ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 46 798
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
На мен от вчера ми се появи странна болка от лявата страна.Болката е постоянна,не е много силна,но е дразнеща,на моменти усещам парене и бодежи.Вчера си помислих,че може да е от неправилно спане,но след като продължи цяла нощт и днес си е все така постоянна започвам леко да се панирам.В понеделник съм на преглед,но реших да попитам дали случайно някоя от вас не е имала същата.Ще сложа снимка в която съм оградила в зелено мястото.

Скрит текст:

Аз съм имала и от преди малко пак ми се появи Simple Smile мисля, че е нормална.

# 91
И аз имам същата болка от време на време, предполагам, че е защото бебето е много нагоре, даже доктора му се чудеше как му е удобно толкова нагоре и толкова свито...

# 92
Момичета, на мен миналата седмица ми стана много лошо, буквално щях да припадна 2 пъти, горещи вълни ме обляха, усетих една тъпа гадна болка в гърба, разтреперих се и направо баш бая си се замаях, дали може да се дължи това на растежа на бебето, да притиска кръвоносен съд ? Sad почнах да се заливам със студена вода и се оправих като седнах..може и да е от ниското кръвно де, и двата пъти беше сутрин, хем единият път бях яла...

# 93
Джеси, не, няма да имаме повече срещи със Сигридов, каза, че няма за кога, ама ми даде насоки какво да правя заради плацентата, за да докарам до девети месец. И ми каза да следя кръвосъсирването на две седмици...
Елфина, нямам представа на какво може да се дължи, но наистина е възможно да притиска временно някой кръвоносен съд. Надявам се да нямаш повече неразположения 🤗

# 94
Джеси, не, няма да имаме повече срещи със Сигридов, каза, че няма за кога, ама ми даде насоки какво да правя заради плацентата, за да докарам до девети месец. И ми каза да следя кръвосъсирването на две седмици...
Елфина, нямам представа на какво може да се дължи, но наистина е възможно да притиска временно някой кръвоносен съд. Надявам се да нямаш повече неразположения 🤗

Благодаря, Шели ❤ Така ми беше станало като бях в 5 г.с, изведнъж от нищото, а просто ставах сутринта в 6 да пия вода, даже съзнание бях изгубила, а никога не ставам рязко

# 95
  • Хасково
Elfina и на мен ми се е случвало няколко пъти от 6ти месец насам. В повечето случаи е докато съм навън и вървя - от нищото ми прилошава, почва да ми се гади, сърцето ми блъска и като цяло имам чувството, че ще се строполя. Минава буквално за минутка като спра и седна. Онзи ден и в банята ми се случи. Доста ме е страх да не припадна. Мисля, че е свързано  с ниското кръвно не знам 🙄

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 23:50 от Ivayla_

# 96
  • варна
Елфи , и на мен ми се е случвало да ме обливат топли вълни .... причернява ми пред очите .... мисля , че е от кръвното
На мен днес нещо не ми е ден , лежа - не ставам , навън времето е хубаво всички са по  разходки , празнуват ! Аз в къщи , сама с контракции .... Криво ми е .....
Намрьнках се , сега може и да ми олекне 😁

# 97
Мами, имам следната драма: вечер, явно от  стараенето да спя основно на лявата страна, притискам гърдата и тениската ми е редовно в петна от коластра. Някакви идеи как да се справя? Не ми се иска да спя със ситуен, за да слагам подложки....

# 98
Мира, можеш да сложиш под тениската от тези спортните бюстиета и в него подплънки. За съжаление няма как иначе. Този "проблем" ще го имаш и след раждането като тогава вече няма да е само петно коластра Simple Smile Докато се регулира кърмата, разбира се, ако смяташ да кърмиш.
И аз от няколко дни усещам напрежение в гърдите. Все още петна от коластра не съм забелязала. Аз пък спя със сутиен от началото на бременността, заради болките в гърдите в началото, а после така си свикнах, пък и си въобразявам, че се боря с гравитацията 😆

# 99
Здравейте,бъдещи мами🌷 Има ли някоя мама от Пловдив 👀 Пожелавам здрави и весели бебчета на всички ни ❤
Даа, аз съм от Пловдив. Следя се при Карагеоргиев. Смятам да раждам при него в Пълмед, живот и здраве. А вие къде се следите?
Момичета, мисля си, дали след като всички бебчовци се появят, да не си направим нова темичка и там да продължим да си споделяме. Така свикнах всяка сутрин да се будя с вас, че ще ми е криво, че няма да ви чета ❤️... Как мислите вие?

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 08:52 от donitoneva

# 100
Здравейте,бъдещи мами🌷 Има ли някоя мама от Пловдив 👀 Пожелавам здрави и весели бебчета на всички ни ❤
Даа, аз съм от Пловдив. Следя се при Карагеоргиев. Смятам да раждам при него в Пълмед, живот и здраве. А вие къде се следите?
Момичета, мисля си, дали след като всички бебчовци се появят, да не си направим нова темичка и там да продължим да си споделяме. Така свикнах всяка сутрин да се будя с вас, че ще ми е криво, че няма да ви чета ❤️... Как мислите вие?

аз съм ЗА Simple Smile много би ми било полезно, а и сте толкова мили всички Yellow Heart

# 101
  • Германия
След като децата да родят живот и здраве, се прехвърляме в отчетните теми Деца родени 2021, пак по месеци. Hands V

# 102
Тъкмо и аз щях д а кажа, че ще се изнесе в отчетите за родени.
Абе момичета вие как усещат бебетата? В смисъл вече като почва да им е теничко, станаха ли по-различни движенията? Моята госпожица от няколко дни вече не е толкова дива, усещам я, ама много по-различно, сякаш по-плавно се движи. Само от време на време иблуска силно както беше преди. Предполагам, че вече ѝ е доста тясно, особено както е големичка, ама мислех че чак след 36-37 се забавят движенията.

# 103
Дам, ще си се преместим в отчетните живот и здраве. Ако не се преместим, идва някой модератор и учтиво ще ни помоли хаха. Two Hearts

Моите бебки също повече шават и бутат, отколкото да ритат. Едното бебче май има повече място и рита от време на време. Мисля че е нормално.

# 104
При мен движенията станаха по-силни и по-плавни 34 г.с влизам утре, явно на дамата и става тясно.
Днес си взех 45 дневният болничен. Не остана. 🌸
Доктора, при който се следя обаче не ме прегледа на УЗ днес. Sad Даде ми картона и каза,че ще се срещнем чак на 12 май. Малко се притесних. Следя се по ЗК, доктора не изражда. Няма и тонове. Днес ще звънна в болницата да попитам дали мога там да ходя на тонове. Много се притесних чесно казано- със сигурност при следаващото дете няма да се следя там.

Общи условия

Активация на акаунт