ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 46 849
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
И аз от два-три дни се чувствам много отпаднала. Днес ми се случи за първи път в живота да спя сутринта до 10:30, преди се будех в 7:30-8... И аз също се притеснявам от раждането, а и не само, след това също - дали ще се справим с отглеждането на малкия нов човек. Напоследък наблюдавам, че всички само се оплакваме, което явно си е индикатор, че наистина не остана време... а и малко ме успокоява, че не съм само аз... Моя мъж вече не знам как ме търпи Grinning

# 571
Ох, Радева като каза за тези хемороиди.. И мен последната седмица ме мъчи и с нищо не минава. Какво ли не мажа и ни знам ако раждам нормално дали няма да стане и по-зле. Дано да се приберат после...
Иначе аз днес бях на тонове, после доктора ме прегледа с УЗ и за разкритие. Каза, че имам 1.5см за момента в 37г.с.
Другата седмица на 21ви имам уговорка с него и ако бебето така върви (днес излезе около 3.5кг Grinning ) направо щи оставам в болницата за по-ранно раждане. Не остана.. и почва да ме хваща шубето и трябва да се стегна Grinning
Не се притеснявай, всичко се прибира. Аз не се бях срещала с тях от предното раждане 😂

# 572
Здравейте, записвам се и аз. Терминът на  нашата принцеса е на 11.06.🥰 Ще раждам естествено с епидурална упойка в Германия. Колкото повече наближава, толкова повече се побърквам, много ме е страх😳, виждам, че с всички ни е така. За мен това е първо раждане и направо Незнам на кой свят съм, а и ище повече толкова далече от всичко мило и родно...

# 573
Утре влизам в 37г.с.
В неделя стягам багажа и да тръгва да излиза,че вече не издържам!.
Не ми се чака до датата на секциото!
Това неговото граничи с терористични атаки всеки Божи ден!
Не ме е страх,просто искам вече да е навън и всичко да свърши.Боли ме и не издържам вече.Мрън!

# 574
Ааа и мен всички ме дразнят, ама понеже  не съм излизала и не съм срещала хора, та само мм ме дразни днес.
Тука до преди 2 седмици исках и наще да избия.
Аз съм в 2 фази, илонискам да убия някой наоколо, щото ме вбесява дори като диша, или ми се реве, ама така напоително и от всичко.
Аз поспах след обяд и пак се събудих с менструални болки, явно нещо като спя се случва и се дразня и на това!

# 575
Хайде и аз да се пооплача малко 😀 Ние посъбрахме повечето неща, които ни бяха обещани от приятели и имам по-ясна представа какво остава да вземем. Направихме една голяма поръчка на дрешки - в общи линии всички дрешки за първия месец плюс аксесоари, гнездо и тнат от един турски сайт с идеята, че една позната ще пътува до Турция и да ни ги донесе.
Платихме, доставиха ги на адреса й там и затвориха цяла Турция... И сега не знаем ще успеят ли да отидат, че и да  се върнат и да ни ги донесат... Притеснявам се бебчо да не реши да се появи, а нещата му още да ги няма... 😀

# 576
Включвам се и аз, за да вкарам малко позитивизъм в темата. Спя аз почти непробудно я стана веднъж да пишкам, я не. Много се радвам на мърдането на бебчо, повечето знаете, че после много липсва, когато вече не е в коремчето. Раждането не е страшно, момичета. Мен с първата ми бременност много ме беше страх от секциото, сигурно точно за това се наложи секцио- е, видях, че няма нищо страшно. Много бързо се забравя, щом се навих за второ, когато малката беше на година и 8 месеца Grinning Сега вече не ме е страх, даже тръпна в очакване да дойде момента, в който ще го срещна дребосъка. Хем искам вече да го гушкам, хем ми е хубаво, че още вървим в комплект Simple Smile Мъжа ми точно на Великден замина за месец в чужбина, та всичко вкъщи легна на мен. За сега не ми тежи, остават още 19 дни докато се върне, надявам се всичко да е наред до тогава и малчо да си стои на топло. Заредете се с положителна енергия, най- хубавото предстои Simple Smile

# 577
Момичета, днес гледах лекция на представителка на Себамед, беше на тема козметиката за бебето, смея да кажа че беше полезна. Във фейсбук има запис в страницата Искам бебе, ако някоя иска да я чуе. Аз преди това се бях ориентирала към тази марка козметика и беше чиста случайност тази лекция 😃
Коя е мамата на бебе Божидара, която писа във ФБ вчера?

