Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е списъкът на Шейново и защо някои памперси са по-малки от другите?
Какви са причините за изтичането на вода и кръв в ранна бременност?
Какви са препоръките за предотвратяване на контракции в края на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е списъкът на Шейново и защо някои памперси са по-малки от другите?
-
Какви са причините за изтичането на вода и кръв в ранна бременност?
Изтичането на вода и кръв в ранна бременност може да бъде причинено от различни фактори като инфекции, проблеми с плацентата, преждевременно разкъсване на мембраните и други. В този случай е важно да се консултирате с лекар, за да се изключат сериозни проблеми и да се предприемат необходимите мерки.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на контракции в края на бременността?
За да се предотвратят контракциите в края на бременността, от съществено значение е да се осигури достатъчно време за почивка, да се избягват тежки физически натоварвания и стрес, да се консумират достатъчно течности и незабавно да се потърси медицинска помощ в случай на увеличаване на честотата или интензивността на контракциите.
-
Какви са причините за коремната и кръстната болка в края на бременността?
-
Какви са препоръките за справяне с безсънието и стреса по време на бременност?
Да видим, колкото и да го мисля...па живеем, па видим.
Всичко ми е готово. Дрехите изгладени, чанта нагласена. Зарочнах да пия чай от малинови листа, тук го препоръчват на бременни след 36 г.с. уж за бързо изглаждане на шийката. Не знам дали от него, но миналия път родих много бързо.
, вчера мислих да свършим нещо, ама бебка реши точно вечерта да се бунтува, върти и подскача и някак не станаха нещата....