ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 46 724
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Мими, стискам палци да си се поносите поне до 37 г.с.

Елфина, мен д-р Вецев ме вика на 4 седмици, каза, че няма смисъл по- често щом всичко си е наред с бебче Simple Smile

# 76
Веднъж месечно ме викат от 12 г.с. до сега в 34 г.с., силно се надявам вече да ме викат по-често, защото му идва края.

# 77
аз съм чак в четвъртък 29.04 , тогава ще съм края на 33 г.с. и се надявам след това да ме викат по-често Simple Smile

# 78
На мен най-дългият ми период без преглед е 3 седмици. А от 28 вече ме следи на 2 седмици, след 36 мисля че всяка седмица ще се виждаме. Аз се водя с няколко рискови фактора, та не знма дали това е причината.

# 79
  • Варна
Аз също, все още на 3 4 седмици.
Ох не мога да повярвам, че наближава юни, толкова бързо тече времето, съвсем скоро ще сме мами😍🤗

# 80
  • Германия
До сега на месец по 1 път, като започнахме с тоновете на 3 седмици. Бях на 15.04, сега щехходя на 6.05, след това на 20.05 и после всяка седмица, докато родя.

# 81
И аз съм на преглед веднъж в месеца (като изключим ФМ). Миналият път бях на 30.03, сега ще бъде на 29.04.
Предполагам, че в 9тия ще ме викат 2 пъти в месеца.

# 82
Здравейте,бъдещи мами🌷 Има ли някоя мама от Пловдив 👀 Пожелавам здрави и весели бебчета на всички ни ❤

# 83
На 2-3 седмици ходих. Сега вече ще бъда всяка седмица на тонове.
Носът ми е запушен почти от началото: на моменти е на тапа и изобщо не мога да дишам, но по-често е така частично запушен и се диша, но по-трудно.
Мими, стискам палци възможно най-дълго да си стои на топло бебчето. А защо искат да го вадят сега? Ти контракции имаш отдавна, това че е ниско и имаш леки болки не ми изглежда като достатъчна причина... Защо да не чакате да си тръгне само?

# 84
  • варна
Ех , момичета като ви чета и ми става едно хубаво .... Да ще опитаме да задържим още малко нещата ! Ще пиша в сряда какво са решили 😙
Целувки на всички по кремчетата ви 😍😍😍

# 85
Мими,и при мен са горе-долу така нещата-контракции,много чести и болезнени.Особено снощи имаше една ,направо разкъсваща.Шийката си ми е добре обаче, няма разкритие.
Проблема е ,че бебока е много ниско и според АГ,ако тръгне раждане може да се развият много бързо нещата и трябва да се реагира светкавично,заради позицията му.Ако до 15май(36 г.с.) няма главична позиция ,ние също ще насрочваме вадене на бебето.До тогава се следя изкъсо-всяка седмица на преглед,и ако се наложи престой в болницата за задържане.
На практика ме делят 3седмици до развитието на ситуацията.
Стискам палци да устискаш максимално!

# 86
Аз ходя на прегледи през около 10 дни максимум като редувам Вецев, АГ по ЗК и Сигридов/ Чучумишев. На 11 май съм на тонове при Вецев и от тогава каза, че ще се виждаме всака седмица, което е голямо облекчение за моята психика 😁
Иначе и аз имам стягания и болки всеки ден, гледам повечко да лежа, но още ходя и на работа...

# 87
Аз днес говорих с д-р Вецев и за съжаление по резултатите съм отключила гестационен диабет. Аз още преди седмица спря драстично всичко тестено и сладко. Сега и картофи и ориз и за каквото още се сетя. Ще спазвам диета до финала като той най-вероятно ще е преди 38ма седмица за мен. Защото има вероятност бебето да достигне 4кг, а доктора каза че не иска да рискуваме. + това за такъв кратък срок, каза че много много няма да повлияя на състоянието. Сега и аз чакам да ме вмъкне за час за тонове и ще се виждаме всяка седмица. То реално на мен ми остават около 3 седмици и май ще му се види края. Притесних се малко и днес цял ден ме наболява..

# 88
Дръжте се момичета. На финалната права сме!
И аз броя максимум 4 седмици, но др Вецев вчера каза да съм в бойна готовност, защото с близнаци не се знае никога кога ще се решат да излизат. Бях и на първите официални тонове, но те толкова се развълнуваха бебетата че само шаваха,  ритаха и хълцаха. Все пак са добре тоновете.

Шели, др Сигридов вика ли те още? Мен ме видя в 32гс и каза че няма нужда да идвам повече, но да му пиша на 2 седмици и да гледаме кръвните или ако има проблем.
bl00dflowerz,  неприятно, но поне сте го установили. Сега знаете за какво да внимавате и се надявам с раждането още на мига да се оправиш!
Мими, Еми, стискайте кълки да стоят бебчетата още малко при мама.

# 89
На мен от вчера ми се появи странна болка от лявата страна.Болката е постоянна,не е много силна,но е дразнеща,на моменти усещам парене и бодежи.Вчера си помислих,че може да е от неправилно спане,но след като продължи цяла нощт и днес си е все така постоянна започвам леко да се панирам.В понеделник съм на преглед,но реших да попитам дали случайно някоя от вас не е имала същата.Ще сложа снимка в която съм оградила в зелено мястото.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт