Отговори
# 120
Здравейте и аз се записвам с предполагаем термин на 07.01.22.
Като симптоми имам болки в кръста,таза леко главоболие,многооо ми се спи постоянно никакъв апетит нямам никакво гадене.Вчера бях на преглед чухме пулса .14.3мм Като витамини пия неофолик мета и биозин мама.Поради еднократно кървене и вагинално утрогестан сутрин и вечер.
Лека бременност на всички.🙂

# 121
Момичета на някоя от вас да се е появявало много бледо кафеникаво течение, не кървене и зацапване, а течение, както примерно нормалното, но с леко кафеникав цвят 😑 Вчера като бях на док, нямаше никакъв проблем, но се притесних сега

# 122
Момичета на някоя от вас да се е появявало много бледо кафеникаво течение, не кървене и зацапване, а течение, както примерно нормалното, но с леко кафеникав цвят 😑 Вчера като бях на док, нямаше никакъв проблем, но се притесних сега
Ако прегледа е правен с вагинален ехограф може и от това да е . Ако се притесняваш свържи се с лекаря . Знам ,че само ярко червено е за притеснение . Почивай си повече и все пак се чуйте за да си спокойна

# 123

И аз днес се събудих с такова кафяво течение/зацапване сутринта. Доста се стреснах, още сутринта спря, бях на лекар, пих витамин ц 1000 и нош спа ми изписаха и се надявам да е наред всичко.

# 124

И аз днес се събудих с такова кафяво течение/зацапване сутринта. Доста се стреснах, още сутринта спря, бях на лекар, пих витамин ц 1000 и нош спа ми изписаха и се надявам да е наред всичко.
А докторката каза ли ти нещо конкретно, защото моята ми каза само "важното е да не е ярко червено"

# 125

А докторката каза ли ти нещо конкретно, защото моята ми каза само "важното е да не е ярко червено"

Каза да си почивам, не видя причина от къде може да е, може би леко отлепване.

# 126
Здравейте, момичета
Днес мина моя първи преглед . 6с +2 дни
Видя се сакче с жълто мехурче . Напълно си отговаря на размера . Показа ми кръвоснабдяването и там се видя нещо като пулс -сърдечна сянка или нещо от сорта . Взеха ми цитонамазка , при самия преглед леко ми кръвна шийката . Било нормално при бременни , защото органите на доста по-кръвоснабдени , но за всеки случай.

# 127
Привет на всички! Честито и леко бременеене! Записвам се и аз с термин 09.01.2022 🙂
Моят преглед беше на 26.05 в 7 г.с, където се видя сърдечна дейност, но на мен също ми казаха, че отговарям на 6г.с и това малко ме притеснява.

# 128
Здравейте,
Снощи след силни болки в яйчници няколко часа, днес стартирах от сутринта с 2х ношпа. Бях на работа. Усетих нещо като течение.. розово 🤦‍♀️ акъла ми се взе. Не просто цапане, а направо теч. Тръгнах си веднага
Писах на Аг. Аз съм с терапия от Турция... 2х1 Пролутекс инжекции (прогестерон) както писах преди дни и естрофем... и клексан и аспирин протект.. Аг каза въпреки всичко това да слагам утрогестан 3х2. Супер се шашнах 🥺

# 129
Здравейте,
Снощи след силни болки в яйчници няколко часа, днес стартирах от сутринта с 2х ношпа. Бях на работа. Усетих нещо като течение.. розово 🤦‍♀️ акъла ми се взе. Не просто цапане, а направо теч. Тръгнах си веднага
Писах на Аг. Аз съм с терапия от Турция... 2х1 Пролутекс инжекции (прогестерон) както писах преди дни и естрофем... и клексан и аспирин протект.. Аг каза въпреки всичко това да слагам утрогестан 3х2. Супер се шашнах 🥺

Как си днес? Намаля ли течението?

