегчение, но това няма да ги излекува 😒 Вчера от жегата (беше 31 градуса) краката ми отекоха ужасно, по едно време се наплаших да не става нещо, но като се охладих и полегнах се пооправиха. Дръжте се, малко остана.

# 269
  • варна
Здраве и мнооооооого щастие и от мен ❤
Купих някакви неща за бебето , но все ми се струва малко и недостатъчно .... Козметика за сега няма да купувам ! Количка също не съм взела , но съм си харесала ....Дразня се , че не мога да си изчистя както искам ... майка ми и мъжа ми ще се заемат с тая част !
Вчера ми беше последната инжекция за дробчетата на бебето !
Вечер и аз не мога да спя и през деня се чувствам като парцал .....Все ми е топло , потя се , тежи ми корема ......

Общи условия

Активация на акаунт