ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 43 589
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Аз ползвам Полижинакс. Лекуваме гъбички вече 4 месец, нямам оплаквания вече, но микробиологията не излиза чиста. Много ми е трудно да ги слагам, защото и аз ходя често до тоалетна, а стана ли след това всичко почти изпада. А как омазват всичко....

Вчера бях на тонове в Шейново, всичко е наред, разбрахме се на 22 вечерта пак да отида. Яко се спекох 🤣 припомних си набързо всичко от предишното раждане, връхлетяха ме и хубавите, и лошите спомени...иначе акушврката дойде да ми пусне тоновете, много е миличка и разбрана, вдъхва ми спокойствие, определено си заслужава да платиш за това Simple Smile Каза, че тя ще си води раждането и ще идва по някои дежурен лекар, когато трябва.

Вики, аз съм същата с тия гъби, ужас и ужас! Не знам от къде и как, но имам чувството, че ще ги влача цял живот с мен. Секс не правя от 4та г.с, по препоръки на АГто, постоянно имам добра хигиена, тъй като съм си в нас по цял ден и си работех до скоро цялата бременност от вкъщи и пак.. а ги хванах от 4я месец, как и защо не знам...

# 526
Момичета, а тези при които се изолира гъбичка ще раждате ли нормално? Казват ли нещо лекарите?
Някоя раждала ли е с придружаваща инфекция? Знам, че е много относително ако има и дали и как ще засегне бебето, но мен това ме възпира. От 6 месец имах стафилокок, за който нямаше подходящ антибиотик. Лекувахме с различни глобули и хомеопатия. На последната МБ всичко беше чисто, ама сега ще видим. Ако е налице ще се насрочва секцио.

# 527
И аз много се чудя. Имам си всички предпоставки за естествено и то хубави, и сега с тия гъбички не знам..дано  и бактерия не излезе...ще питам лекарката на прегледа какво мисли за раждането.

# 528
Момичета,днеска съм рожденничка,черпя ви с парче виртуална торта.Много рожденици се събрахме този месец,имаме си и две прекрасни госпожици родени,всички вече започваме да броим на обратно в очакване на големия ден,въобще Май е един от най-хубавите месеци.Пожелавам на всички ни леко раждане на здрави бебоци и много щастие Heart

# 529
  • София
Аз ползвам Полижинакс. Лекуваме гъбички вече 4 месец, нямам оплаквания вече, но микробиологията не излиза чиста. Много ми е трудно да ги слагам, защото и аз ходя често до тоалетна, а стана ли след това всичко почти изпада. А как омазват всичко....

Вчера бях на тонове в Шейново, всичко е наред, разбрахме се на 22 вечерта пак да отида. Яко се спекох 🤣 припомних си набързо всичко от предишното раждане, връхлетяха ме и хубавите, и лошите спомени...иначе акушврката дойде да ми пусне тоновете, много е миличка и разбрана, вдъхва ми спокойствие, определено си заслужава да платиш за това Simple Smile Каза, че тя ще си води раждането и ще идва по някои дежурен лекар, когато трябва.

Вики, аз съм същата с тия гъби, ужас и ужас! Не знам от къде и как, но имам чувството, че ще ги влача цял живот с мен. Секс не правя от 4та г.с, по препоръки на АГто, постоянно имам добра хигиена, тъй като съм си в нас по цял ден и си работех до скоро цялата бременност от вкъщи и пак.. а ги хванах от 4я месец, как и защо не знам...
Леле, а аз се оплаквам, че от 3 месеца се въздържаме. При теб е цяла бременност 😒 Мен много ме подтиска това. Не помагат нито лекарствата, нито хигиената, нито въздържанието. Последно АГ ми каза да спра сладкото, само това не съм изключила напълно.

Момичета, а тези при които се изолира гъбичка ще раждате ли нормално? Казват ли нещо лекарите?
Някоя раждала ли е с придружаваща инфекция? Знам, че е много относително ако има и дали и как ще засегне бебето, но мен това ме възпира. От 6 месец имах стафилокок, за който нямаше подходящ антибиотик. Лекувахме с различни глобули и хомеопатия. На последната МБ всичко беше чисто, ама сега ще видим. Ако е налице ще се насрочва секцио.
Моята АГ каза, че няма пречка за естествено раждане, но ще говоря с акушерката, която ще ме изражда. Хем много ме е страх от секцио, хем не искам да докарам някоя инфекция на бебка. Силно се надявам да се махнат преди раждането, ама май с надеждата ще си остана Sad(

Narcissus - Честит празник!
Да бъдеш много щастлива, удовлетворена от живота, много здраво бебче да родиш и то лесно и бързо, само красиви мигове през новата ти годинка Simple Smile)

# 530
Narcissus, честита да си! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Здраво бебче на финала🤩❤❤❤

# 531
Narcissus, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много късмет и около термин леко и бързо раждане, на здраво бебе!

# 532
Narciuss, честита да си! Бъди здрава, леки финални метри, едно неусетно и бързо раждане и пухкаво здраво бебче в ръце!

# 533
Narcissus, честит празник! Най-вече здраве ти пожелавам и скоро едно пухкаво и здраво бебче!  Tada Sparkling Heart

# 534
Момичета,днеска съм рожденничка,черпя ви с парче виртуална торта.Много рожденици се събрахме този месец,имаме си и две прекрасни госпожици родени,всички вече започваме да броим на обратно в очакване на големия ден,въобще Май е един от най-хубавите месеци.Пожелавам на всички ни леко раждане на здрави бебоци и много щастие Heart

Ухаа,шоколадоваа,благодаря 😊🤣
Да си жива,здрава,много успешна и здраво и спокойно бебчее❤

# 535
Narcissus, честит празник и от мен! Няма какво да ти пожелая, защото скоро ти предстои най-хубавия подарък! Бъди здрава! ❤

# 536
Narcissus, честит рожден ден! Да си много здрава, а скоро и горда мама на малко вързопче Heartbeat

Аз вчера бях на тонове при др. Вецев за пръв път, цял час лежах, доколкото разбрах от тях се вижда и белодробната зрялост, та ми каза, че още време си му трябва да белите дробчета. Иначе е 2300 гр. в 33+2 г.с., което е добре, предвид, че синът ми се роди 2700 кг. в 38 г.с.... Обаче каза, че малко по малко ще почне да ми се реализира риска от прееклампсия, особено като спра АП в 35 г.с. Хич не ми харесва това, надявам се до тогава дробчетата му да са по- зрели, че не се знае до кога ще го докараме.
Доста четох, че бебета хълцайки си развиват дробчетата, но моето изобщо не хълца. Има ли и други, чиито бебчета да не са от хълцащите?

# 537
  • София
Narcissus Честит рожден ден, да си здрава, щастлива, леко раждане и пухкав финал възможно най-близо до термина.
 Аз миналата седмица бях на последната фетална и така ме притесниха, малката върви назад в 32гс+3 е само 1750гр Sad Така ме притесниха дали ще порасне достатъчно. За сега казват, че не е страшно, но аз все си се притеснявам. Утре ще ходя на второ мнение в Надежда, че лекаря каза, че има нещо на единия бъбрек, после вика колега и той каза, че май няма нищо и ще отида и другаде да я видят дали всичко е наред!

# 538
Bedlam, ако кръвотокът към бебка е добре, просто ще по- дребничка. Както написах по- горе синът ми през 2006 г. се роди 2700 кг. в 38 г.с., но много бързо наддаде след това. Питай ги за кръвотока и дали това, което са гледали в бъбрека е хидронефроза. Стискам палци всичко да е наред!

# 539
  • София
Казаха, че е добре кръвотока, но ще питам за бъбрека. Благодаря :*
Прочетох какво е хидронефроза, мисля че нямаха това предвид, по-скоро казаха, че им се вижда, че на мястото Т на единия има два, Т.е им се струва, че има три бъбрека.после каза, че може би той не е видял добре и не разбрах какво беше последното мнение

Общи условия

Активация на акаунт