# 130
Здравейте,

Да, намаля. Но болки има. Пия 3х2 но шпа. И не отидох на работа. Явно... трябва да почивам. Чувствах се добре и май много си повярвах. Но работя права и в движение.. и няма да стане така.
Послъгах на работа... много е рано още да им казвам сякаш. Не съм готова. В голяма фирма работя...веднага ще се разнесе.
Утре ще видя личната ще ми даде ли болничен🤞

# 131
Здравейте,

Да, намаля. Но болки има. Пия 3х2 но шпа. И не отидох на работа. Явно... трябва да почивам. Чувствах се добре и май много си повярвах. Но работя права и в движение.. и няма да стане така.
Послъгах на работа... много е рано още да им казвам сякаш. Не съм готова. В голяма фирма работя...веднага ще се разнесе.
Утре ще видя личната ще ми даде ли болничен🤞

Изобщо недей да мислиш колко бързо ще се разнесе на работа и аз мислех така като теб с първата бременност, но този път съм им казала от положителния тест още, предупредила съм ги, че ще изляза болничен и да си намират човек за моето място. Здравето и бебо все пак са по важни от всички останали. Желая ти бързо възстановяване и до финал 😊🍀🌼

# 132
Ами аз не се тревожа, че ще разберат... просто исках поне да чуем сърчицето, да минат 2 3 прегледа и да се поуспокоим и ние, че още неможем да се зарадваме. Това ми е първа бременност за 6г, в които не видях даже 2 черти нито веднъж. Затова не исках да казвам още😊 но и това ще стане. Сега пускам един отпуск.. като се върна живот и здраве ще съобщя. Няма нищо по-важно от това чакано и много искано бебче ❤
Благодаря ви Simple Smile

# 133
Здравейте бъдещи мами, да си кажа какво става при мен. На 27.05 бях на първи преглед, мина добре, установи се, че съм 6седмица и 1 ден и чухме сърчице. След това имах час за хематолога, чаках 3 часа с маската. Дойде ми реда, изписаха ми Л-тироксин 0.25, защото ТСХ ми бил над 1.9 и ми изписаха 3 инджекции, като едната ми поставиха на място. Хематолога ми обясни организма ми да не изхвърлил ембриона затова били тези инджекции. По-късно по пътя реших да проверя какви са тези инджекции. Това са Rhophylac- Anti D имуноглобулин. Слагат се на бременни с отрицателен резус фактор, а аз съм с положителен. Изпаднах в паника.В листа ми е описано, че съм Rh +, но е било възможно прилагането на инджекциите при ITP пациенти, каквото и да значи. От тогава имам повдигане, замайване и не мога да спа. В очакване съм да ми стане нещо. Много ме е страх да не стане нещо и на ембриончето. Много ми е сложно тук с лекарите. Няма кого да питам за последствия, гинеколожката и тя нищо не обяснява. Оплаках ви се, извинявам се.

# 134
Здравейте бъдещи мами, да си кажа какво става при мен. На 27.05 бях на първи преглед, мина добре, установи се, че съм 6седмица и 1 ден и чухме сърчице. След това имах час за хематолога, чаках 3 часа с маската. Дойде ми реда, изписаха ми Л-тироксин 0.25, защото ТСХ ми бил над 1.9 и ми изписаха 3 инджекции, като едната ми поставиха на място. Хематолога ми обясни организма ми да не изхвърлил ембриона затова били тези инджекции. По-късно по пътя реших да проверя какви са тези инджекции. Това са Rhophylac- Anti D имуноглобулин. Слагат се на бременни с отрицателен резус фактор, а аз съм с положителен. Изпаднах в паника.В листа ми е описано, че съм Rh +, но е било възможно прилагането на инджекциите при ITP пациенти, каквото и да значи. От тогава имам повдигане, замайване и не мога да спа. В очакване съм да ми стане нещо. Много ме е страх да не стане нещо и на ембриончето. Много ми е сложно тук с лекарите. Няма кого да питам за последствия, гинеколожката и тя нищо не обяснява. Оплаках ви се, извинявам се.
Не се притеснявай , довери се на лекарите . ИТП е ИМУННА ТРОМБОЦИТОПЕНИЯ. А тази инжекция се слага и за задържане .  Дали може плода да е с отрицателен резус фактор ?Ако много се притесняваш опитай да се свържеш с някой от лекарите .

Общи условия

Активация на акаунт