# 578
Момичето, което писа във фейсбук групата, тук не се е разписвало от месеци.

Аз също не смея да се похваля, но се чувствам добре. Даже като се замисля с предишните бременности доста мрънках по това време, пък сега няма много за какво. Освен, че съм с много качени килограми, но иначе си спя спокойно, разхождам се, ще избутам още 15-20 дни Blush Накрая взеха да ми минават по-бързо дните и съм по-търпелива.

# 579
  • София
И аз съм от тези, които нямаха търпение да слязат в 9 месец и сега се спекох 🤣 След тоновете онзи ден и всички спомени, които нахлуха от първото ми раждане, рязко ме достраша. Първият път изобщо не се притеснявах и не го мислих, но сега като знам какво е....не бързам да дойде 🤣

Освен това с каката стабилно наваксваме със сън, сутрин ставаме около 10.30 вече втора седмица, не знам другата как ще ставаме да я водя на градина и като цяло ми е толкова мързеливо, че не знам кой ще гледа бебето, трябва да се стегна! Още се чудя дали да пускам каката на градина и докога, а вече събират списъци в градината за лятото.

Да ви се похваля - днес имахме фотосесия, фотографката искаше да се откаже, защото валеше, но й казах, че отиваме и се надяваме на слънце. И някакъв зверски късмет - спря да вали и изгря слънце в 18.20 ☺ Че ако не се беше състояла, нямаше да има кога, сестр ми е в 29гс, ама аз съм в 36 Simple Smile Имаме общи снинки с нея, с каката, с мъжете ни, нямам търпение да видя крайния резултат ❤

Иначе най-добрата ми приятелка ще ми даде легло, люлка Мамас, гнездо, помпа за кърма. Едни други ще ни дадат количка. Така че ми останаха само дрешки за бебка и да се подготвя аз за болницата с чехли, превръзки и дребни неща.
Утре, събота и неделя има -25% в Хиполенд, ако сте си харесали нещо Simple Smile

# 580
И аз нямам притеснения за секциото. Надявам се всичко да мине бързо и безпроблемно като миналия път. Броя дните до срещата с принцесата!
Няма да ми липсва този корем изобщо, ще си имам бебче за гушкане. Heart

# 581
Аз днес си минах консултациите с анестезиолог и кардиолог, всичко е наред. Утре съм на тонове и преглед, да видим до къде сме го докарали с момата.
Аз съм потресен от хората и колко не толерантни са станали! Трябваше да взема резултати на детето от една лаборатория, отивам и 3ма човека. Казах, че само за получаване, един мъж кум 50-60 ми се изречи, после и еидн баща с дете. А реално бях за 1 мин-давам имена, тя принтера и слага печат, дори не съм влизала в самата лаборатория.

# 582
Аз днес си минах консултациите с анестезиолог и кардиолог, всичко е наред. Утре съм на тонове и преглед, да видим до къде сме го докарали с момата.
Аз съм потресен от хората и колко не толерантни са станали! Трябваше да взема резултати на детето от една лаборатория, отивам и 3ма човека. Казах, че само за получаване, един мъж кум 50-60 ми се изречи, после и еидн баща с дете. А реално бях за 1 мин-давам имена, тя принтера и слага печат, дори не съм влизала в самата лаборатория.

Такива са за съжаление, и аз така чаках 8 жени да минат, за да си взема резултатите и ме гледаха злобно и подигравателно (абсолютно сериозно), все едно тази бременната какво прави тук. Също и веднъж опашка от 15 човека пак никой не ме пусна .. а преди 2 седмици пред кабинета на АГто една мила жена стана, за да седна с големият корем и друга я изгледа странно от типа на " ти добре ли си" .

# 583
Здравейте, момичета, включвам се с един документален въпрос. 🙂
Знаете ли каква е процедурата по издаване на тази декларация за припознаване на дете /за тези от вас без граждански брак/?

# 584
Елфина, просто не мига д разбера що за общество сме! Преди пандемия та, масово беше в болницата бащите да си седят на дивана докато чакат ред с жените си, да си цъкат на телефона и да  не отстъпват място на други бременни да седнат. За останалите по транспорт и опашки какво да говорим...
Стефи, доколкото знам отива бащата при нотариус, със неговата лична карта и заявява, че детето родено от въпросната жена е негово. После го носи в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт