ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 46 816
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Мамчета, здравейте!
Някоя от вас имала ли е болки ниско долу, под пъпа и в ляво!? Днес цял ден съм с болки и нищо не ми помага... Но шпа, магнезий.,нищо.
Прерязва ме за няколко секунди и това е.
За 33г.с. Това нормално ли е?

# 556
Заради това, че тялото се готви за раждане заедно с таза се разхлабват всички ставни връзки и костите болят. Срамната кост боли от допълнителната тежест на бебето и всички нарастнали органи. С предната бременност болките ми там бях ужасни, изчезнаха като с магическа пръчка веднага, след като родих. Сега също ме боли, може би защото съм още леко назад не е така силно. Иначе всякакви болки имам, на моменти силни или по-слаби, аз не обръщам внимание. Няма ли падане на тапа или изтичане на води, не ме интересуват 😂
Иначе аз днес влизам в 45 дни преди раждане. 🙏
Вече мисля да вземем да купим кошарата, останаха ми превръзки и чехли за болницата да намеря. Да стегна багажа, да е готов. Този път в избраната болница не искат 3 торби багаж, което е голямо облегчение.

# 557
Момичета, стерилната ми урина е чистааа. Направо ми олекна, останаха гъбичките, надявам се малката да не излиза идните 2 седмици, за да ги излекувам. Иначе аз към 32 -33 г.с. имах страшно силни болки в тазобедрените стави, при положение, че тренирам редовно. И в 35г.с. рязко намаляха. Точно все едно ми се разтягаше всичко.

# 558
Момичета, стерилната ми урина е чистааа. Направо ми олекна, останаха гъбичките, надявам се малката да не излиза идните 2 седмици, за да ги излекувам. Иначе аз към 32 -33 г.с. имах страшно силни болки в тазобедрените стави, при положение, че тренирам редовно. И в 35г.с. рязко намаляха. Точно все едно ми се разтягаше всичко.

пфф на мен все още ми се случва от време на време, днес пусках изследвания та що годе са добре, ТСХ се чудя защо се е покачило толкова за 2 седмици, вече не знам тези лаборатории верни ли са им резултатите, базик ли си правят с хората .. Вчера бях на преглед бебси казаха, че е добре, утре съм на тонове да видим и тях. Доктора ми каза, че с тромбофилията ми трябвало да ходя всяка седмица по веднъж. Blush

# 559
Оф, аз от 3 дни вечер и сутрин имам менструални болки, през деня стягания, които понякога са по няколко за не много време. Почвам да се притеснявам малко, макар че вече влезнах в 36, ама не ми се ражда още.
Трябваше утре да съм на преглед, ама ми го преместих за събота и сега ми е тъпо. Отделно мм ме издразни нещо и съвсем ми е криво.
Оплаках се, лек ден ви женая момичета!

# 560
Момичета, не знам как сте вие, но аз както нямах търпение да родя, сега като останаха по-малко от 40 дни и никак не бързам 🙈
Чувствам се тотално НЕ готова и се моля бебка да си седи в коремчето до възможно най-късно!
Не мога да повярвам, че ми е за трети път, а съм се шашнала като за първи 🙈🙈🙈

# 561
Янпе, аз изобщо не искам да излиза още. Иска ми се да си седи възможно най-дълго, от друга страна искам вече да минава и да я гушкам. Страх ме е, че всеки момент може да тръгне, а аз не съм готова с нищо почти.
Пък и някак ми е по-лесно така, докато все още не се налага да я обслужвам и нея Blush. Само дето като се укроти и ме вкарва в разни мисли и само се чудя добре ли е.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 13:59 от mrs.RM

# 562
Момичета, не знам как сте вие, но аз както нямах търпение да родя, сега като останаха по-малко от 40 дни и никак не бързам 🙈
Чувствам се тотално НЕ готова и се моля бебка да си седи в коремчето до възможно най-късно!
Не мога да повярвам, че ми е за трети път, а съм се шашнала като за първи 🙈🙈🙈

Янче и аз съм така, толкова много искам да си гушна бебси, но в същото време започнах да изпитвам глупав страх от раждането, понеже ми е и за първи път Persevere имаше моменти и кошмари сънувах, но така или иначе финала наближава и трябва да се случи, нямам търпение вече аз, но нека да си поседи още в коремчето и да порастне още, при мен остават около 30 дни, а тя си върви мъничка Blush

# 563
Рано е още, но аз искам като вляза в 9-тия, да изкача от мен. Понякога застава странно и съм със сърцебиене, дразнят ме хемороиди, запек и всичките екстри на последния триместър 😒 Знам, че е егоистично, но искам предишната си по-жизнена версия. Завиждам ви като пишете какво си хапвате, аз вече почти 9 месеца не мога да ям като човек. Първите 5 от постоянно повдигане, сега още имам кофти дни, а и пазя диета без бяло брашно и захар.
За раждането само си повтарям, ще мине бързо и без проблеми и толкоз. Иначе имам богата фантазия, а и 2 пъти бях в родилно и се нагледах на ситуации, но ги изключвам от съзнанието си. Търпя, докато стане време за родилна и раждам за 10 минути. Това ми е мантрата. Да видим.

# 564
Аз както имах контракции миналата седмица и направо мислех, че ще изкочи от мен, напъваше ме много от долу, тази седмица в 36, вече почти 37 - нищо. Страннна работа. Иска ми се скоро да се гушкаме, за раждането не мисля изобщо, предпочитам да не се натоварвам от истории и ситуации, отивам и каквото каже доки, това ще правя Simple Smile Имах киселини и рефлукс, но ми изписаха хапчета и вече нещата са доста по-добре. За щастие и микробиологията ми е чиста Simple Smile

# 565
Радева, нашите бременности доста се доближават. Не знам колко е нормално, но на мен през всичките месеци от седмица 6 ми се гади и повръща. Почти нищо не мога да ям, а бе ужасно е. Не видях много положителни неща от тези вече 8 месеца. 😀 В резултат на това не съм качила много килограми, но се чувствам като премазана още от сега. 🤔

# 566
Ох, Радева като каза за тези хемороиди.. И мен последната седмица ме мъчи и с нищо не минава. Какво ли не мажа и ни знам ако раждам нормално дали няма да стане и по-зле. Дано да се приберат после...
Иначе аз днес бях на тонове, после доктора ме прегледа с УЗ и за разкритие. Каза, че имам 1.5см за момента в 37г.с.
Другата седмица на 21ви имам уговорка с него и ако бебето така върви (днес излезе около 3.5кг Grinning ) направо щи оставам в болницата за по-ранно раждане. Не остана.. и почва да ме хваща шубето и трябва да се стегна Grinning

# 567
  • варна
Аз още не съм влязла в 9месец, но и мен с всеки изминал ден все повече ме хваща страх ....
Момичета от както започнах да пия пробиотик си оправих проблема със запека , а по принцип и преди да забременея си го имах този проблем ..
Mrs.Rn пишеш , че мъжа ти те дразни - пак си добре , мен всички ме дразнят 😁

# 568
И мен всички ме дразнят, по принцип  говоря високо, но особено ако някой ме накара да повторя и започвам да им крещя без причина и да им се дразня😃 мъжа ми онзи ден купил солети и аз се ядосах, че не били това, което съм искала, само дето не го замерях с тях, имам чувството, че не съм в час 😂😂😂😂😂😂

# 569
  • Варна
Аз както бях спокойна през цялото време, вече ме наляга страх от раждането и дали ще се справя с болката, тия дни се чувствам като парцал, нищо не мога да правя и само лежа Cry

Общи условия

Активация на акаунт