ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 46 882
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте , момичета от коя седмица започнахте с тоновете ? Притеснявам си , защото съм в 32 г.с трябваше днес да правим с новата лекарка при която ще раждам обаче я нямаше ..... нещо изобщо не ми върви с лекарите тази бременност .

# 331
Здравейте красотички 🥰 може ли да ми препоръчате превръзки за след раждането, защото чувам много различни мнения, както и някакви дреболии за чантата за родилното, които смятате, че ще са нужни, а не се опоменават. Направо ми писна, тамън накупя всичко и изскача все нещо😡🤨 от финансова гледна точка се ядосвам, защото точно дребните неща по 5-10 лв се натрупват и не мога да си направя сметка! Пожелавам ви успех на наближилите термин, иначе аз май всичко съм взела, но и нащо легълце е в кашона все още, останаха ми вече и аз същност не знам какво🤣🤣

# 332
  • варна
Момичета , днес ми казаха да сменя МАгнерота с Диаспорал  ! Да съм вземала по 4 прахчета от 400 ! Не е ли много това?
Ех , че хубаво - една по една ще влизаме в 9 и всеки ден ще си имаме бебенца в групата ❤❤❤

# 333
Аз започнах с тоновете в 33та, а предния път в 32ра.

Здравейте , момичета от коя седмица започнахте с тоновете ? Притеснявам си , защото съм в 32 г.с трябваше днес да правим с новата лекарка при която ще раждам обаче я нямаше ..... нещо изобщо не ми върви с лекарите тази бременност .

# 334
Благодаря за отговора , малко се успокойх !
Утре ще опитам да се свържа с лекарката !

Цитат на: tido
link=topic=1328608.msg42792518#msg42792518 date=1620246910
Аз започнах с тоновете в 33та, а предния път в 32ра.

# 335
  • София
Аз съм в 35 и още не съм ходила. Ще се чуя с акушерката в петък и др седмица в 36 ще ми е за първи път. С каката не помня кога отидох  🤷🏻

# 336
Аз ще започвам в 34гс с тоновете и ще ходя всяка седмица, а на преглед - през една.

# 337

Аз утре ще ходя за първи път, в 34+ 4 съм Simple Smile

# 338
Аз ще ползвам на Canpol за след раждане. Не изглеждат особено удобни, но за първите дни мисля че ще свършат работа. И след това мисля да си ползвам нощните на Always.
Здравейте красотички 🥰 може ли да ми препоръчате превръзки за след раждането, защото чувам много различни мнения, както и някакви дреболии за чантата за родилното, които смятате, че ще са нужни, а не се опоменават. Направо ми писна, тамън накупя всичко и изскача все нещо😡🤨 от финансова гледна точка се ядосвам, защото точно дребните неща по 5-10 лв се натрупват и не мога да си направя сметка! Пожелавам ви успех на наближилите термин, иначе аз май всичко съм взела, но и нащо легълце е в кашона все още, останаха ми вече и аз същност не знам какво🤣🤣

# 339
Ако раждате естествено, ползвайте превръзки, които са от по-дебелите. Така ще ви е по-меко и комфортно при сядане и няма да обиват на шевовете, ако имате външни.
За тонове мен ще ме викат чак като вляза в 9ти месец, т. е след 36та г. с.
Вчера си мислех, че мога да взема да родя някоя Гергана 😀 Вечерта имах много интензивни контракции и бебето беше много неспокойно. Бяхме сами с детето, начертах си план, как ако загрубеят нещата я оставям на съседите, а аз си хващам такси с 2те нощници в дамската чанта 😂😂😂
Взех си топъл душ и някак отшумяха нещата.
Честит празник ако има именници или някой с именник вкъщи ❤️

# 340
Леле момичета много ви Благодаря , с мъжа ми се изплашихме , че още не съм ходила а на всякъде пише от 30 г.с .
С Баткото изобщо не помня от коя седмица започнахме , важното е всичко да е наред с бебчетата !

# 341
Мими, това е максималната доза. Пий я, аз съм на 3х1. На мен Диаспорала повече ми допада и май повече ми действа от магнерота.
Тонове почнах от 28 на 2 седмици.
Превръзки не знма и аз какви да взема. В болницата дават, за у нас се чудя. Една приятелка ще ми даде, че са ѝ останали. А за след това ще взема натурела сигурно.
Честит празник ако има празнуващи!

# 342
  • Германия
На мен ме казаха да намалям магнезия, аз и без това малка доза пия, само при контракции вземам по-вече.

Минах прегледа, мадамата е 2600 гр, 47 см. Всичко изглежда наред, освен една киста в нейния яйчник, но каза, че изчезвали до 6-8 седмици след раждането.

Взе ми секрет за стрептококи, че го искат от болницата.

# 343
foley и на моята бебка откриха кистичка на яйчника около 1 сантиметъче. И на мен това ми казаха и че
изчезват след кро се роди.Доста четох и пише,че са често срещани при момиченцата. Да се разкарват по-бързо викам аз. Simple Smile

# 344
За тоновете-започнахме 33г.с. ,утре съм за втори път.
Надявам се и на преглед,че не съм виждала дребния от 31г.с.
По моите къде криви,къде прави сметки утре влизам в 9ия (термин 07.06) и започва нетърпеливото чакане 😁😁
Ако до другия петък малчо не се е обърнала главично,насрочваме секцио.
Взела съм лигнин на парчета на "Белана",нощни превръзки и еднократни гащи и чаршафи.
В общи линии,очаквам след около 3 седмици да гушкам един малък,сладък Кристиян и вече усещам колко съм влюбена в него 🥰🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт