ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 44 770
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Здравей, при мен в 32 седмица също я измериха токова долу горе и никой нищо не ми е казвал, че дребна. След 4 седмици вече 2810 грама. Сега те първа ще наддава Simple Smile
Narcissus Честит рожден ден, да си здрава, щастлива, леко раждане и пухкав финал възможно най-близо до термина.
 Аз миналата седмица бях на последната фетална и така ме притесниха, малката върви назад в 32гс+3 е само 1750гр Sad Така ме притесниха дали ще порасне достатъчно. За сега казват, че не е страшно, но аз все си се притеснявам. Утре ще ходя на второ мнение в Надежда, че лекаря каза, че има нещо на единия бъбрек, после вика колега и той каза, че май няма нищо и ще отида и другаде да я видят дали всичко е наред!

# 541
Аз влизам просто да си помрънкам, че от вчера постоянно ми е топло, през нощта се събудих от жега, отварях прозорци, дишах чист въздух. Отделно и главата ме боли често през деня. Иначе кръвното ми е добре. А кръста няма да го коментирам, че ми е болна тема.
Казах си мъките, благодаря за вниманието! 😅🤣

# 542
Моето момиче е 2,500 в края на 35та ☺🤗 не знам колко още ще наддаде,  индивидуално си е за всяко бебче и въпреки това мама ураган е + 14😂😂😂 явно мама не знае, че трябва да не яде сладолед в такива количества 😂😂😂

# 543
  • Германия
Narcissus, честит рожден ден, жива и здрава, сбъднати мечти и леко раждане!

Моето бебе е от много хълцащите, много рано започнах да я усещам като хълца, от там се ориентирах, че главата и е все долу.

Чантата ми е на 100% готова, вчера изгладих нещата за изписването. Но се надявам още 10-15 дена да изтикаме 2 в 1.

# 544
Аз цял ден не мога да си намеря място. Усещам й всички ръце, крака как се мърдат в мен и постоянно ме търкат от вътрешната страна на корема. На моменти ме боли дори, особено в зоната около пъпа. Влизам във филма, че се мъчи да се завърти от правилната в грешна посока. Няма такова чекнене. Хълца много, засичах към 15 минути хълцучене.
Като ме ръчка толкова, корема ми се стяга супер силно и ми става още по-гадно. Не помня такова чудо с първото дете.
Отделно от вчера насам усещам това чувство, която мама е кърмила ще разбере. Като засуче бебето, гъделичкащото напрежение в гърдите, точно преди да потече кърмата. От 7 години не бях го усещала. Почвам да се тревожа да не тръгна да раждам, има време още 34 седмица карам. Поне до 37ма да удържа 🙏

# 545
Narcissus Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива, сбъдната! Пожелавам едно леко раждане на здраво и пухкаво бебче!

Radeva-87, моят господин също днес е много активен и от два дни имам напрежение в гърдите точно все едно ще тръгне кърмата всеки момент, само си проверявам сутиена, но и капчица няма.

# 546
Малко и аз да се оплача... от вчера усещам периодични режещи болки долу ниско, точно над срамната кост. Първо мислех, че е само когато вървя, но днес съм вкъщи и дори стоейки права ми се случваше. Малкия постоянно бута, рита... явно вече му е тясно. В 36 г.с съм. Утре съм на тонове, консултации с анестезиолог и кардиолог, АГ... обаче малко започвам да се панирам. Още му е рано да излиза, нищо че баща му няма търпение да го види. Освен всичко останало имам чувството, че ми изтичат и водите по-малко... няколко пъти усетих като изпускане, от което бельото ми се мокри 🤔 Абе вкарах се във филма, а уж съм супер спокойна и разумна.

Narciuss честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и сладко малко човече около термина 🙂

# 547
Малко и аз да се оплача... от вчера усещам периодични режещи болки долу ниско, точно над срамната кост. Първо мислех, че е само когато вървя, но днес съм вкъщи и дори стоейки права ми се случваше. Малкия постоянно бута, рита... явно вече му е тясно. В 36 г.с съм. Утре съм на тонове, консултации с анестезиолог и кардиолог, АГ... обаче малко започвам да се панирам. Още му е рано да излиза, нищо че баща му няма търпение да го види. Освен всичко останало имам чувството, че ми изтичат и водите по-малко... няколко пъти усетих като изпускане, от което бельото ми се мокри 🤔 Абе вкарах се във филма, а уж съм супер спокойна и разумна.

Narciuss честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и сладко малко човече около термина 🙂

Възможно е да се изпуска и урина, все пак притиска. Simple Smile

# 548
TadaGift Narcissus честита да си! Много здраве и всичко по вода да ти върви! Birthday

Да ви попитам имате ли болки в срамната кост? Защото мен от 3-4 седмици си ме боли, особено нощем като се въртя, като ставам да пишкам даже пука като правя крачки Joy през деня почти не усещам, но предполагам защото се движа. С първата бременност нямаше такова чудо.

# 549
  • София
Адамс, да, от една седмица имам болки точно в срамната кост. Доста си боли, когато дълго време съм седяла и тръгна да ставам. Някой знае ли това до раждането ли продължава? А след това?

# 550
Narcissus, чести рожден ден и от мен! Жива и здрава бъди, живо и здраво бебче да ти се роди! Heart

Мен също ме болят костите около кръста и около срамната кост, явно тазът се разширява, като болките са силни и вечер. Единият крак си ме боли и като  ходя. Понякога сякаш бебка се забива надолу и ме боли все едно шийката на матката. Все нормални неща, не им обръщам внимание.
Уж съм качила само 7 кг., днес влязох в 34 седмица, но съм "подвижна" като хипопотам. Раздвижвам се с някоя друга йога, като много внимавам.
Девойките, които ще раждат секцио, избрахте ли пробиотик? Аз за родилния дом смятам да взема биогая и омни панда няколко сашета, пък вкъщи после Нарине. Аз така си изпатих от колики миналия път, че сега поне съм решила да взема мерки, пък то Божа работа.
Целувки на коремчетата Heart

# 551
Аз коментирах с моята акушерка от ЖК, че имам болки в костите, все едно съм карала дълго време колело и съм се понатъртила на седалката. Тя ми каза, че тези усещания ниско долу били нормалния и че съм късметлийка, че толкова късно започва да ме наболява, имало момичета от 6ти месец с болки. Предупреди ме че вариант за обезболяване няма, но те не са чак толкова нетърпими.

# 552
  • Германия
Кое е мамчето, което писа във Фейсбук, че е родила днес?

# 553
  • варна
Елфи , сладолед ли каза 😁Всеки ден по една кутия ...... като наткотик ми е ☺
Бебка при мен 33 гс ++ 2200 малко ли ми се струва🤔
Шели , с теб сме заедно - дано по издържим още 🥰
Днес постоях повечко права и сега имам непрекъснати втвърдявания , без болка ....
Най - после сглобихме кошарата и скрина - то не остана място в стаята 😂😂😂
На рожденнката Честитоооооо ❤❤❤

# 554
Мими, вкусно ми е не мога да се спра Smiley

Общи условия

Активация на акаунт